Chicken House
1.9
1.9
АЕ
Айгерим Ержанова
Донерді алдын ала дайындап мұздай қылып бередіме дәмі жоқ сервис нашар алуға не стоит не оны бастырыпта бермейді жей алмайсын,
Lashyn Azizbekova
Қыздар даже 1жұлдызға лайық емес, не только кафе емес ішндегі тамақтарыда ұнамады,не советую оның орнына басқа жерге барындар таразда не көп кафе көп бірақ мынаған емес бастығы ваще бетерәне ахаляп береді
Донердің лавашы ашып кеткен ужс не советую ашып кыжыгандармен жасап беред екен
SS
Sss Sss
29/08/2025 ассорти заказ бердім еттеріңіз ашып кеткен повар кыздарыныз кадагалап койса сол жағын