Bm records
Студии звукозаписи
Амина 💕
Тараздағы номер 1 студия десекте бллады! бұрын басқа жерде жаздырушы едік ! ия ия деп ашин жазып бере салған екен! осы Bm records сапасы керемет жақсы жазады прям сөз жоқ еш оиланбастан келіңіздер
Di Di
🔥 Лучшая студия звукозаписи, в которой я был! Профессиональное оборудование, чистый и мощный звук, комфортная атмосфера. Звукорежиссёр — настоящий профи, всё объясняет, помогает раскрыть трек на максимум. Видно, что люди работают с душой и на результат. Запись, сведение и мастеринг — на высшем уровне. Однозначно рекомендую всем, кто ценит качество и хочет получить реальный результат, а не просто «записаться». Вернусь ещё не раз! Ән айтсаң жаныңды жеп айтасың демекші не только жазып беру вокалдан сабақ алғандай болдым келдің кеттің емес әр сөздің мағынасына дейін өлең шумақтарын үйретіп жіберді рахмет☑️👍👍👍
ЛД
Лаура Джаналиева
Тамаша!Ән жақсы шыққан!Тапсырыс беріңіздер өкінбейсіздер!
ЖМ
Жанбота Майрык
Керемет постоянно осы жерге жаздырамын
OO
Op Op
Әнімізді жылдам әрі күшті сапада ұсынғаныңыз үшін рахмет, бізге ұнады! Кеңес беремін🥰👍🏻 Локация да қаланың ортасында, өте ыңғайлы😊👍🏻 Рахмеееееет👍🏻
ЭА
Эльвира Ахметова
Жылдам әрі сапалы әнге рахмет
Ерке Байтасова
Өте сапалы өте жылдам әрі әдемі ән жазып берді рахмет Алла разы болсын өте керемет бізге ұнады 👍👍👍👍👍👍👍
Ж
Жанар
«Әрбір бала жарық жұлдыз, жарқырауына жәрдем ет» Өнерге қосқан еңбектерің елене берсін, Мұқағали!
Г
Гульзат
Керемет жұмысына адал, сапалы , сөзінде тұратын, бағасы да қол жетімді, еңбектеріңіз жана берсін🫰
BT
Bota Tanabaeva
Өз ісінің маманы👍
БД
Бакыт Дабыралиева
2023 тен бері осы ағаға жпзғызамын прям күшті жазып береді😍👍дуэтті дэуеттей жалғызды жалғыздай жазып береді😍❤️ Мощқой мощ 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
AH
Aidana Hadjimurat
Маған унады, кушти шыккан аним. Всем советую 🙏👍
НҚ
Нұрай Қайрат
Мұқағали ағай супер,әнімді әрқашан осы жерге жаздыртамын өкінген емеспін.Ағайдың жұмыстары супер.Көп рахмет,еңбегіңіздің жемісін көрініз.Алла разы болсын!🙏🏻😍😘
Ақсезім 💕
Качественная работа 👍👍😍
ЛС
Луиза Сапарова
Рақмет! Өте тез әрі сапалы жұмыс жасайды!
Айдана Әбділ
Музыканы прям адемі қып жасап берді өкінбедік барғанымызға😍😍
БМ
Бота Мырзахметова
Бұл студияға бірінші рет барсамда өте қатты ұнады.Балаға сенімділік,болашаққа ынталандыру бірінші орында екен.Жауапкершілікті өз ісінің маманы,табысыныз мол,берекелі болсын деп тілеймін.
