Газиза
Салон красоты
Jar ttt
В восторге
Кеше осы салонда укладка мен мэйкап жасаттым. Мастер Саулеге көп рахмет. Өте әдемі шықты. Қолыңыз дерт көрмесін! Көйлегіме жарасатындай етіп шаштың үлгісін де, мейкапты да арнайылап жасап берді. Тағы да рахмет! 💐🫶
𝓂𝑒𝒹𝒾𝓃𝒶 _
😍
M
Medina
В восторге
Педикюр жасаттым, мастер Газиза ұнады рахмет,🥳❤️
Айгерім Ерланқызы
Фарида мастер👍🏻👍🏻👍🏻 Ресницы прям кушти истиди ,маган катты унады😍
Ziko 🌸
В восторге
Педикюр мен ламинировный ресниц жасаттым Мастер Газиза Мастер Каганат өте унады всем советую келындер😍🔥
ГР
Галия Раушанбек
В восторге
Мастер ҚАНАҒАТ- наращивание ресниц, ламинирование бровей прям идеально жасады😍👍🏻 Көңілімнен 100 пайыз шықты! Жасаған кірпігі 1 айдан аса ұзақ тұрды🧚🏻♀️ рақмеет үлкен Газиза салоны💫💥
Аружан Сейтжанова
В восторге
Фарида мастер прям идеально ыстеп береды наращивание кырпыкты ойымдагыдай Рахмееет көп көп❤️ Еще нежно и аккуратно прям приятно, супер мастер👍🏻
Arailym Raushanbek
В восторге
Салон іші таза, әдемі қыздар вежливая мастер Қанағатқа рақмеет ,бағасы қолжетімді қымбат емес
Ж
Жанел
Педикюр стеттм мастер Газиза унады 💯 конилимнен шыкты рахметт😘😘
Nurdana.
Маникюр жасаттым , өте керемет шыққан Рақметт ❤️❤️
Айым Бериковна
Совсем не понравилось
Ужасный салон,қасымды жасатуға бардым,вобше хоть қасты дұрыстап тарай алмайды🤦🏻♀️краска тоже жаға алмайды қолы дірілдеп 🤦🏻♀️ не советую ужас проста!!!‼️‼️
molya .
Маникюр жасаттым прям унады😍😍
A A
Совсем не понравилось
Оте нашар салон!! Клиентке уважение жок грубо сойлеседи!!
Мастер Фарида наращ ресницы унады,кушти истейди 😍