Greenleaf
БАДы
ГБ
Гаухар Байжанова
В восторге
Отличный магазин! Хорошая продукция, большой ассортимент по доступной цене👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Алия Биназарова
В восторге
Я очень рада, что такой магазин открылся рядос с домом! Очень нравится продукция😍Желаю процветания и много довольных клиентов!
УИ
Умитбала Ибраимова
В восторге
Керемет сервис орталығы! Тұрмысқа қажетті барлық затты табасыздар! Бағалары да қолжетімді және бастысы экотауарлар! Мәдениетт, ізетті, кішіпейіл сатушылар жұмыс жасайды! Отличное обслуживание, вежливый персонал! Рекомендую!👍🤝✊
ГБ
Галия Баяубаева
Совсем не понравилось
Кұрметті Тараз қаласының тұрғындары сіздерді Койгелді көшесінде гі орналасқан Грин Лайф дүкеніне шақырамыз,товарлары өте сапалы,уй тұрмыс жағдайына барлығы қаралыстырған келіңіздер,кушақ жайя қарсаламыз
MT
Meirim Tanatarova
В восторге
Кербез дүкенінен ашылған Грин Лиф корпорациясының ЭКО дүкенінің иесі Жазира Бердиходжаеваға мың алғыс!!! Қызмет көрсету сапасы керемет!!!
VU
Venera Ungarova
В восторге
Өте керемт магазин. Квссадағытқызжар өте сыпайы, жақсы құрмнт қарап, қажет нәрсені тауып беріп жақсы қызмет көрсетеді.
Гульмира Мусабекова
Товары классные, все на высшем уровне!!! Молодцы!!! 👍👍👍
Era Era
Товары 🔥🔥🔥🔥
aizhan turar
В восторге
Обслуживание на высшом уровне!!Самый лучший сервисный центр в таразе
Aselya ♥️
Керемет жер😍😍😍👏🏻👏🏻
Мурат Бердихожаев
В восторге
Товарларының сапасы өте керемет екен, бағаларыда тиімді сапасына сай. Заттарды пайдаланған адам өкінбейді.
Akdana Kerimbekova
В восторге
Мне понравилась средства работают хорошо, без резкого запаха и химии. Расход экономичный
AE
Все супер🙌🙌🙌
ЖБ
Жазира Бердиходжаева
В восторге
В Сервисном центре Койгельды 214 отличная логистика,уютный магазин,офис. Большой ассортимент продукции! Всегда будем рады каждому клиенту,партнеру посетивший наш СЦ!!! Добро пожаловать☘️☘️☘️🙌
Частый гость
АО
Анара Орманова
В восторге
Отличный магазин Товары все суперполезные! Очень удобный подъезд! Уютная атмосфера! Большой выбор! 👍👍👍👍👍❤️❤️❤️❤️❤️👏👏👏👏👏🎉🎉🎉🎉🎉😍😍😍😍😍