Niet Hall
Банкетные залы
M
Meryert
12.02.26 кеше быз отырдык курдастармен оте керемет тамактары кушты тамактары салатары молынан келды баримыз тойып кайттык кушты демалып кайттык атмосфера жаксы таза екен админ кызбен оффисант бала жаксы карсы алды 😘
aa
aru asu
Спасибо за подарок,провели хороший праздник.все было на высшем уровне.обслуживание .кухня нам очень понравилось
Арна Арнуша
Шынымды айтсам, не үшін мұндай жалған пікірлерді көбейтіп, шынайы клиенттерді адастыру керек екенін түсінбедім. Жазылған пікірлер мен шын мәніндегі жағдай мүлде сәйкес келмейді. Асхана мен қызмет көрсету деңгейі — үштік бағаға ғана лайық. Бағалары қолжетімді, арзан да емес, қымбат та емес — осы жағынан келісемін. Бірақ «ыстық» тағамдар мүлде ыстық емес, әрең жылы болып келді. Нан болса, кеуіп қалған. Кабинка іші суық болды, бұл да жайлылыққа әсер етті. Екі микрофонның біреуі ғана жұмыс істеді. Барлығымыз бірге ән айтып, көңіл көтереміз деген едік, бірақ кезекпен айтуға тура келді. Соның салдарынан атмосфера да онша болмады. Осындай көп «жақсы» пікірлерді көріп, үмітіміз жоғары болған еді. Басшылық бұл мәселелерге назар аударып, түзетеді деп сенемін.
Нурбек Турсынбек
Бүгін 7 сі февраль да Ниет хол да той откиздик Сатжан деген офицанть молодец пысык жигит екен ризамын 👌Бугынгы тойды жаксы откиздик администратор га да рахмет👏
И0
Иса 001
Ниет хол өте жаксы екен офицантар да жаксы кухня сы да жаксы админ Акерке оте кушты Ислам деген старши офицант оте кушты
Bekshzh08
іші көзге жағымды , меню қол жетімді бағада екен советую
Алтайович Бека
жаксы адаму керемет
Ерасыл Ермахан
Оте жаксы керемет советую
DR
Daniel Ray
Ниет холл, ресторан очень понравилось персонал, приветливый администратор, очень все понравилось спасибо, кухня, вкусная кабинки шикарные, спасибо большое
Aidana Shoraeva
Отличное место мне очень понравилось проводили с друзьями банкет очень прайс кухня вкусная кабинки шикарный караоке шикарный
Rustemovna .
счетымыз 500мын жасап едик алтын берди Жайнаоа молодец рахмет Акниет акелып беоып сыздер быздын заведениямыздын атынан деп такты мама кушты болып калд🥹💗💗
Ak
Akerke kudaibergen
оте кушты ресторан прям унады😍😍
NY
Nurtas Ydyrys
Үйлену той жақсы өтті, диджей даурен молодец
Nurs Nazarbayev
Алдында мобилограф болып барғам сол кезде Жансая деген қыз зор обслужка жасады прям ұнады сол қыз бар ниетімен көңілімен тамақ су пуымыз акеліп беріп отырды еще үнемі күліп жүреді жылы қарсы алып жылы шығарып салды рахмет 🫶
Аяулым Балтабай
Өте өте кушти жер😍👍🏻Акниетка молодец өз жұмысын жақсы орындайды😍👍🏻
bimanovaa 💋
папанын 40жас болган еды ниет хол жаксы скидка степ берды улкен рахмет админ акниет🥹👍👍
Акбота Лесалыкызы
Отличный ресторан, приветливый персонал, все чисто и аккуратно, наше мероприятие прошло на высшем уровне) Отдельное спасибо админу Акниет, профессионал своего дела, все сделала вовремя с отличной скидкой 🫂
SN
Suinbek Nietbek
Акниет Админ молодец чистататны аита алмадым 😍😍
ZU
Zhansaya Utemuratova
Ақниет админ молодецц қанша скидка жасап колаларды өзіміз әкелуге рұқсат етті қалай адамдарға құрмет көрсету керек бәрін біледі молодец
Адлет Калдыбеков
Ақниет қарындасыма рахмет күшті бәрі
Nazyok Zhenisova
все чисстоые акниет админ молодец
EE
Erman Erkebai
Өте күшті ресторан, админ Акниет просто прекрасная, скидка жаудырды советую всем❤️👍
Diana Alimzhanova🐾
Очень классный ресторан. Обслуживание на высшем уровне, официант Саджан обслужил отлично!Кухня супеер, Администраторша Акниет очень приятная, сделала скидку!🥰🥰
Дарья Бадалова
Посетили этот ресторан , очень все понравилось , администратор Акерке встретила , объяснила какие позиции из блюд у них есть . Кухня на высшем уровне , все понравилось
Жулдыз
жақсы ресторан , апамыздң 60жасын тойлап едік бари унадыы!!!Сатжан офф бала мен Акниет апке молодцыыы
Алтынай Айтказы
Оте кушти ресторан, кухнясы унады катты😍😍😍
Дарина ККК
Оте жаксы ресторан мамаздын туган кунын жасадык Жайнар апке скидкасын степ берды рахмет😍
ЖК
Жасулан Кантарбаев
Оте нашар кухнясы слабый чет дурыс есептемейди жабкансон мазаны алады али нанша тенге толейсиз деп
E.
