Ziyatker Taraz
Alibek Asilbek
Кушты
БД
Бибінұр Дүйсенбай
Мұғалімдерге көп рахмет. Біздің сапалы білім алуымызға бар күш қуаттарын жұмсайды
NA
Nursik Abzalulu
Ең мықты білім спасы осы жерде❤️🩹🔥🔥
ТЖ
Тараз Жамбыл
Оте жаксы дайындык орталыгы!
Х
Ханкожа
Ең керемет дайындайтын жер
Аймэри Дуйсенбек
Ең мықты дайындайтын орталық
Медина Кулманбет
Егер НИШ, РФМШ, КТЛ, ДАРЫН, БИЛ ге түскіңіз келсе, осы Ziyatker ды таңдаңыз. Мұғалімдер тақырыпты жақсы түсіндіреді, есептер бойынша ешқандай қиындық болмайды.
BA
Beknur Amangali
Мен осы жерде оқығанмын,керемет!
Dar1n
Өте күшті дайындық.Мен өзім осы орталықта оқимын.Жақсы түсіндіреді,түсінбесең жақсы түсіндіреді.Әр жыл Жамбыл облысы бойынша көп адам НИШ-қа түседі.Егер бұл білім беру орталығында оқымасаңыз,сіз жақсы мүмкіндіктен қалып кетесіз
G
Ggg
Здесь очень хорошо готовят к НИШ РФМШ КТЛ И ДАРЫН Я сам здесь готовился и поступил в НИШ 105 местом и один ученик поступил в этом году (2025)готовясь отсюда в НИШ 8 местом а другой тоже в этом году поступил в КТЛ 11 местом
a
asemok
Интересно учится и криятивно
Kausar Rakhymberdi
Өте күшті!!
Алимжан Аукенов
Кураторлар мен НИШ ка оте кушти дайындайды👍👍👍
Б
🥹❤️
Айнара Думанкызы
Көп көп рахмет
Дарига Серик
Мен "Ziyatker" білім орталығы арқасында НЗМ мектебіне грантпен түсіп кеттім. Бұл орталықтың мұғалімдері сабақтарды жақсы әрі түсінікті етіп түсіндіреді. Мен мұғалімдерге өз алғысымды білдіремін!😊
Мағжан Мырзабай
Өте керемет оқу орталығы! Көптеген білімді дарынды оқушыларға НЗМ өркен тестінен сәтті өтуіне көмектесті. Мұғалімдердің педагогикалық деңгейі жоғары, әр бір баланың жүрегіне жол таба алады және педагогикалық қолдау көрсете алады! Керемет! 👍
arukam 🤍
Я прошла здесь обучение и поступила в НИШ. Здесь очень интересно. Преподаватели очень добрые, всегда проверяют домашние задания и следят за уроками.Через этот центр многие дети получили гранты в школы НИШ, Дарын, КТЛ, РФМШ, СШОД. Я думаю, что ZIYATKER самый лучший образовательный центр.
НА
Нұрислам Ануарұлы
Өте күшті
Romic Homic
НИШ КТЛ СШОД мектептеріне шынымен дайындайды результат жоғары тек оқушыға байланысты
Еркебулан Бейсенбай
Insar
Керемет дайындық !!!
БӘ
Батыр Әсемғали
Можно готовиться к НИШ БИЛ КТЛ РФМШ и т д .Могу посоветовать но не могу дать гарантию что ребенок обязательно поступит.Зависит от его мотивации и уровня IQ. И генетики
19 октября 2025, официальный ответ
Батыр, здравствуйте. Спасибо вам большое за доверие 🙏 Мы стараемся!
sali .
👍🏻
19 октября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Салидатка. Огромное спасибо за отзыв и оценку. Нам очень приятно 💛
Нурбиби Камаладин
Мне очень нравиться
19 октября 2025, официальный ответ
Добрый день! Спасибо большое, очень приятно получать обратную связь. Очень приятно 😉