АПА DÖNER
Быстрое питание
Спасибо, что посетили «АПА DÖNER»! Не забудьте оставить отзыв в 2ГИС
Заказать
Altynay Zakeriyanova
Все понравилось, спасибо поварам и кассирше Жанерке, все сделали классно и быстро. Особенно бабл ти.❤️
Алишер Абикенов
ОТе Хорошо
Inkar Tanirbergenova
Донер вкууусный, кассирше Жанерке отдельное спасибо. Классно обслужила, приятная девушка🤍
Arailym Torebekova
Кассир қыз өте сыпайы екен іші бауырыма кіріп кете жаздады и упаковка четкий🤗👍
Akerke Saktagan
бүгін бірінші рет заказ бердім ,өте дәмді ойымдағыдай шықты🫣 құрма мен суын салып жіберіпті и кассирша қызда жылы қарсы алды жұмыстарыңызға сәттілік,топ🔥📈
Halla Madrid
RB
R Beybitovna
Оте дамди донерлер, кассирша Альбинага коп рахмет👍🏻❤️. Доставкаменде сол жердеде заказды жылдам кабылдайды, жане оте сыпайы кыз.
Асел Жандосқызы
Донер өте керемет,Кассирша Альбина заказды жылдам қабылдайды барып та онлайн да алып көрдім маған ұнады Жұмыстарыңыз алға баса берсін🤗
Nazerke🤍 .
Донерлері керемет,сөз жок.Кассирша Альбинаа заказды тез кабылдайды,укыпты😚
Санжар Кенжегараев
Кассирша Жанерке тапсырысты тез қабылдайды,өте сыпайы және жұмысына адал👌🏻 Донерлері дәмді екен😋
kalamkas bodaubek 🤍
Кассирша Улдана молодец ❤️ Пысык,общительная екен ☺️❤️❤️❤️❤️ Донерлерын келп жеуге советую 😋
Жанель Нусипбек
Жаным Ұлдана деген қыз приям күшті заказдарды күліп қабылдап отыр Донерде күшті😍
kausar maratkyzy
сегодня 21 февраля, и кассирша с клиентами грубо общается, хотя мы попросили теплую воду она нам дала холодную, это значит что она нас не слушает и невнимательная, когда я заказывала что то и спросила сколько штук у нагетс, и спросила сколько стоит сок, после этого когда я решилась что то заказать она мне слегка нагрубила, «можете побыстрее сказать» и это меня взбесила по этому я пишу этот отзыв, администрация заметьте кто у вас работает,спасибо
ДА
Динмухаммед Азат
Честно Донер очень хороший но сервис надо подтянуть ожидание очень долго и не успевают
БА
Балнур Асылбекова
Бүгін 1ші рет тапсырыс бердім, тез жауап берді, кассирша Альбина деген қызға рақмет,сервис 100%,дәмі енді керемет,соус бәрі келді еті де мол екен ,жақсы молодцы, нағыз донер жедім
Бота Омарва
Кассирша Альбина кушты рахмет ❤️❤️❤️
Алуа Алимхан
Самые вкусные донер у них 🥰
НЕ
Нур Ербол
Қыздарға рахмет онлайн заказ бердім😇👌клиентпен сыпайы өте жақсы сөйлеседі екен💐
НҚ
Нариман Қайрат
Донерлері сочный мошный
Zarina Kairatovna
Апа донер, тема топ топ, дәмі өте кушти👏 кайта кайта барғың келеди👍👏 жесен тісіне, Жемесен түсіне киред😁😁Жанерке, клиенттерге отношениясы керемет кушти прям😍👍👍🤗🤗
Arnat Arnat
Оте керемет самый лучший донер на городе!
Аяулым Кабыловна
Кушти дами😍😍❤️
sary 🤍
Очень вкусноооо прямм офигеттт😍😍😍😍
Арнур Асанкелди
өте дәмді донер атмосферасы бары кушты заведение оте кушты келуге стоит
Alih08 Brat
Дамы каеф😍🔥🔥🔥🔥🔥
D
Didar
Өте дәмді донерлер
Айгерим Калданбек
Очень вкусный донер! Мясо сочное, соус отличный, лаваш свежий. Обязательно буду заказывать ещё!
ТА
Ади Алиев
Кассир кыз әдемі
ХД
Хадиша Даулбек
Апа донер супер маған ұнады.Барлығыңыз келіңіздер,көріңіздер!!Советую🤗
Фариза Талапбек
Очень вкусно🤪
Гульмира Базарбек
Донер күшті,кассирша Ұлдана супер 😍😍😍
Жанэль И.
Очень вкусный и сочный донер, кассирша Ұлдана просто супер😍 советую👍🏻
TB
Tansholpan Beisenbek
Кассир Альбина топ😍заказ тез қабылдайды. Ыстықтай прям фалга орап жібереді😋өте дәмді, тойымды🤩
Дидар Сыдыкбек
Очень крутое место для отдыха
arai Asan
кассирша онша емес жаман өзінше ұнамады ище донерлері мынадай
Aruka abilda
Донер кушты унады ыстыктай келеды прям сочный кассирша кыз тоже жаксы клиентпен калай соилесуды быледы😍😍👍🏻
JL
Jeon Lalisa
Заказала домой, жаль конечно что доставки нет. Но спасибо кассирше Альбине за быстрые оформление заказа и обслуживание. 👍👍👍
ЖС
Жансая Сағынбай
Барлығын ыстықтай жеткізеді.Өте дәмді😍😍😍Кассир қыз Альбинаға рахмет😘
Sezymka )
Было очень вкусно, отдельное спасибо кассирше Альбина, очень общительная вежливая девушка помогла мне с выбором🥰А то во многих местах с усталостью встречают. Будем приходить ещё👍🏻
Eldoskyzy .
донердің дәмі тема бізге ұнады,кассирша Альбина ға рахмет,жұмысы ұқыпты күліп қарсы алды,тағыда келеміз❤️
БО
Бексұлтан Орынбасар
Өте дәмді😋, обслуживания жақсы обшем тема екен
Jomart Jomart
Ұзақ дайындайды екен.
Aisultan 🦁
Дәмі зор екен келініздер міндетті түрде жесен жемесенде тусіне кіред😍
УО
Улжан Орынбай
Дами кушти😍😍тез заказ кабылдайды , сервис топп😊😊😊
aisha imash🤍
Дәмі керемет🔥
𝓑𝓮𝓰𝓲𝓶𝓸𝓿𝓪 🎀
Донерлері өте дәмді соус перчигімен жүреді. Постоянно осы жерден заказ береміз енді. Кассирша Ұлдана такая приятная топ топ топ😍
aa
aza aza