Шеф
Лагманная
Абу Абк
В восторге
Оууу блюдо просто космосссс всем советую гостям и жителям прекрасного города Тараз!😍 Блюдо тут топпп 😍😍😍😍
МШ
Мурат Шайдозым
В восторге
Тамақтары зор, порция үлкен. Бағасы қол жетімді ! Сөз жоқ, келіп дәмін көру керек. Өкінбейсіздер!!
КЧ
Катя Чокан
В восторге
Очень внимательный персонал, очень вкусно, быстрое обслуживание, одно из немногих мест где вкусно и чисто в Таразе❤️
Минура Божымбаева
В восторге
Өтте керемет жер, тағамдары бөлек ангіме, атмосферасы жасаған тағамдары на жән тәнімен жасайды, маған ұнады, дәстүрлі тағамдарыда бар екен. Лагман 23 түрі бұндай ассортимен Таразда жоқ, ризамын, сәттілік тілеймін
Asyl Kartabayeva
В восторге
«Шеф Лағман кафесінде тамақтары өте дәмді. Лағманы әрі тойымды, бағасы да қолжетімді. Қызмет көрсетуі жақсы, орнын да таза ұстаған. Тағы да келгім келеді.»
Assem Maralbayeva
Жақсы жер! Қызмет көрсетуі жақсы❤️ Лагман топ ❤️🌸
aa
akmarzhan askarova
В восторге
Лагман и вареники просто любовь😍 Все очень вкусно,порции большие. Нам все понравилось🤭
Акося Амирова
В восторге
Тараз бойынша еш жерден жеп кормеппин лагманды, осы жердин лагманына жетпейди биздин Жаркенттики сиякты☺️, оте дамди, аздап кана багасы кымбатырак дегени болмаса , оте оте дамди лагмандары😍
Akosy Saparbaeva
Тамақтары өте дәмді👍🔥
Частый гость
JM
Jan Moldasheva
В восторге
Самый вкусный лагман,давно так вкусно не ела.Спасибо вам за такие вкуснятины.Обслуживание тоже на высшем уровне.Желаю вам оставаться всегда такими, процветания вам!
Азат Самеков
В восторге
Самая вкусная кухня🤤 особенно попробуйте казан кебаб восточный, мясо прям тает во рту, а еще шеф лагман сытный вкусный с мясом отдельно подлив и с курицей отдельно подлив это вообще что то с кем то хватит на двоих🤭
Alim Leemindmee
Совсем не понравилось
Гуйру лагмандары өте тұзды қант араласқан ба өте дәмсіз ішә ыстық не кондёр жоқ сөзім жоқ жемей қалдрп кеттім.
нурай 🕸️
В восторге
Тамактары пряям кушты!!!Сорпасы Таразда жоқ сорпа!!Советую😍😍😍
5 посещений
AБ
Aйгерим Бакирова
Очень вкусно! Внимательный персонал👍👍 Быстрое обслуживание
ЕА
Ербол Аскарбеков
В восторге
Керемет тамақтары! Тап-таза орындар, керемет қызмет көрсету.
ФЮ
Феруза Ювакаева
В восторге
лагмандары өтте дәмді екен 😍 чайхана өте уютный күшті екен, лагман жасаган жігіттерге рахмет 👍❤️❤️❤️ советую посетить и попробовать лагманы 😍😍😍😍😍😍😍😍❤️ официанттары кушты пысық қыздар екен 👍👍👍👍👍👍👍👍
Нурбол Рахметов
Вкусно
RS
Raushan Seitova
В восторге
Өте жаза әрі дәмді жер екен 👍👍
Didar Kaldybek
В восторге
Тамақтары өте керемет Алла разы болсын
Тілек Сарсенбай
В восторге
Лағмандары өте керемет, дәмдері тіл үйіреді , ашылғалы бері осында тамақтанудамыз ! 👍👍👍❤️
AN
Asel Ninty
Кухня 🔥🔥🔥
Арман Серік
В восторге
Кафе в одним словом очень прекрасно. Еды очень вкусно. Такой кафе в Таразе номер один по моему. Кухня четка готовит. Я советую приходите не пожелаете!!!
В восторге
Спасибо огромное Отличное обслуживание , блюда очень вкусные , чай просто супер ! И не дорого !!!!
Nurlan Turdebay
Тамақтары өте дәмді 😘
Омар Али
В восторге
Багдат дитн бала жумысын жаксы аткарады екен 👍🏻👍🏻
Мариям Нурлановна
Очень вкусные лагманы
Аime1in а
В восторге
Тамақтар өте дәмді ✨✨ Бағаларыда қолайлы 👍🏻 Қатты ұнады🔥Обслуживаниесі керемет👍🏻
Ю
Юрий
Отлично блюдо классное👍
zhasminym 🤍
В восторге
Обслуживание на выстое, подача шикарная и порции большие, однозначно прийдем ещё раз, всем советую✌🏻🥰
ЕЖ
Ержанбек Жолдасбекулы
В восторге
Ассалаумағалейкум өткен аптада ініме сіздерден Келіншегіме гуру лағман ала кел десем ыдысқа подливасын салып лағманды неге пакетке салып бердіңіздер айналайын ау лағман 2700тг тұрады ыдысына 100тг қосып бір ыдысқа салып бермедіңдер ма жазбай ақ қой деп еді бірак мін айтылмай сын түзелмес Лағманы жақсы дейді бірақ мыналарың ұят Пятница күні сағат шамамен сағат 12-1 арасында камерамен көрсеңдер болады
В восторге
Отличное место! Блюда вкусные, подача аккуратная, официант внимательный и отзывчивый. Спасибо за приятный вечер
Дамира Шынайдаровна
В восторге
Если вы ищете место, где готовят лагман с действительно правильным, качественным тестом — вам точно сюда. Рекомендую!
Луиза Абдашим
В восторге
Очень вкусно и большая порция и самое главное цены доступны, обслуживание Багдата просто супер 🙌🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 молодцы и самое главное у вас очень чисто…
АA
Асель Asanbaevа
Прям барлық жағынан жылдам. 10минутта собой дайындады. Бағасы да тиімді
Диана Шарипбай
В восторге
Лагмандары дәмді,обслуживание өте жаксы,бәрі ұнады😍👍🏻
Ольга Релина
В восторге
Обслуживание на высоте, подача шикарная и порции большие, однозначно прийдем ещё раз, всем советую
M
Meruert
В восторге
Шеф лагман тамақтары өте дәмді, шай, лағман дәмді, барлығы свежий , Бағдат молодец өзі👍
МТ
Мурат Тайпанов
Совсем не понравилось
Гуйру лагман не советую тесто вялое подлив вообще непонятный вкус так себе
ББ
Берік Бека
В восторге
Домашний лағманы өте жақсы екен Жалпы лагмандары жақсы
ДБ
Даулет Болатов
В восторге
Біраз болыпты дәмді лағман жемегелі! Енді үнемі осы жерден тамақтанып тұратын болдық 👌👌👌
Шугыла 💐💐💐💐💐
Было средне
Дәмді, бірақ домашний лагман суып қалған.
AZ
Artur Zinner
В восторге
Керемет жер! Дәмді әрі сәнді!
Мухаммад Абд
В восторге
Вкусно, очень приятный и вежливый персонал
AM
Aidos Mussabekov
очень вкусно и быстро
H 08
Плов очень вкусный!
017 Anek
В восторге
Улан деген повардын лагмандары оте дамди!😍😍😍
Анеля ❤️❤️❤️❤️
Очень вкусно готовят 👍👍👍👍