Акниет
Кабинет УЗИ
Дана Каскабай
Арыкова Сулужан Абдешқызы өте жақся қарайды,жақсы түсіндіредііі👍🫶 маған қатты ұнадыыы👍рахмеетттт🫶🫶🫶
Айка Айдарбекова
Узист топовый
Арай А
Өте қатты ұнады😍 узист Арыкова Сулужан Абдешовна өз ісінің маманы👍 асықпай бәрін көрсетіп , түсіндіріп берді 🫶 өте сыпайы дәрігер👏👏👏
Gulnur Bairamukova
Самый лучший узи в городе ❤️
nazarovaak _
жүктілігімді білгеннен күннен бастап босанған уақытқа дейін осы Узи центрге келдім,босанған соң қызымды да осы узиге түсірдім полный🙌🏻жүктілігім кезінде ненің зиян ненің пайдасы бар туралы Сұлужан әпке от и до айтқанның арқасында симфизит те угрозада болмады,кейбір узистер симфизит туралф даже айтпайды🤦🏻♀️🥲менде білмейтін ем Сұлужан әпке арқылы біліп тура 1 ай қалғанда симфизттен құтылдым шүкір🙌🏻жынысында дұп дұрыс айтты☺️жоғарғы деңгейдегі узи центр,білікті мамандар,таза орталық❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Айгуль Тилепбаева
Хороший специалисты
Uldana Askar
Делала УЗИ беременности у Сулужан Арыковой .Настоящий профессионал и очень чуткий человек! Всё показала, рассказала про малыша, даже успокоила мои переживания 😊 Атмосфера на приёме была тёплая и спокойная. Огромное спасибо за доброту и внимание!
Иклима Зарипбаева
Өте жаксы
Бибижан Асанханова
Арыковаға көп рахметтімді айтқым келеді ❤️ Көп узи врачтарға бардым но бұл кісі сияқты от и до прям түсіндіріп айтқанын көрмедім!Енді только Арыковага барамын 💋
Asskenova Zh
УЗИ-ға барған кезде дәрігер Арыкова Сулужанға үлкен рахмет айтқым келеді! Өте мұқият, бәрін түсінікті етіп айтып берді, жылы шырайлы кісі екен. Вежливая, грамотная просто супееер🥹🫶🏻 Табысыңызға береке тілеймін. Рахмееет көп❤️ Ақниет мед. центрде жұмыс істейтін барлық персоналдарына да ризашылығымды айтқым келеді сондай жылы қабақпен қарсы алды🫶🏻
Ж.
Жанна .
Сұлужан Арықоваға көп рақмет, өте тиянақты, мұқият түсіндіріп береді так же умеет к себе расположить пациента ❤️🥹
К.
КритикБезГраниц .
Хочу выразить огромную благодарность врачу УЗИ Арыковой Сулужан Абдешевне! 🌸 Очень внимательный, профессиональный и чуткий специалист. Осмотр прошёл спокойно, без лишнего волнения всё подробно объяснила, ответила на все вопросы, поддержала добрым словом. Видно, что человек на своём месте и искренне заботится о пациентах. Спасибо вам за ваш труд и человечность! Побольше бы таких врачей! 🙏
NE
Nursaya Emisbekova
Мед Центр Ақниет Өте білікті дәрігер гинеколог Эльмира Тургынбековна. Өз маман иесі, өз жұмысын, өз мамандығын жақсы көріп жасайтын өте жақсы кісі екен. Алғысым шексіз. Жұмысыңызға табыс тілеймін. Жұмысыңыз алға баса берсін жемісін көріңіз👍👍😘😘👏👏
Алтынай ❤️
Самый лучший узист Сұлужан Арықова❤️😍🔥
MB
Moldir Belgibay
УЗИ-ге Сұлужан Әдешқызына келдім. Айтатыным тек алғыс . Жақсылап қарап, бәрін нақтылап айтты. Өзім үшін чекапп өтуге келгенмін және гинекологқа да қаралдым. Пациентке деген отношениясі ұнады . Рахмет сіздерге 😘😍🥰
Айсанат Барманбекова
Здравствуйте! Хочу выразить недовольство организацией приёма пациентов. Сегодня заранее позвонила, чтобы уточнить ситуацию с очередью. Мне сказали, что после двух человек я смогу пройти на платной основе. Приехав в центр, я увидела, что на ресепшене никого нет, пришлось ждать. Одна женщина прошла, потом появилась девушка с ресепшена. Я уточнила у неё, что уже один человек прошёл, и после второго должна заходить я. На что получила ответ, что должна сидеть и ждать ещё троих человек! Это неприемлемо. Получается, что информацию по телефону дают одну, а на месте говорят совершенно другое. Создаётся ощущение полного бардака и отсутствия уважения к пациентам, особенно к тем, кто оплачивает приём. Прошу разобраться в ситуации и впредь чётко координировать действия сотрудников, чтобы не вводить пациентов в заблуждение.
