Aya & Nur
4.3
4.3
Аделя Исмагулова
В восторге
Өте керемет косметикалар ,сапалы, консультанты очень хорошо и приятно относится к клиентам
Aruzhan Yerzhankyzy
В восторге
Тень алып едім жақсы екен,қыздар совет берген еді осыған рахмет!
7 посещений
Bauka 08
В восторге
Рахмет өте күшті жеңешеме алдым
Рабига Нагашыбай
Қыздар затымды алдым рахмет
Коля Пепе
В восторге
Очень довольна покупкой и сервисом. Ассортимент просто шикарный — много оригинальной и качественной косметики, есть всё необходимое и даже больше. Консультанты вежливые, внимательные, помогли с выбором и всё подробно объяснили 👌 Качество продукции на высшем уровне, цены приятные, а атмосфера в магазине очень уютная. Видно, что здесь ценят каждого клиента. Теперь за косметикой — только в Aya Nur
Сымбат Бахберген
Күшті рахмет
Aruzhan Amanova
косметикалары күштііі😍😍🔥🔥
Madina 💋
Совсем не понравилось
мүлде алмаңыздар,тик токта стримде сатып отырады ішінде осынша зат деп көрсетіп бірақ келген кезде заттары түгел емес мүлде қанша заты жоқ ішінде,жазсам мүлде ответ бермейді!!!Тараздан Шымкентке 2000 тг доставка деді кешке келу керек түңгі 12 де в итоге 4000 теңгемен келді!!!ещё мені тик токтан чёрныйға тығып тастаған,басқа телефоннан шығады өзімнен шықпайды🤢
Talshyn Erzatkyzy
Совсем не понравилось
Акшаны алып ап, не жауап жок не заказым жоқ ужас. неше күн болды уже 3 номерлеріне де жаздым🤦♀️🤦♀️ Алданбаңыздар кыздар‼️
Аяулым Ермахан
Зор жер
Частый гость
Dina
В восторге
Рақмеет❤️ почта арқылы алсам да барлығы тура суреттегідей,қыздар тандауға көмектесіп заттарым тура ойдағыдай и тез келді😍❤️
Жаке ???
В восторге
Рахымет Aya&Nur өте керемет бокс жинап берді;КЕЛІҢІЗДЕР өздеріңізге ұнаған бокс ты жинап береді 😍❤️
A&
Aya & Nur, магазин косметики
17 декабря 2025, официальный ответ
Пікіріңізге рахмет,сіз үшін қуанышытымыз,тағы күтеміз☺️🫶🏻
Бағдаулет Қадырәлі
В восторге
Муж купил😘 рахметт🫶 очень вкусные цены у них 🔥
Совсем не понравилось
Халайық вообще жоламандар егер алдансандар сразу заңга жүгинип арыз түсирип арызданыңздар мналарың таза алаяқтар әли жоқ затмзда ақшамзда
Жауказын Жолдасбай
Совсем не понравилось
Өте нашар жауапкершілік мүлде жоқ,ответ ноль заказ қабылдап алып жауап жоқ🤦♀️ Бұл жақтан алудың түк қажеті жоқ не стоит‼️‼️‼️
𝒮𝒶𝓇𝓎𓃬 𝒮𝒶𝓇𝓎𓃬
Совсем не понравилось
Ответственности вообще от слово вообще нет 🙄 грамм уважение к покупателям нет не отвечают на ватсапп часами ждать нужно
A&
Aya & Nur, магазин косметики
31 декабря 2025, официальный ответ
Бүгін 31 желтоқсан тек обедке дейін жұмыс жасаймыз!
NA
Nazgul Arapbek
Совсем не понравилось
Қыздар өз өздеріңе отзыв жазу барма не?) Переписка салайынба или мына жерге, как вы игнорите людей,которые вам заплатили деньги за товар
Ақбатес Бибитова
В восторге
Кыздар косметикалары куштыы 😍сатушы кыздар барлыгы жаксы заказ бердык алдык ракмет 🫶❤️❤️❤️😍магазин топпппп өте қатты ұнады еще арзан тиімді 😍👌🏻❤️
Bekziya Baurzhanovna
В восторге
Магазин отличный — большой выбор, приятные цены, вежливый персонал. Всё чисто и удобно. Нашла всё, что нужно. Рекомендую🥰 Обязательно приду снова😍
ДА
Диана Абылхан
В восторге
Өте керемет косметика дүкені! Ассортименті көп, сапалы брендтер көп. Сатушылар кәсіби, дұрыс кеңес береді. Бағалары қолжетімді, акциялары жиі болады. Бірнеше рет сатып алдым – бәрі көңілімнен шықты. Міндетті түрде тағы келемін! 😍🤩
Aruna Matvei
В восторге
Өте керемет магазин🤩,обслуживание проста топ бәрін көрсетіп,түсіндіріп,кожама қарай косметика таңдауға көмектесті, көп көп рахмеет!
В восторге
Магазин топ😍Продавец кыздар бәрін түсіндіріп, керемет консультация береді❤️Косметика арзан болсада, качественные😍Бокстар вообще топ❤️Продавец консультант қыздарға рахмет көп, қаламыздан осындай магазин ашқандарынаа🥰
ББ
Балнұр Басықара
В восторге
Өте тиімді баға, әрі сапалы тауарлар, тапсырысым аз уақытта келді, керемет, қызмет көрсету жағы да өте жақсы. Тауарлары қатты ұнағандықтан, жақындарыма да ұсынудамын.
_N
_ Nargiza_
В восторге
Тараз бойынша номері один косметика магазині. Заттары қол жетімді бағада. Жылы жүзді қыздар. Онлайн заказды тез қабылдайды.❤❤❤❤
Kerim Taubaldy
В восторге
Косметикаларыыы өтее қолжетімді чем басқаа жақтан, магазин ішіде өтее комфортноо😍😍🩷 сатушыларыыында всегдааа клиенттт көп екен байқап қалдым
altynai 🤍
В восторге
Вау прям косметикалары качественные, всегда осяктан заказ беремын во время келеді, бетті құрпады қанша болды қолданып келе жатканыма косметикаларын. Ракмет кыздар😍🫶
Ботакоз Исина
В восторге
Косметика заказ бергем , жауап бермеды, алманыздар
Улжан Абатова
В восторге
Өте керемет магазин 😍😍 косметикалары қол жетімді бағада 👍 консультация беретін қыздары вообще топ🥰😍
Мөлдір Мұрат
В восторге
Хороший магазин и цены доступные Консультанты вежливые и приветливые😄
Dulatbekovvv .
В восторге
Тараздағы номер один косметичный магазин,анама косметикп алғанмын советую
Perizat Sundikova
В восторге
Прям кушти касметикалары да проста ваууу бағалары арзан сапасы керемет но 😍😍😍❤️
botash 🤎
В восторге
сатушылар өте мейірімді, жылы қарым-қатынас жасайды😍 заттардың бәрі новый, ұқыпты 1🍋/10 ғой
Ayazhan Kairat
Консультантты буртирли обслуживание ноль даже 1звезду ставить жалко
Di 🌙
Совсем не понравилось
Верните лучше деньги,адамнын ақысына кіруге болмайды
Gulziya Tenizbaeva
В восторге
магазин топ😍 Очень довольна покупкой и сервисом🥰
Жанерке Султанбаева
В восторге
👍❤️керемет косметика магазин топ топ топ❤️🙌🏻
Улбосын Тумак
Күшті магазин❤️