Kerbez cosmetics
Косметика и парфюмерия
3.8
3.8
инко 😼
Оригинал деп отирик айта салад косметиканын бари фейк, акшамды куртып алп едим бари паль, оригинал деп уяттарын жок екен капец
Symbat Satynbek
Сатушы прям кушты хаттарында бюджетный кушти бари арзан продавщица очень добрая я хотела бокс купить там можно было заттарды ауыстыруға но пойдет все чисто и прекрасно😍🤍🙋🏻♀️
serik1ovnaa _
самый лучшый магазин косметики 🔥
Aidana 🦦
Была тут в августе пррдавщица очень грубая и аларып карайды как будто я что-то там украду🥴
Айерке Мендибай
продавецтер өте күшті,подаркамызды әдемілеп орап берді рахмеет❤️❤️🫶
Мерей Мур
Девушка продавец милая объясняет приятно, нашла все что хотела 🤗
Ssss ….
Все супер , хорошее обслуживание , в бутике все чисто , хороший выбор на все продукций 🔥🔥🔥
aizhana
сатушы кыз капец грубая,кіргенде аларып карайды,как будто осуждающий взглядпен,товар карап жургенде урлықшы ұқсап артымыздан қалмайды,товар жайлы сурасан не үшін сурадың деген взглядпен карап жауап береді,ужас просто,еркін жүріп выбор жасай алмайсын,кіргеннен кеткенше жақтырмайтыны бетіне шығып турады,ужас просто🙄🙄
Madina 🤍
Оте нашар сатушы кыз грубо жауап береди коз карасы,(не ушин кирдин мазамды алып дегендей) сурагына мен не ушин билмуим керекпин мен интерьер мин сандик ушин отырмын,мен суракка жауап беру ушин емеспин мен жай гана видео карап отырам деди гой примерно . Товар жайлы мен билуге тисти емеспин! Мен колданбайм! Ещё деген ал клиент капец бир сурак не ушин кояды?!🤦😡 Как будто тегин алатындай!!!! Позор осы администратор и бастыктары бос болган сон продавец-консультанттары наглый грубо не адекватно жауап береди!!!! 👎 Тараз бойынша бир косметика сататын маг.сендер гана емессиндер!!! Колга алмасандар клиентпен карым катынас деген курс отиндер алдымен и консультант продавец аудармасынан биринши бастагандарын дурыс ау!!!! Ана кишкентай кыздарына ! Я не кому не обязан дегенин пускай уйндегилерине корсетсин!
О
Омарова
Продовшица грубая очень пристально смотрит как будто я что то украду мне это не приятно и я не смогу зделать выбор
s b
продавщица очень грубая🤢