При записи на приём никто не уточнил, направление или платный. Это важная информация, которую обязаны уточнять заранее. Кроме того, когда я пришла в учреждение, мне сказали, что действует «живая очередь», хотя я заранее записывалась. Это вызвало путаницу и неудобство. Отдельно хочу отметить поведение менеджера — она разговаривает грубо, без уважения к посетителям. Такое отношение недопустимо в сфере обслуживания. Прошу принять меры и навести порядок в работе персонала. Менеджер БиБи
Нұрай Нұртасқызы
Тамаша орталық! Әсіресе, Арықова Сұлужан Әбдешқызына ризамын👏 Былтыр әпкем осы орталықта жүктілік уақыты кезінде УЗИ тексерісінен өткен болатын. Бір тәнті болғаным - ешқандай дөрекілікке бой алдырмай, байсалды түрде барлығын нақты етіп, жеңіл тілмен түсіндірді. Қасында отырсаң, бір жайлы атмосфера байқалады, өзіңді еркін сезінесің. Нағыз өз ісінің шебері деуге тұрарлық маман. Мен өзім де біраз жылдар бұрын тексерілуден өткенімде денсаулығыма қатысты мәселелерді шешуде көп қолдау берді. Ісіңіз алға басып, осылай көпшіліктің алғысына бөленіп жүре беріңіз деймін☺️
Аиса Канатина
УЗИ ге түстім, направлениемен келгем. Баламен жүргендіктен, ресепшндегі қыз мені кіргізіп, баламды қарап жүрді. Өте сыпайы мамандар. УЗИ врач өте қатты ұнады, бәрін прям асықпай айтып, түсіндіріп, ақпаратын жеткізді. Рақмет 💕💕💕
Аина Габрахимова
Эльмира Тургынбековна,отличный врач,я от нее в восторге,доктор от Бога,спасибо вам огромное ,за вашу чуткость ,трепетность и внимательность,таких докторов еще поискать надо ,а мне посчастливилось с ней познакомиться 🫂💜🫶
ZZ
Zhanar Zh
Была записана на прием к Сражиевой Эльмире Тургынбековне, общалась напрямую С врачом,назначали время. В итоге ее нет на месте, в наглую не пришла на рабочее место, зная что ожидает пациент на проставленную ею же дату. Спокойно в клинике ответили, она не сможет принять, так как забыла про прием) столкнулась с такой мягко говоря безответственностью! 🤦🏻♀️ никакой лояльности и профессионализма.
Elena Sergeevna
Самый лучший и профессиональный УЗИст города Тараз 🫶🏻
Узист Арыкова Сулужан апкеге Мың алғыс Тараз бойынша ең білікті узист Барлығын по поряок түсіндіріп береді🥰🥰🥰
Дана Ділтан
дәрігердің біліктілігі мен сапалы қызыметіне рахмет 🙌🏻
BM
Bibigul Matjanowa
Самый лучший узи в таразе
Ж@
Жанерке @@@@@
Тап таза, жайлы клиника.Қызметкерлері сыпайы. Узист Арыкова С. өз ісінің маманы. Барлығын түсіндіріп, қалай ем алуға болатындығын айтып береді.
ЖА
Жазира Абжамиева
Узист Арыкова С өте білікті,сыпайы дәрігер екен.👍🏻
ZМ
Zhans Мадиева
хорошие специалисты!!
Балжан Адильбекова
узист прям понравилась 🥹❤️ все супер
Динара Сарсенова
Врач өте жаксы бәрін нақты айтып береді ,іші таза медсестралары өте жаксы сыпайы кыздар 👍😍
Узистка классная, приятная😍 Медцентр іші тап-таза, медсестралары кішіпейіл❤️❤️❤️
РАБ АЛЛАҺА
Мне понравилось все. В центре очень-очень хорошая атмосфера. Персонал
Дарина 🤍
Врач-узист Сулужан👍🏻 Впервые была у неё на узи,всё чётко и ясно объяснила,показала от А до Я!
Куралай Ордабаева
Өте керемет мед.центр таза әрі жайлы.Узи врач өте грамотная,өз ісінің маманы.Маған қатты ұнады.Барлықтарынызға кеңес беремін😍😍😍👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻❤️❤️❤️❤️