Arnat service 08
Сервис по ремонту телефонов
. Dulatbekovv_
В восторге
Өте керемет жасайды телефонды,сенім білдірсеніздер болат✊🏻
Нурман Кожа
В восторге
Arnat Service08 Телефон жөндеу Сапалы және қолжетімді!!!✊👍NUR_SERVICE тен чехол стеклосын жабыстырып экранын жөндеп ырза боп кеткен клиенттер көбейіп жатыр Аллаға шүкір
Aza ..
Ремонты жақсы істейді екен Арзан жане сапалы 👍👍👍
ДА
Думан Алмахан
Ремонт качествный 👍👍👍
NUR_SERVICE NUR_SERVICE
В восторге
Ремонт сотовых телефонов Замена Экрана любых сложностей Пароль Айклауд всё делают Топ
MS
Make Sardanbek😊
Совсем не понравилось
😂коментари полный оздері жазады 👇🏻сотка жондейтін бір апараттары жоқ и биреуге жиберед патом оздері истемегенине қоймай үстіне акша қосып айтады нестоить бармандар
N
Nurkhat0888808
Ремонт любой сложности
08 08
👍
SR
Sholpan Rrr
Совсем не понравилось
Написали что круглосуточно, в час ночи не работаем говорят, когда я позвонила им, а ремонт мне нужен сейчас😡
Алихан Алихан
В восторге
Рахмет Алла разы болсын Телефонымды жондетип едим Өте керемет жасап берді Ойдағыдай шықты 👍👍🤝✊🏻
AT
Aizere Talgatkyzy