Ремонт компьютеров
СТ
Салтанат Тазабекова
Отличный специалист своего дело! Поменял матрицу, почистил все внутри тщательно, проконсультировал, все было прозрачно и цена приемлемая👍 теперь ноутбук работает отлично, осталась очень давольна. Рекмендую!!
SA
Sultan Amankeldievich
Всем рекомендую!
Саламат Кулдиеа
Быстро и кочественно!!!
Бекболат Тажибаев
Игровой компьютер алдым, басқаларға қарағанда арзан, барлық жағын түсіндіріп бюджетке сай жинап берді, енді комп клубқа бармай үйде CS2 ойнайтын болдым, рахмет, ақкөңіл жақсы аға екен😘
Sholpan Zhumabayeva
Өте керемет кісі екен 👏 Компьютерім күшті жұмыс жасап тұр рахмет Ойланбай жөндетуге кеңес берем👌👌👌
ZM
Zere Maratova
Хороший специалист! Цены нормальные, помог с ремонтом моего ноутбука. У него не оказалось подходящего адаптера, но он помог выбрать качественный вариант в онлайн-магазине. Очень отзывчивый, сразу отвечает на вопросы. Рекомендую!
БА
Багбан Алтай
Жаксы сервис керек заттарды оздкры тауып заказ береды барыне кенес беремын
ДГ
Дербисова Гулжайна
Тамаша сервис! Өте жақсы жұмыс жасайды!
ИФ
Илона Файзуллина
Принесла ноутбук на ремонт, стал отлично работать! Спасибо!👍
Байжан Руслан
Оте жаксы жумыс жасайды👍
S
Shadi
Хороший сервис,отремонтировали на высоком уровне,вообщем класс🤩✊😠😾
Dias Bauyrzhanuly
Ұнады,ноутбугымды су жаңадай қылып жөндеп берді
Agaby Shakenbay
Качественная работа,хорошие специалисты.
Асылбек Нурниязов
жумыстары өье керемет еі бастцсы ойлағаннанда тез бітіреді екен жумысын таза вирус дегенді ойға келтірмеуге бодады🔥🔥🔥
Кука Құнанбек
Өте керемет сервис,ноутбукты айтқан уақытысында жөндеп берді еш кешіктірусіз,қызмет сапасы жоғары бір жағынан бағасы да қолжетімді,баруға кеңес беремін
Амантаев Сағындық
Өте керемет ноутбук куйіп кеткен еді 1.2сағатта жасап берді
Саян К
Хороший персонал хороший рабочий ремонтируют все отлично советую всем
ED
Ernazar Duman
Оте керемет жер компютерлерды оте жаксы жумыс жасайды ноутбук компютер жондейды
Asylmurat Muratbi
Жаксы экран ыстеп берды и Ноутбук жондетты
Madiar Slanbek
Обратился в сервис по ремонту ноутбуков и остался очень доволен. Диагностику провели быстро, проблему нашли сразу. Ремонт сделали качественно, заменили необходимые детали, всё работает как новое. Цены адекватные, мастера вежливые и всегда на связи. Рекомендую!
NE
Nazerke Ergashova
Өте жақсы сервис, сапалы, жылдам жасап береді, ноутбугімнің экраны сынып қалған еді, сапалы жасап берді, жасап берген жұмысы өте қатты ұнады, мың алғыс сізге, көп рахмет 🙏❤️❤️❤️
アセ
アイげリム セリク
Ноутбугымның экраны сынып қалып еді, мастер бірнеше апта уақытында сынған бөлігін қытайдан алып, жөндеп берді. Басқа жерде оны жөндеу үшін 100мыңдай сұраса, осы жердее 65мыңға жөндетім алдым. Шебер ағаға үлкен рахмет, ноутбук жақсы жұмыстеп жатыр!
Адилет Куттыбаиев
Жаксы сервис оте сапалы жасап беред 👍🏻
Женис Турар
Жаксы сервис, ен бырыншы жылдам жане сапалы жумыс жасайды екен. Багалары да кол жетымды, тусырып береды✊🏽
ТК
Татьяна Ким
Всем рекомендую этот центр. Принесли на ремонт компьютер. Все исправили! Очень хорошо все сделал мастер Галымжан еще нашел все детали и заменил. Теперь блок работает как новый. Большое спасибо!
ДЛ
Данияр Лесбек
Жақсы сервис
Гулсима Базарбаева
Рахметт компьютерімнің бетін ауыстырып бергеніңіз үшінн енды жақсы істепп тұрр көп көп рахметт сіздергее 😍😍😍🫶🏻🫶🏻
KZ
Karakoz Zhaylibaeva
Менің компьютерім нашар жұмыс жасайтын еді.Вирусы толып жұмыс жасай алмай қалып едім.Мастерге апарып едім тамаша нәтиже берді.Рахмет🫶.Өзіміздің қазағымыздың мастерлері көбейсін.IT маманы екен.Қолыңыз дерт көрмесін.
Бека Бекманов
Компьютерімді жөндету үшін осы сервиске жүгіндім. Қызмет көрсету сапасы жоғары, мамандары кәсіби және сыпайы. Мәселе тез арада шешілді. Барлығына ұсынамын, алғысым шексіз!
Акжайык Жумабаевна
Сізге көп көп рахмет ноутбугім жақсы жұмыс жасап тұр вирус кіргелі жұмыс істей алмай жүр едім. Рахмет ісіңізге сәттілік.
JB
Jandos Baktaev
Сервис супер👍 Обратился в этот сервис с проблемой ноутбука — не включался вообще. Ребята быстро нашли причину и всё починили за день! 🔧💻 Очень вежливое обслуживание, всё объяснили простыми словами и даже дали советы по уходу за техникой. Цены адекватные, никакого развода! Рекомендую всем! Спасибо большое! 🙌😊
16 апреля 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Jandos. Спасибо вам, что оценили 🙏👌 Приходите, будем рады вас видеть ❤
ВП
Вася Петрович
Ноутбугым қататын еді, тазартып память қостырып алдым, жылдам істеп берді. Қазір ноутбугым жылдам істейді. Үлкен рахмет, өз ісінің шебері. Осында жөндетуге ұсынамын, рахмет 👍🏼