Shomylike banya
AM
Asan M
Все на высшем уровне 👍
Adlet Kenjebek
Все хорошо сделано,но кухня! Нужно поваров по лучше
Амина ❤️ Канатовна
Бассейн жаксы жылы бирак душ слабый 2 кабинкага тустик акырын агады 3 адам болып барганбыз очередьпен тустик гой балык заказ бергенбиз не поджаренный слишком светлый калганы жаксы
Zhasmin Riksitilaeva
много места,классный бассейн
Амирхан Серикбай
Баня өте керемет, көңілден шықты, таза, қызмет көрсету сапасыда жақсы👍
BD
Аслан Жамалбай
Керемет баня ,тап-таза ,өте ыңғайлы ! Бағасы тиімді бастысы
ДБ
Даулет Бакытов
керемет баня іші таза пары бөлек Зор риза болдым чисто одуши рахмет🔥🔥🔥🔥
Жако Муратбеков
Не давно сходили😍😍😍 Отличный пар🔥шикарный сервис 👍все были в восторге.
ЫК
Ыкылас Кобейсинов
Тараздағы номер 1 баня🔥🔥🔥🔥 Компашкамен барғанға нағыз демалыс орталығы👍👍👍👍👍👍👍👍👍
MS
Magzhan Serzhanov
Зооооор екен баня баллармен әдемі демалып қайттық рахмет✊🏻
SS
Ss Ss
Дерский баня,проста супер🔥🔥🔥
Ержан Сугуров
Бәрі тамаша келіп shomylike
УС
Умбет Сатышбеков
Жанұямызбен бардық өте керемет бағасына тұрарлықтай пары ас бөлемесі дәмді тамақтар жақсы жер екен
Али
Тараз бойынша ен керемет баня десекте болады, бәрі жаңа арзан баға мықты сапа Келіңіздер кеңес беремін!
Ilias Korganbai
Мне очень понравилось персонал все супер кухня и Пиво 😊👍🏻👍🏻👍🏻
НИ
Нурай Иден
Өтте тамашша жер екен подругалармызбен жақсы демалып қайттық.Бассейн кухня жақсы деңгейде.😍😍😍😍
NI
Nurdaulet Imanov
Баня зор екен тамаша😍🔥🔥🔥
Айдана Саркеева
Баня очень хорошая. Чисто и уютно. Были с друзьями хорошая кухня. Всем советую.
Аида Балдыбекова
Нам все понравилось, все чисто😍дети были довольны бассейном😍
ДБ
Дияс Базыкен
Очень классная баня!Пар просто шикарный, бассейн - кайф,все чисто, уютно.Персонал вежливый, кухня вкусная.Отдохнули на все 100, обязательно вернёмся! Рекомендую.🔥
ББ
Байешов Бекжан
Наконецто открылась хорошая семейная баня в Таразе! Прекрасно отдохнули! Замечательный пар! Обслуживание очень чуткое и очень быстрое! Пар вообще отдельная тема! Для любителей пара рекомендую! Отличная баня, остались только положительные эмоции!
Дархан Тұрғанбаев
хорошая баня!!! отлично отдохнули!! пар идеальный!!!
Жасулан Жаксынбек
Зор демалып қайттық пары мошш
Адилет Санатулы
Осы баняға Алматылық достарыммен бардым жігіттер осы баня үшін Таразды жақсы көріп кетті✊🏻🙌🏻
Madina Khalbaeva
Өте керемет, келуге кеңес беремін😍😍😍😍😍😍😍
GA
GAA ARA
Встречали друзей из Алматы и посоветовали эту баню! Мне очень сильно понравилось! Гости в восторге и кухня хорошая, пар сильный и бассейн чистая!!! Советую друзья!
Ramazan Sharasyl
Очень понравился банный комплекс! Всё чисто и уютно, пар отличнейший, веники свежие. Персонал доброжелательный, всегда помогут и подскажут. После парной приятно окунуться в бассейн и попить вкусный чай. Отличное место для отдыха душой и телом!🙌🏼
ZO
Z O R
Просто без слов самый лучший баня в Таразе пар душевой чистая кухня просто бомба
Аят Аманов
жақсы монша екен керемет демалып қайттық 👍👍👍
BA
Bakdaulet Abilda
Оте керемет баня унады баруга кенес беремин бассейн тап таза тамактар жаксы пар прям кушти екен жаксы демалыс болды баяннын акимшилиги коп коп рахмет🔥🔥🔥✊✊✊
MK
Manas Kossybaev
Өте керемет баня екен тап таза парын айтсайш👍 бассейніде тап таза обслуживания керемет. Баріңізге баруға кеңес беремін 100% өкінбейсіздер!
ЖС
Жалгас Саматулы
Жігіттерменде Семияммен де барып шомылғанмын баня да тамағыда обслужкада өтө жоғары.👌 апта сайын барамыз өте керемет баня.Жап жаңа баня пардағы ағаштарлың иісінің өзі зор даеее✊
V
Vhyccyy
Өте керемет баня,өз ақшасына лайықты баня.Өзгелергеде келуге кеңес беремін.
EA
Erbolat Absat
Отличная Баня,оправдала свою цену.Внутри есть бассейн,пар,душевая,санузел все сделано в хорошом качестве из добротных материалов.Стоило того,думаю прийти еще.Персонал добрый и отзывчивый.
RD
Rasul Duisenbaev
Араны кел үзбесең Қонақ боп жолығайық Тап таза жер іздесең, Күтеді SHOMYLAIK
SX
Sabit Xolbayev
Оте керемет баня,бизге катты унады,ПАР СУПЕР👍👍👍
ОЖ
Орынбасар Жаксылык
Баня керемет! Бассейн таза, іші жайлы, нағыз демалыс орны👏
Нурхат Сарыпбеков
Баня оте тамаша екен. Маган баня унады. Баня таза жане тагамдары да дамди екен. ЕндI осы «Шомылайык» банясына келIп турамын. БассейнIн де зор екен.
BK
Bekmurat Koshanai
Баняның іші таза, персонал сыпайы, бағалары қолжетімді. Барып қайтуға кеңес беремін, дене бойды сергітіп, миды тыныктырып, жаңа туылгандай болып қайтасын.
ELJAN Orynbasar
Кушти жаксы баня 👍🏻🔥
Азамат Орынбасар
Баня оте тамаша кухнясы пары мощный келсениздер окинбейсиздер биз жаксы демалдык
Aidana Asovova
Очень хорошая баня.
Yana Ahmetova
Отличное место для отдыха! Пар чистый, ароматный, после посещения чувствуешь лёгкость во всём теле!
MA
Muham Abdimomyn