City Brand
Частый гость
Айбек Тұрсынбекұлы
Хороший магазин
amonc1k _
Рауан мен Жансулуға үлкен рахмет айтқым келеді! 🔥 Өте мықты, жауапкершілігі жоғары, клиентке деген қарым-қатынасы керемет сатушылар! Барлығын нақты түсіндіріп, сапалы тауар ұсынды. Уәде еткен уақытында жеткізіп, артық сөзсіз, таза жұмыс істейді. Осындай адал, шынайы адамдармен жұмыс істеген бір ғанибет 👏 Сенімді түрде ұсынамын! Кімге сапа мен жақсы сервис керек болса — Рауан мен Жансулуға жүгініңіздер! 💯
M .
Өте сапалы киімдер советаю бағасы тиімді!
Бекарыс Кенжебай
Жақсы
Өте күшті магазин, сотрудниктары тоже вежливый, размер таңдауға барлығына көмектесті. Подарокка полузамок свитер алғанмын ұнады барлығы. Ракметт🫶🏻🫶🏻🫶🏻
МТ
Мадина Туркменбаева
Заказала мужу в падарок кроссовки, качество отлично супер мне понравилось
Б
Болат
Я зделал заказ до дома оплатил за даставку и мне не падашол размер каторый они предложили и за возрат за такси говорят тоже мне заплатить я остался без фудболки и без денег потратил 3500 получил 1000 что за безобразие не советую этот магазин
EREKE 💦
Одежды качественный и удобный Самый лучший магазин и доверять можно ✊️✊️👍
ТЯ
Тоты Ясинова
Керемет магазин ,жане алган двойка да мен куткеннен де зор болды
Erzhik .
Качество топп 👏👏👏 Аделяга рахметт
Качество супер , бағалары арзан !
KB
Kadyr Bagyndyk
Барсетка просто 💣🔥
АЛЕКЕ ~
Сапалы аяқ киімдер және жылдвм доставка 🔥
Нұрсұлтан
Сапасы жақсы керемет киімдер