Tulip flowers
Цветы
A❤
Aiya ❤️
10/10000 Букет те бентода адемы Таразда нормальный букет сататын цветочный таппай коооп издеп едм Сиздер прям куштыыы Вежливо ответ берп Обслуживание де бары бары 100%😍❤️
Alikhan Kenzhetay
Good flowers 🌺👍
Асылай Асылхановна
Свежие и красивые цветы . Персонал очень вежливые😍
ЖЖ
Жазира Жарылкасынова
Гүлдер ұзақ тұрады, безендірілуі әдемі , Қызмет көрсету тез әрі сапалы. Рахмет! Всегда осы жерден гүл аламын, выбор өте көп, барлығына ұсынар едім! 💐💖
ЖС
Жанерке Сериккызы
Гүл прям күшті. Торттары да😍😍😍 Маған ұнады. Гүлдер прям свежий екен рахмет Tulip Flowers
UM
Ulpan Mirzabekova
Лучший ❤️
𝒜𝓎𝒶𝓃𝒶 ❤️
пряям ужаснооо не советую инстада солай коринетин шыгар дейдыгоо еще инстага отсин деп адемилеп салып клиентке калай болсаа солай бередима ужасс торт кшкентайй вообще уят уят
Арайлым Ақылтай
гүлдері өте нашар инстаграмға алдап салып жвой прям кішкентай кылып беред өте нашар елді алдап береді прямм ужаснооо🤦🏻♀️
aa
aiana akhmetova
Гүлдері өте керемет сатушы қыздары өте сыпайы маған қатты ұнады 😍😍😍
Талшын Куаныш
Гүлдері де, бентолары да ужасный. Фото-видеодағыдай келмейді. Вообще жауапкершіліктері жоқ!
Azamat Alpysbaev
очеень красивыее , пышныее букетыы, спасибо большоее “Tulip flowers” знает свою работу , очень сильно благодарен флористу Нұрсая 🙌🤗
Рэмбо Акесынын ауы
Классно 👍 выбрал, заказал и доставили. На все ушло максимум 1 час. Девушка Анель крутая и классная. Помогла с выбором и советом. Хотя я в другом городе. Теперь знаю что в Таразе есть топовый цветочный сад. Кстати, сказали что цветы пахнут шикарно. Моя девушка довольна.
Мира К
Өте керемет сервис! Астанада отырып, инстаграм арқылы тауып, Тараздағы әпкеміздің тойына заказ онлайн бердік❤️Гүлдеріңіз күшті, әдемі болып шықты! ☘️ WhatsAppта тез жауап бергенге, келіскен уақытқа жеткізіп бергеніңіз үшін көп рақмет!
Adema Altynkhanova
Анамның 50 жасына гүл шоқтарын алғанмын өте керемет гүлдер сондай свежий 10/10 заказ берсеңіздер өкінбейсіздер
ДГ
Дильбар Гашизова
Свежие цветы,понравились спасибо вам 🫶🏻
UZ
Ulzada Ziyatova
Свежие цветы, быстрое и вежливое обслуживание , доставляют моментально . Ну а цены ❤️ намного дешевле чем в других магазинах. рекомендую всем! 💐
Торғын 📍
подругам туылған күніне асығып сеть заказ бере салып едім гүл ужас қой мен айттым фото түсіріп жіберіңіз деп фото түсірмей доставкамен салып жіберді торт бетіне жабысып гүл мүлдем дұрыс оралмаған, уже 12 жақын болғаннан кейін басқа букетте алып үлгермедім еще жазсам ответь қайтармайды ғой, гүлді басынан шешіп өзім орадым скочпен орап тастаған, мүлдем ұнамады хотябы кешірім сұрау керек еді.