Aya&Nur beauty
Косметика и парфюмерия
3.5
3.5
Лязка Лязка
Ойланып заказ беріңдер если что О жулдыз беретін едім мен студентпін степендиямнын жартысын киып бергенімде шатастырып салган 3 кунде жетеді деген товар екі аптадан сон заявления жазам дегенде бір ак салынды баска жактан отзыв жассан ошіріп тастайды блок салып тастайды кешірім де жок жазсан окымайды ете нашар бермей ак койындар деп айтар едім 23000 онай акша емес
Жандарбек Абатов
Зор👍👍👍
БК
Бибигуль Калиева
Алуға кеңес бермеймін, мен ақшасын төлеп 8 күн жазып, не заказымды жібермей, не трек кодым бермей қойды. Аяғы 8 күн өткен соң ғана трек код беріп жатыр. Клиентпен жұмыс жасауды білмейді, не ответ бермейді.
Жанат Нуршаева
Сапалы косметикалар😍әрі сенімді қорықпай заказ жасай беріңіздер😍😍🫶🏻
13 января 2026, официальный ответ
Спасибо, что выбираете нас 🙏👌 Будем вас ждать.
С.
Самал .
Качества ттоп және ақшсыда қолайлы пря ваау 😍😍😍
13 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Самал, благодарим вас за такой приятный отзыв 🙏 И, конечно же, ждем вас снова 💛
NK
Nazken Kobentai
Косметикаларф отее куштии😍😍😍 качество супер 🥰🥰рахмет кыздар
13 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим вас, что выбрали нас! Приходите к нам ещё, всегда рады.
АЖ
Ару Жан
Ужасноооо тапсырыс берген затымызды толық салмаған,бір емес 0 жұлдыз қоятын едім😌
Ару 💋
Заттар дурыс салынбаган ужаско жауапкершылык 0 ещё чсга тыгып заблокировать етып уялмайсындарма Кудай екы есе жазаларынды береды!!!!
Aidana Arapbek
Тапсырыс берген заттарымызды толық салмаған!!! Ақшамызды қайтарыңдар.
Di 🌙
Магазин кладёт не тот товар, который заказываешь. Вместо моего заказа прислали вообще другое, и это уже не первый случай, судя по комментариям. А когда пытаешься добиться ответа — тишина. На сообщения практически не отвечают, игнорируют, ответственность не берут. Создаётся ощущение, что людей просто обманывают.
СЖ
Сымбат Жасулан
Просто ужас! акшамызды алып товарды салмады я товар жок я акша жок кайтарындар!!!
NA
Nazgul Arapbek
Мына магазиннен зат алманыздар. Адал Акшамызды толеп затымызды аламай отырмыз!!! Далбандар !!! Акшамды кайтарындар малдар!!!
Диана Устюжанина
Ужасный магазин! хотела я заказать набор за 23.000 тг в итоге деньги у меня взяли а набор не привезли,только кормят завтраками, когда звоню или пишу не отвечают вообще ответственности нет! половину набора сначала не положила потом когда я все пересчитала сказала что там не все,сказали что половины предметов нет и начали заменять по существу нечего не ложат!
Аскерова Карина
Просто ужасный магазин !!!! Я у них заказала бокс 22500 но они мне отправили бокс 15000 так и еще трубку не берут….
СЖ
Сандугаш Жаксинбетовна
Мен барған едім Бауыржан Момышулы 9а ға ол жер жабық еще сылтаулары өте көп ақшамды әрең қайтарып алдым
Алишер .
Прям күшті,заттары да қолжетімді ,арзан,сапалы
Dayano4ka Gaidarqyzy
Косметикаларынның сапасы жақысы.Сатушы қыздар сондай приятные,совет беріп көмектесті.Риза болып қайттым,рахмет❤️😘
Aknur Ermakhanova
Өтеее арзан жеер😍😍
Alina Shokhankyzy
Қолайлы баға жақсы сапа😍
_K
_ KNN_
Бұл косметика дүкені маған қатты ұнады. Қыздар всегда көмектесуге дайын. Өнімдердің сапасы өте жақсы, бағалары да қолжетімді. Жаңа товарлар жиі келіп тұрады, сондықтан таңдау көп. Барлығына советую барып көруге! 😍😍
Aidana Asilbekkyzy
бағасы қолайлыы күшті магазин😍
Asyl🐥 .
Косметикалары қолжетімді бағада😍🥰. Өте керемет магазин, ішіндегі консультант қыздар да сұлу әрі сыпайы екен🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Аяна ‘
Күшті магазин
ББ
Балнұр Басықара
Керемет, қол жетімді бағалар. Консултант қыздар өте сыпайы. Сұраған ақпараттарыңызды айтып, толық жеткізеді
Aruzhan Amanova
косметикалары кушти прям, ещё бағаларыда арзааан😍😍😍
ГС
Гулии С
Күшті жер бәрі қол жетімді бағада😍😍😍 консультант қыздар вашше топ топ өте сыпайы түрлері нұр шашып тұрады😍❤️
Аяулым Ермахан
Керемет жер😍😍😍😍