Uly dala
Атмосфера приятно , официанты вежливые
Частый гость
Ggg Ggg
В восторге
Тағамдарды өте дәмді обслуживание жоғары деңгейде әсіресе Асель деген даяшы қызға рахметтт Ұлы дала ұжымына сәттілік!👍👍👍
ГО
Галия Орынбекова
Совсем не понравилось
Дамхана емес малхана сервис мулде жок болмаган да сиякты ашып умит артып откан адамга обал адамдыры жумыс жасай алмайды барине айтар едим барудын кажети жок
5 посещений
ДЕ
Диана Есіркепбай
Совсем не понравилось
Ұлы дала дәмханасы емес тазалықтан жұрдай, адамға емес итке дайындайтын ұлттық асхана! Доставка мен кешкі асқа заказ бердік! Бас жуылмаған жүн жыбырымен жүр! Иістеніп кеткен! Обал сауапты білмейтін адамдар жұмыс істейді екен абай болыңыздар!
AIDANA ZHARKYN
В восторге
Өтее жақсы🥰🥰😍 Шаашлыыкк өтее дәмдіі болды🫶🏻 Шәйлары юпи сиакты дәп дәмді 🥰 Муузыкаа қоййылып тұрады екен👍😍
ГШ
Гульзира Шымырбаева
ОЛЛЕЯ МОЛРДЕЖИ
Айгерим Ерменова
В восторге
Тамақтары өте дәмді!Іші таза.
Ainaz Sungat
В восторге
Шышлыктары өте дәмді,маған қатты ұнады,осы кафеге келіп отырсаңыздар өкінбесіздер
Асель 🤍
😍😍🔥🔥
Частый гость
Aza ⠀
В восторге
Өте күшті кафе, обслуживание, тамақ бәрі ұнады
МЗ
Мария Захарова
В восторге
Очень вежливый персонал!кухня 10 из 10👍🔥всем рекомендую приходите с семьёй и друзьями!!!☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
Сания Омар
Совсем не понравилось
Қасықтары кір кір обслуживания нөл Заказ бермеген затты да әкеп берді Дәмсіз тамақтары Базелик қайта жақсы
𝒵𝓊𝓁𝒾 💜
Совсем не понравилось
Мәә ужас кеше қуырдақ,том ям,палау алғанбыз.Қуырдаққа сора құйып әкелді,қуырдақтың май емес Сорпа!Том ямда вообще тазаланбаған кредетки бала шағасымен жүр😏ужас!Өздеріне айтып көрсетсемде,быттиып тұр бәрі.Ақшасына адал ас ішуге барамыз.Сұмдықсыңдар!Фотодағы креведкидың ұрығы.
Ayana Manat
В восторге
Тағамдары өте дәмді,іші таза, тағамдарыда уақыты келеді,музыка қосылып тұрады,керемет отырыс жасауға қолайлы жер обслуживаниясы да керемет Асель деген официанты өте вежливый қызмет көрсетуі жылдам болды 😍😍👍🏻👍🏻👍🏻
Zhanaiym 068
В восторге
Тамақтары өте дәмді, атмосферасы ұнады Асельге үлкен рахмет – қызметі жылдам, өте сыпайы!
SAN 🥷
Мықты қазақша дәмхана🙌🏻