Ersultan .
Кушты Оте керемет ристоран
ЖД
Жанна Даурен
Очень уютно ,приветливый персонал ,всё хорошо 👍
Олжас Ташбаев
Той керемет өтті, көңілімізден шықты❤️
Акеркем Дилдабаева
Ramilya Saparalyevna
БЗ
Балнур Закмолда
Danagul Salimbai
Абсолютный позор. 4 января проводили там бесік той — впечатления отвратительные. Официантов не было вовсе, обслуживание отсутствовало полностью. Туалеты грязные, антисанитария, элементарных условий нет. Кухня в плачевном состоянии — хаос, грязь и полное пренебрежение санитарными нормами. В конце мероприятия обещали «золото» — нагло солгали, ничего не предоставили. Такое отношение к гостям — это крайнее неуважение. Стыд и позор этому заведению. Никому и никогда не рекомендую.
ЕИ
Еркежан Ибраимова
К сожалению, праздник 4 января (бесік той) был полностью испорчен. Отсутствие официантов, грязные туалеты, беспорядок и антисанитария на кухне. Обещанное «золото» в конце мероприятия не дали. Разочарование и чувство обмана. Никому не рекомендую это место.
Banu Begaly
Полный позор. 4 января проводили там бесік той — это был настоящий кошмар. Официантов не было вообще, обслуживание отсутствует как таковое. Туалеты грязные, антисанитария, находиться там неприятно. Кухня в ужасном состоянии — беспорядок, грязь, полное пренебрежение санитарными нормами. В конце мероприятия обещали «золото» — нагло обманули, ничего не дали. Такое отношение к гостям — это крайнее неуважение. Стыд и позор этому заведению. Категорически не рекомендую.
Асылзат Малимбаева
Позор. 4 января проводили там бесік той — впечатления ужасные. Официантов не было вообще. Туалет грязный, элементарной чистоты нет. Кухня — полный беспорядок, антисанитария, всё запущено. Обещали «золото» в конце мероприятия — в итоге ничего не дали. Сплошной обман и неуважение к гостям. Стыд и позор вам. Никому не советую. Там повор выпивает с гостями
Асел Молдияр
Позор. 4 января проводили там бесік той — впечатления остались крайне неприятные. Официантов практически не было. Туалет грязный, элементарная чистота отсутствует. Кухня — полный беспорядок, антисанитария, всё запущено. В конце мероприятия обещали «золото», но в итоге ничего не предоставили. Сплошной обман и неуважение к гостям. Стыд и позор. Никому не рекомендую.
Дамира Дарханқызы
4 января проводили бесік той — сервис отсутствует. Официантов нет, туалет грязный, антисанитария. Обещанное «золото» не дали. Обман и неуважение. Не рекомендую.
Ақерке Карип
ЛС
Луиза Саримсакова
🎄 🐎
Ужасный сервис! Хощяйка Жайнар наглая , ушлая как попало разговаривает с клиентом!!! Еще их посылает! Не стоит туда ходит ! Все грязно, бардак везде!!!
Ainur Atygaeva
Все очень понравилось. Всем могу посоветовать в кабинке караоке классный,очень вкусно и такой приветливый персонал.
Назерке Капар
Кушти