Choco_qumar_sarykemer
Цветы
Dias Yunussov
Совсем не понравилось
Слишком долгое ожидание !
Ұлболсын Күзекбаева
Совсем не понравилось
Сыйлығымыздың сәнін құртты Айткан уакыттан кешіктіріп берді Бізге келген тапсырыс суреттегідей деңгейде болмады Голубикасы солып қалған ,бумажная капсуласында коимаган
Islambekkz Botakoz
В восторге
Өте өте күшті дәмді 😋прям, шоколадтары ауызда еріп кетеді, маған менің отбасымада қатты ұнады 💋🫂❤🌷Жұмыстарыңыз алға баса берсін 💸🚀😘Сарыкемердегі №1 мен үшін мысықтарымда жақсы көреді ғой хихи 🤣❤ торт вообще қатты ұнап қалды маған 🫰🏻❤
Аружан Бауыржановна
😍😍😍😍
Нурай .
Совсем не понравилось
Офармление,клубника онша емес не советую галубикалар солып қалған,не стойт👎🏻
Мадина Маратовна
Совсем не понравилось
Айткан уакыттарынан кешиктирип жасайды и записка жазып салыныз дегенмин вообще салмаган кешиктирип апарп берген
Нұрғиса Таргетолог
😋