Ломбарды
Знакомые займы стали ещё выгоднее
ТОО М-Ломбард
ТОО «М-Ломбард». Лицензия № 02.21.0002.L. от 9.03.21. АРРФР.
Узнать подробнее
ТОО М-Ломбард
АЖ
Айжан Желдибаева
Айжарқын деген қыз өте мықты қыз екен, жұмысына адал, енбекқор екен! Рахмет үлкен🫶🏻🫶🏻🫶🏻
6 декабря 2025, официальный ответ
Сабит Куатбеков
М-Ломбард ен керемет Родной ломбард болып кетти😘
29 ноября 2025, официальный ответ
БИ
Бегжан Ибраев
М-Ломбард ен мыкты Алтын сандык программасы ашылганына куаныштымын отте керемет 👍👍👍
29 ноября 2025, официальный ответ
Г
Гани
Надежный ломбард ,забота о клиенте на высшем уровне сотрудницам респект не покладая рук, работают четко
28 ноября 2025, официальный ответ
ЕИ
Ерсултан Исмайлов
Оте жаксы 5 емес 10 жулдызга лайыкты М-ломбард тек алга жакын жерден ашылып ынгайлы болды Тилеужанова Айгерим сизге коп рахмет
28 ноября 2025, официальный ответ
Айасель Тургынова
Уйден жакын ашылгандарыныз жаксы болды кыздар оте сыпайы кулип карсы алып шыгарып салады улкен рахмет
25 ноября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Керемет пікіріңіз үшін рахмет! Ары қарай жұмыс сапасын жақсартуға тырысамыз! 🔥
Айка Алишева
Очень рады что открыли в нашем районе. Программа Алтын сандык лучшая возможность приобрести золото Спасибо всем сотрудникам
21 ноября 2025, официальный ответ
Айнур Алимбаева
Обслуживание на высоком уровне. Девочки все приятные, вежливые, грамотные. Филиал новый, чистый. Всем советую.
19 ноября 2025, официальный ответ
ФУ