Клининговая компания
Прокат клинингового оборудования
MR
Malika Rszhan
сервис ужасный, сначала отправляет грязную аппаратуру, затем в день когда я должна сдать оборудование отправляет договор аренды! разве не должно быть наоборот? Пикает на меня какими то законами о доставке, хотя сама не предкпреждает что я должна платить за доставку в обе стороны, когда получила аппаратуру не сиала писать возмущентя, потому что думала что сидит обычная домохозяйка, а тут ... абаолютеый непрофессионализм, еще и удаляеет ссылки ятобы я немнаписала плохой отзыв. только из за того что сейчас ораза орлатила доставку, ради курьера а не за нее чтобы он там не стоял выслушивая наш спор!
e💕
erkem 💕
Өте күшті сервис,аппараттарда керемет♥️ Қатты ұнадыы🥰
Ринат Найман
Очень дружелюбные, очень профессиональные, всегда быстро отвечают на звонки, очень трудолюбивые, оставили дом чистым и со свежим запахом . Очень охотно подстраиваются под наш плотный график. Практически идеальны во всех отношениях, и мы будем пользоваться их услугами регулярно. Спасибо!
Sabina Rafaelovna
Оте унады👍🏻👍🏻
T
Timur
Өте жақсы қызметтері адамдармен жақсы жұмыс жасайды
Айдана Джакипова
Өте керемет сервис, клиентпен жұмыс жасауды білетін жандар👍🏻👍🏻👍🏻 рақмет сіздерге
Аят Курмангалиев
Өте керемет сервис! ✨ Тазалыққа деген көзқарастарыңыз жоғары деңгейде. Үй жаңарғандай болып қалды. Ұсынамын! 💯
Сериккали Мархабаев
Сапалы қызмет!!! Өте жақсы тазартты, жақсы жуылды. Уақытылы берілді.
Berik Tuhanov
Помещение после ремонта тазалау қызметіне тапсырыс бердік — нәтиже 🔥 Құрылыс шаңы, бояу іздері, цемент қалдықтары дегеннің бәрін мінсіз тазартып шықты. Терезе, еден, қабырға, розеткаларға дейін ұқыпты қарағаны көрініп тұр. Жай ғана жинау емес, нағыз кәсіби клининг! Уақытында келді, тез әрі сапалы орындады. Ремонттан кейін басы қататын мәселені толық шешіп берді. Сенімді ұсынамын!
ДЛ
Диляра Ливаншо
Девчонки делали уборку на отлично,вежливые добросовестные знают свою работу на пять с плюсом.Использовали самые современные оборудования.Отдельное спасибо Бахыт
Акоси Акони
Жумыстарынызга саттилик 👏🏻 Пылесос отти мыкты Жумыс жасайды, бизге унады Рахмееет
Samhar Nurahmetov
Жұмыстарыңызға дән ризамын, өте сапалы, тыңғылықты. Апараттарыңызда өте керемет, жақсы тазалайды екен.
Turar Tulenov 🦂
Это зверь «два в одном»: он и пылесосит отлично, и моет, освежает ковры, удаляет пятна и жидкости.Увлажняет воздух, собирает пыль, а не разносит ее.Советую.
Архат Баяни
Керемет 👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏
ТМ
Тамирлан Мусаев
Үйіміз 450 кв.м, соның бәрін осы аппараттармен 6–7 сағатта толық тазалап берді. Нәтижесіне өте риза болдық: бәрі тап-таза, иіссіз, ұқыпты жасалды. Көрініп тұр — кәсіби техника, тәжірибелі клинерлер. Уақытты үнемдеп, сапалы қызмет көрсетті. Үлкен рахмет, міндетті түрде тағы да жүгінеміз!
ББ
Батыр Бала
Советую хорошие клинеры👍👍👍
НА
Назым Абидаева
Спасибо большое за честность, за все
SO
Serik Oimautov
Керемет
z.
zeresh .
Работает аккуратно, результат заметен сразу. Очень довольна качеством очистки, рекомендую.
DA
Dombaev Alpamys
ІДиванымыз қатты кірленіп кеткен еді, өзіміз кетіре алмаған дақтар болды. Келіп, кәсіби аппараттармен тазалап берді. Нәтижесі керемет: түсі ашылып, иісі кетіп, диван жаңарғандай болды. Матасын бүлдірмей, өте ұқыпты істейді екен. Осындай сапалы қызмет көрсеткені үшін үлкен рахмет! Көңілімізден шықты, сеніммен ұсынамыз.
. .
Апарат очень хороший стоит своей цене!
Shugula Abdikalik
Очен харашо прям понравился Стоиет своей цене ☺️