Rystayeva Ulzhan
Салон красоты
SE
Symbat Esirkepova
Отзыв жаза бермейтин едим но жазайын деп шештім . Бугин салонда болдым бари кушти шаш макияж кушти жасалды ол созсиз. Но администратор грубая. 15 минут кешиктиниз деп задатокты жок кылды. Сонда задатокты толык толесем сонда еки есе төлеу керек болатын едим. Мен ескертпей кешиксем айтар едим или прям клиенттерге үлгере алмай ажиотаж болып жатса тоже тусинем. Но ондай адам жок бари бос. Осылай клиент куртады. Мен кайта барғым ак келген еди но мынадан кейін конилим калды. Онда сол жерде жазу керек еди задаток куйип кетти деп мен акшаны соған рассчет жасап барғанда не болар еди позорымды шашармеди. Прошу осыны колга алуга
Альбина Серикбаева
Эльмира ,Мира мастерге көп рахмет , мейірімді ,сабырлы , өз істерінің шебері екен ❤️ қатты ұнады 💋💋💋💋💋💋
ЛА
Лейла Абдразак
Мастерлардың қызмет көрсету сапасы өте керемет,әсіресе визажист Ұлжанның жұмысы өте қатты ұнайды
айша айдарқызы
Салонның атмосферасы өте жайлы, ішке кіргеннен-ақ жылы қарым-қатынас сезіледі. Қызмет көрсету деңгейі жоғары, бәрін ұқыпты әрі кәсіби жасайды. Ельвира мастер өз ісін жақсы көреді, сонысы жұмысынан анық байқалады, ұнады.
Алия Серикбаева
Было приятно и комфортно, осталась довольна
Надира Жайбагысова
Бүгін салонға чисто случайно кіріп қалдым шашымды қидыруға Алтынай ханыммен таныстым, сізге көп рақмееет қолы өте жеңіл екен шашыңызды сеніп тапсыруға лайықты профессионал 👍🏻🫶
М✨
Мерей ✨
Салон өте адемі маникюр мастер Диана күштіі жасайды арі әдемі маған қатты ұнады😍😍
Анеля Саденова
Хочу написать лично отзыв визажисту Аяна, ужасный макияж все потекло, ни какой уважений клиенту в ответ блокирует, макияж своих денег вообще не стоит. Приехала с другого города и доверилась именно в этот салон, но разочаровалась
Ramazan Azimkhan
кушты, мастер Гаухар реально мастер своего дела
Baybolatovna Balnur
Диана мастер😍💅🏻
Клубника в шоколаде Манабаева
11.000 прическа макияж дегенин вообще не советую, тон дурыс тандап билмейды!
Shugyla Arystan
Тогжан деген админ жақсы екен. Клиенттерге жақсы сөйлейді екен. Обслуживание жаксы атқарады. 👍👍👍
Yerzhanovna 🤍
Салондағы Тоғжан деген админ өте вежливая екен. Тым жақсы жұмысын атқарып жүр. Клиенттерді күліп қарсы алып,артық сөзі жоқ😍😍жақсы қыз👍🏼
КУ
Куралай Уанасова
Ну вапше бездарный администратор. Не нашла другой салон записалась время не подходит хотела вернуть деньги сказала нет возврата.
ГБ
Гульназ Болатова
Акерке мастер макияж унады, чисто , красиво, быстро👍🏻
Гулнур Айжарыкова
Нашар салон бармауга кеңес беремін администраторы вообще грубая клиенттерін осылай жоғалтады администраторын ауыстыру керек либо
Аружан Бейсеналы
Ужасный салон! Администратор грубая не умеет разговаривать с людьми! Мастера хорошие но админстратор не умеет общаться с клиентами . Хозяйка куда смотрит не знаю
Karakat Mamazhan
Мастер Акерке топ 😍🔥
A Zh
Приехали с Алматы были приятно удивлены!!!!Очень красиво нас собрали на мероприятие,а главное быстро и четко!!!В салоне очень приятная атмосфера!!!!Спасибо девочкам мэйкап Акерке,и мастеру по прическам Арай думаю верно написала ваши имена🙃 в общем если что то сразу к вам приеду прихорашиваться ☺️ Девочке на ресепшене так же спасибо огромное за обратную связь и кофе🥰 Удачи вам девочки 💚💚💚
Айтон Майтон
Визажист Улжан Nail мастер Альбина Спасибо вам за прекрасный макияж и качественный маникюр ❤️ Всем советую от всей души!
AT
Adelya Turar
Күшті салон,Гауһар мастер лучшая,доверяю только ей🩷🩷
Syma 🤍
Мастер Гаухар и Шынар топ топ🫶🏻🫶🏻
Aruna Bolatkyzy
Нашар салон, жауапкершілік жоқ. Макияжым мүлдем ұнамады! Төлемеймін десем мастердың уақыты дейді, менің уақытымше? Уақыт тауып арасында жөндеп берсе төлеуші едім. Өте төмен әрекет істеді тем более өмірімде бір келетін мерекеде. Жазылған мастерім жұмыстан шығып кеткен, оны маған ескертпей *Точно Шынарма? деп сұрағаныма, Ия деп басқа мастерге жіберіп макияжмды құртты* В конце макияжсыз қайттым. Баруға стоит емес!
Алия Алиева
Один из лучших салонов в городе👍🏻 маникюр, стрижка, укладка, мейк. Все что ни делала понравилось! Маникюр, мастер Альбина умничка❤️
M0
Migel 08