Smak Time
Кафе быстрого питания
Sadir uzakbaev
Арзан әрі дәмді екен Студенттерге басқа бағада береді арзан қылып
НН
Нурбол Нурман
Бифштекс пен таңғы ас өте дәмді 👍🏻
KA
Kamshat Amir
Тағамы күшті бірақ өтте майлы перашки алғам өтте майлы болд
Ерошка .
Осы жерге ризамын негізі. Тамақты всегда с собой алам, бағасы студенттерге де ыңғайлы. Тез степ бере аласызба десең uno momento деп степ береді. 5 тен 10 қоям
ZS
Zhassulan Seidilda
Работаю неподалеку. Еда вкусная, готовится быстро. Для место своего расположения цены приемлимые.
Нурдаулет Сурумбаев
EZ
Erasyl Zh
Керемет!
Maik Tan
Я турист, и мне очень понравилось это место. Здесь чисто, персонал очень дружелюбный (хотя мы и не говорили на одном языке). Я попробовал борщ и плов — всё было невероятно вкусно и свежо, прямо как домашнее. Цены очень приятные. Это идеальный вариант для быстрого, недорогого и вкусного обеда. Очень рекомендую!
Жомарт Асылбек
Кайырлы кун кеше осы жерден тамкктанып едик отбасымызбен бизге бари катты унады керемет соз жок бари дамди 👍🏻 Сіздерде келип дамин корсениздер болады
Aiarush .
Хорошее заведение. Все понравилось 👍
Bekzhan Omirkhan
работаю неподалеку и скажу то что в этом районе вкуснее еды чем здесь нету👍 всем советую
Мира Мандибаева
Өте дәмді, бағалары қолжетімді
maksatovnaan 🤍
Оте дамди бағалары да зор❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Мәке Нұрекеұлы
Өте керемет, бағалары қолжетімді, жалпы тамақ сервис барлығы ұнады 🔥👍🏻
Nurislam Yerkebaiuly
Бұйырса Таразға барғанда барамын
Бекжан С
Тамақтары керемет , бағасы қолжетімді ,порциясы үлкен 🤗
Abzal Kuatov
Арзан, дәмді, тойымды👍
Aiym Anarbekovna
Барлығы арзан, тамақтарлың дәмі керемет
Abzal Anarbek
Бәрі бар ❤️🔥🔥🔥 Все есть 🔥🔥