Dent House
Yrysty Kairatovvnna
врач Сандар мастер своего дела👍👍👍👍
Б
Бизн
Тісті тастан тазалау барысында құлағым шыңылдап кетті. Акция екен деп асыққаны анық көрінеді, 25-30 минут ішінде бітті. Өз стомотологым 45,50 минут тазартатын еді. Онанша ұшқалақ емес қымбат болса да жақсы тіс дәрігеріне барған дұрыс. Ресепшндегі отырған шашы ұзын әйел тіпті рахмет, келіп тұрыңыз деп те айтуға жарамайды екен, обслуживание өте нашар .Осымен соңғы келуім
Нұргелді Шадиярұлы
Өте жақсы стоматология, ауыртпай емдеп берді, көп рахмет 🤝
ЕА
Ернар Айдар
Отличная стоматология, Ержан Амир врач своего дела. Советую всем🙌
Era Makhashev
Өте жақсы, Бағасыда тиімді 👍🏼
Ерасыл
Ержан аға ауыртпай істеп берді♥️
RO
Ruslan Osmonov
Классная стоматология! Всё сделали быстро, аккуратно и без боли. Врачи хорошие, отношение вроде приятное.
КА
Куаныш Акку
Вчера наконец-то снял брекеты, теперь могу убедиться в том, насколько силён эффект от лечения! Врачи просто молодцы, сделали невероятное!
К
Кымбат
Протезирование сделали быстро и качественно 2 коронки из циркония поставили.В общем всё класс 👍. Спасибо Азамату Ураковичу
DT
Daniyal Tuzel
Сходил на профессиональную чистку по акции за 8000 тг. Сделали круто. Я доволен. Спасибо врачу Асанову Азамату👍👍
БА
Балауса Араппаевна
Посещали эту стоматологию впервые, и остались очень довольными! Врач был внимательный, всё подробно объяснил, лечение прошло без боли и с комфортом. Кабинет чистый, современное оборудование. Персонал вежливый, приятная атмосфера. Спасибо большое — теперь лечить зубы не страшно!👍
. ..
Очень уютная и современная стоматология! Адилет Нурбатырович настоящий профессионал с золотыми руками. Всё продумано до мелочей, оборудование новое, а лечение- без боли. Чувствуется, что команда не стоит на месте, постоянно развивается. Одна из немногих клиник в городе, где так комфортно и спокойно. Спасибо за мою улыбку!
Айман Нурсеитова
Әділет Нұрбатырұлына өз алғысымды білдіргім келеді.Бір жыл бұрын имплант салдырғанмын,бәрі өз тісімдей көрінеді,ойымдағыдай шықты.Осы врачқа баруға кеңес беремін!
Baukaaa Toktarbekk
Стоматологияның қызметі өте жоғары деңгейде.Врачтар өз жұмыстарына жауапкершілікпен қарайды,дент хаус ұжымына алғыс айтамын.Жұмыстарыңыз алға баса берсін✊🏻👍
Nura zxz
Всё отлично! Врачи знают своё дело, администраторы вежливые. Буду советовать друзьям!
Акежан Джумабаев
Азамат Ураковоичке және осы стоматологияда істейтін кісілерге үлкен алғысымды білбіргім келеді! Қаншама стоматологтарға бардым, Азамат Уракович сияқты тісті ешкім емдемейді! Қолы өте жеңіл, және жұмысын тиянақты, әрі мықты істейді! Тістерімді ауыртпай, четко жасап берді! Осы стоматологияға барсаңыз өкінбейсіздер)
Nurasyl Zharykasyn
Өте керемет клиника сапасы жоғары Бағасы да қолжетімді Кеңес беремін осы клиникаға
Индира Нурланкызы
классные врачи
НА
Нурай Адилбек
Хочу поблагодарить всю команду стрматологии за профессионализм и внимательное отношение.Лечение прошло без боли с страха😄👌
AE
Aika Ernar
Очень хорошая стоматология 👍, врачи знают своё дело, быстро и безболезненно 🤗 Сервис на высшем уровне, персонал это отдельная благодарность 🥰
Мағжан Қайрат
Очень понравилась клиника, вежливый персонал, квалифицированные врачи! Спасибо большое, результатом доволен✊🏻😍
Айдана Копбосын
Бәрі ұнады😍🔥🔥
Danial Pernebek
Лучший стоматология, качественная и цены приемлемые.
Малика Абылай
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍😍
Eldana Dairabaeva
Керемет стоматология! Дәрігерлер өте білікті, барлығы таза, жайлы және көңіл-күйді көтеретін атмосфера. Енді тек осы жерге келемін! 🦷
Мадина Б
Качественное обслуживание, внимательный врач, отличный стоматолог- профессионал своего дела ! современное оборудование. Всё понравилось, рекомендую.
