Шапағат
Банкетный зал
DN
Dilya Nurlankyzy
Аружан деген оффициант кыз жаксы обслуживать етед екен !👍🏻👍🏻👏🏻👏🏻
A
Aruzhan
Өткенде інімнің тойын жасағанбыз өте керемет деңгейде өтті официанттары өте сыпайы күшті екен маған ұнады!
Арай
Жақсы
Bika Bolisbekkyzy
Өте нашар официант, той бітпей жатып көзіңше холодный салат, тамақтарды алып тығып отыр ғой. Әнгімені сойып отыр , ұяты жоқ. Қайиа дастарханға қой десем жынданып аларып қарап сөз қылып отыр гой. Админ адамының бәрі бір қарағанынан осылай наглет етіп отыр. Тазалық жоққ стакандар май май айғыз залда өрмекшының ұялары көп. Поварларға рақмет өз деңгейінде стол басына шығарып берген. Сонда қаншама еңбектің қадірін жоққа шығарды сервис өте нашар
Alizhan 😇
Кушты ресторан
Eraly Kenes
Ыдыстары кыр тазалык жок!
КС
Кулия Сапаева
В ресторане “Шапағат” провели свадьбу сына, очень понравилось нам и гостям; после капитального ремонта, все новое, дизайн, интерьер, люстра. Особенно организация мероприятия и администратор Жанар. Она общительная , внимательная ко всем деталям в организации и оформлении столов, высокий уровень кухни. У Жанар располагающий внешний вид, презентабельная. Спасибо всем, кто помог нам провести отличное мероприятие!
Инош
Ресторан вроде бы хорошие, но администрация просто ужасная. Работает просто хуже всех, вечно с недовольной мордой.
Асыл Медет
Естен кетпес😍