Aiaulym Tileules
риза болдым көп рахмет!!! Керемет жазасыз🥰
Aiagul Abdymomyn
Күшті жазып берді😍😍😍
Арузат Асыкбеккызы
Музыкант молодец крассавчик жұмысын жылдам әрі нәтижелі жасап берді, сізге үлкен алғысымды білдіремін РАХМЕТ СІЗГЕ 🤗🤗🤗🤗🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Салтанат Асанбек
👍👍
Aidana Balkibekova
Әдемі етіп жазып берді жігіттер🤗. Үлкен рахмет жігіттерге. Еңбектеріңнің жемісін көріңдер
molya
Жоғарғы деңгейде жазып берді даусымызды😍
ТН
Толкын Нартаева
Өте жақсы жұмыс көрсетті. Ризамыз. Еңбегіңіз жана берсін
Алдияр Досалы
Керемет студия 👍👍👍
ЕЖ
Ерке Жандоскызы
Кушти қылып жазып береды, только осы жерге жаздыртамын енді
ТА
Тогжан Асылбекова
Студия отличная, записали для ребенка вышла очень красивая песня. И самое главное песня была готова раньше времени. Мы будем здесь записывать еще много раз
Сайра
Күшті жер екен әніміз күшті шықты.жұмыстарыңызға сәттілік
aisha imash🤍
жақсыы студия екен,өлен жақсы шықты
NG
Nurjamal Gallamova
Керемет күшті шықты әніміз рахмет сізге көп көп
МЕ
Мадина Ерденова
BM records ұжымына тойымыздың өлендерін әрдайым сеніп тапсырамыз өте жақсы жазады жақсы шығады рақмет
Моля Ерсинжановна
Bm records студиясына сапалы жұмыстары үшін алғысым шексіз! Жаздырғаным өлеңім өте күшті шыққан ☺️ Сіздергеде осы студияға ойланбай келуге кеңес беремін 😊
БЖ
Балым Жарасқызы
Ән өте сапалы шыққан, көп рахмееет😍❤️
Baknur 💋
Өте күшті сапалы жазып берді өлеңді рахмет көп көп👍👍👍
Danagul Shermetova
Әнім тамаша шықты ,рахмет үлкен👏🏻👏🏻👏🏻
ЖТ
Жанар Тулбаева
Керемет студия , риза болдым жұмыстарына 👍🏽👍🏽 әнімізді тамаша өңдеп берді 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
KI
Kamila Ibrakhim
Өте күшті студия🙌🏻
ДЫ
Дамир Ыдырыс
Студия просто огонь, советую всем👍🔥🔥
DS
Diana S
Өте керемет студия, жылдам дайын болады әніңіз🥳🥳
g
gulnaz
Өте керемет студия атмосферасы тема ағай ваше супер
KT
Kausar Tileubekova
студия кушти олендериден жақсы,советую всем
Tolagai Askerbek
Ан оте кушты шыккан дауыс зорр🔥🔥
AD
Ainaz Duisen
Самая лучшая студия звукозаписи в Таразе! Отличное качество звука, уютная атмосфера и профессиональный звукорежиссёр. Осталась очень довольна записью ❤️🎧
Akbayan Kadyrbay
Өте жақсы студия !👍🏻👍🏻👍🏻
ФБ
Феридэ Бауыржанова
Өлен жаздыруға бардық,өте керемет шықты.Жұмыстарынызға сәттілік тілеймін.Вообще күшті сөзбен жеткізе алмаймын.Ризамын сізге👍👍👍
KK
Kausar Kasymbek
ужасная студия! обратившись потеряете куча времени и нервы 😤😤😤😤
Айнур Турсинбаева
Мои школьницы-дочери хотели исполнить песню на узату своей сестры, и мы специально пришли в студию BN, чтобы записать минусовку. Они потратили целый час нашего времени, но в итоге заявили, что записать не смогут! Во-первых, мы не профессиональные певцы. Если бы мы пели идеально, нам бы не понадобилась студия — мы бы и сами справились! Студия как раз и существует затем, чтобы помогать обычным людям красиво записать песню, а не придираться и в конце отказывать! Самое возмутительное — предупреждать об этом нужно ДО начала работы, а не после того, как человек потратил время и нервы! Если вы не занимались вокалом заранее, сюда лучше не приходить, иначе потеряете и настроение, и время!
РД
Рысбек Декамбаев
өз ісінің маманы емес өлең жазуға тек әншілер ғана бармайды адаммен қалай сөйлесуді үйрену керек!!!
ВВ
Венера Венера
Самая лучшая студия звукозаписи 🎤.
Ханның Қызы
Оо, бізде өлең жаздыртық , жақсы шықты , рақмет , және айтқан уақытында дайын болды 👍🏼👍🏼🔥