Altusha 💞
Стоматологияға келгеніме еш өкінбеймін! Бәрі өте жоғары деңгейде — қабылдаудан бастап, дәрігердің жұмысына дейін. Дәрігерім өте сыпайы, бәрін түсінікті етіп түсіндіріп, емді қорқынышсыз жүргізді. Кабинет таза, құралдар заманауи, атмосферасы жайлы.Енді тек осы жерге келем! Осындай кәсіби әрі жанашыр ұжымға үлкен рақмет!
Очень хорошая стоматология с отзывчивыми и профессиональными специалистами. Всё проходит спокойно, без спешки и с заботой о пациенте. Благодарю за внимательность и качественную работу!
liana osmonova
Очень приятное впечатление от клиники. Чисто, стерильно, аккуратно. Персонал вежливый, врачи компетентные и аккуратно выполняют свою работу. Спасибо за заботу и профессионализм!
Камо Камо
Отличная клиника, современное оборудование и профессиональные врачи. Сделали лечение качественно, результатом довольна. Спасибо за вашу работу!
Shugyla Turar
Өте керемет стоматология, кариесті осында емдедім. вообще не почувствовала боли, рекомендую всем!👌
A🫶
Ayaulym 🫶🏽
Осы стоматологияға бір апта бұрын келдім дәрігерлері өте мейірімді, бәрін түсінікті етіп түсіндіреді жұмыстары сапалы әрі ұқыпты. Алғаш рет стоматологқа барғанда өзімді осылай жайлы сезіндім рақмет қатты ұнады!!🫶🏽
Сабира Алимова
өте керемет стоматология,тісімді сеніп тапсырамын врачтарға,Азамат Уракович өте білікті өз ісінің маманы👍 өте сапалы іс әрекеттері де басқасы да Кеңес беремін баруға🥰❤️
077 saltanat
Советую всем🙌
DIDAR ARYSTANBEK
тісімді тек осы стоматологияға емдетемін.Өте керемет емдейді.Ресепшндағы қыздар өте жақсы қарсы алып шығарып салады.Врачтар рентгенге түсіріп бәрән көрсетіп түсінідіріп айтып береді.Жұмыстарыңыз алға баса берсін👍😍
ДЕ
Даурен Елемес
Тараздағы ең жақсы стоматологиялардың бірі. Отбасымызбен осында емделеміз. Нұрсұлтан Нұралиевичке үлкен рахмет🙌 қолы жеңіл. Мед персаналдағы қыздарға да үлкен рахмет
Алия Абдраимова
Өте ұнады бізге, врачтар бәрі профессионал! Ар қарай жұмыстарын алға баса берсің🙌👌
Жазира Жарылкапова
Өте жақсы стомотология, бәрін сапалы жасап береді
ЕЖ
Ерболсын Жубатхан
👍👍
Ak
Aitzhan kenzhebolat
Жақсы клиника, ауыртпай емдеп берді. Врач Нұрсұлтан Нұралиұлы 👍🏻👍🏻✊🏻
СТ
Сауле Тулекова
Стоматолия бізге өте ұнады. Сапалы қызмет алдық. Оның алдында басқа стоматолгияға барғанбыз. Онда дұрыс емдемегендіктен осы емхананы таңдадық. Балаларымды алып барған едік. Мүлдем ауырған жоқ деп қуанды! Тістеріне де сапалы пломбалар салып берді! Рақмет Дентхауз!
👤 zhanbolovich_080
Стоматология очень радует глаз,всё чисто и аккуратно,врачи профессионалы своего дела, регулярно посещаю стоматологию и всегда довольна результатом
Нурбек Бекнурович
Долго был в поисках хорошей стоматологии, и наконец нашел. Доброжелательный персонал, приемлемые цены, и качественно выполняют работу. В общем я довольный.Рекомендую!
AD
Adilya Danabekova🧚🏻
Неделю назад была на процедуре проф.чистки все понравилось, пришла с ребенком , не с кем было оставить . Девушка на ресепшене очень приятная 🤍 посидела с малышкой , дала ей раскраску , поставила мультика. Очень благодарна что дали спокойно провести проф.чистку .
lA
ll A
Приятная клиника чисто опрятно персонал вежливый
ДН
Данияр Нурлыбек
Жақсы стоматология, Адилет аға ауыртпай емдеп берді👍🏻
ЖБ
Жаксылык Болат
Хорошая стоматология. Качественно лечат зубы, дважды делал проф.чистку зубов 👍
МЖ
Мейирманова Жазира
Лечилась у врача Адилета Нурбатыровича, очень грамотный и вежливый врач, ранее лечилась в других клиниках подешевле ,испортили мне несколько зубов сломали в каналах инструменты, доктор всё исправил, работает очень чисто, очень аккуратно, все доступно объяснил. Персонал клиники очень вежливый. Рекомендую!
Айлин Асанбаева
Жаксы стамотология, обслуживание бәрі керемет. И көп рахмет Азамат ағайға.Ауыртпай көп тістерімді аз кунде емдеп берді. Ары карайда осы кісімен жалғастырам емді👍👍👍