Mr.Chiken
2.5
Bauirzhan Amantai
Чикендери писпеген сасык иис шыгад, 2 ши рет алып окиндим,
Асылайым Сыргабай
Өте нашар ужасный майлы,сатып тұрған кассирша прям ужасная сап сары түрін быжырайтып алып,онымен қоспай майлары ескі,сосустары су сияқты не рекомендую өте нашар,бір жұлдызғада татымайды
ЗИ
Зейнеп Исаева
Майлары куйып кеткен полный малы чикен сушимен чикенды бир майга куырган
adiletkhan orynbay
Оте нашар еттериде ишинде майда тас жур тазалык жок
SS
Sabina Satybaldieva
Чикен пісіретін жері лас,помидорлар шіріп жатыр доскаларының түрі ужас,дайындап жүрген қыздар шаштарын хотя бы жинаса. Дайындап жатқан жерін көріп🤢
Фаиза
Сервис жаман емес
Анель Жарылкасын
Өте дәмді😍
Ayazhan Kairat
Отличные чикены цены достойные советую пошла туда больше5раза не разачировала 😁😁👌🏼
JJ
Jalal Jalal
Ужасное заведение! Готовят ужасно ! Не рекомендую!
Mк
Mr.Chiken, кафе быстрого питания