Mr.Chiken
2.3
2.3
Сымбат Болатқызы
Совсем не понравилось
Сервис просто ужасно Заказ мүлде дұрыс орындалмады: бургердің орнына басқа тағам берілді. Тағам өте майлы әрі сапасы төмен. Сервис ужасный — қызметкерлер жауапкершілікпен қарамайды. Өте көңіл қалдырды.
7 посещений
nazerkem _
Совсем не понравилось
очень плохая сеть фаст фудов просто ужас💔
Тайр Бектемис
Вообще не очень
Асылайым Сыргабай
Совсем не понравилось
Өте нашар ужасный майлы,сатып тұрған кассирша прям ужасная сап сары түрін быжырайтып алып,онымен қоспай майлары ескі,сосустары су сияқты не рекомендую өте нашар,бір жұлдызғада татымайды
SS
Sabina Satybaldieva
Совсем не понравилось
Чикен пісіретін жері лас,помидорлар шіріп жатыр доскаларының түрі ужас,дайындап жүрген қыздар шаштарын хотя бы жинаса. Дайындап жатқан жерін көріп🤢
Bauirzhan Amantai
Чикендери писпеген сасык иис шыгад, 2 ши рет алып окиндим,
ЗИ
Зейнеп Исаева
Совсем не понравилось
Майлары куйып кеткен полный малы чикен сушимен чикенды бир майга куырган
adiletkhan orynbay
Совсем не понравилось
Оте нашар еттериде ишинде майда тас жур тазалык жок
JJ
Jalal Jalal
Совсем не понравилось
Ужасное заведение! Готовят ужасно ! Не рекомендую!
Mк
Mr.Chiken, кафе быстрого питания
15 февраля 2025, официальный ответ
Извините мы все исправим 🥹
Aiazhan_ Kapashova
Очень вкусно😋 Быстро готовили, пришел горячим👍🏻 Рекомендую всем😃
Ayazhan Kairat
В восторге
Отличные чикены цены достойные советую пошла туда больше5раза не разачировала 😁😁👌🏼
Nomad Force
Сервис жаман емес