Doners and burgers
3.5
3.5
Аклима Нурман
В восторге
Өтте дәмді бургер и донер😍😍дайындап жасаған адамынын қолы дерт көрмесін 🥰проста уау советую девушки 🤭мальчики сотрудники проста супер😍всегда жи бергің келеді🥰тема тема😍😍
Am1rkhanvna. K✨ .
Донерлері өте дәмді, 👍🏻🫠🫠
Дамир Тұрсынәлі
В восторге
Тамақтары өте дәмді іші өте іңғайлы өте таза бургерлері өте керекмет
Omiralieva Aigerim
Совсем не понравилось
Заказала доставку, отправили как попало. Фри поставили рядом с колой вся остывшая холодный, про бургер молчу Заказала чизбургер там внутри сыр вообще нету, булочка не свежая, бургер вообще сухой!!! Как можно так отправлять? Не бесплатно дают же
Ardak Kuzenbay
Обслуживание жөндеу қажет нашарлау
Aslan Rahmetilda
Совсем не понравилось
Обслуживание өтеее нашар, кассирша грубая клиентпен дұрыс сөйлеспейді.👎👎👎👎
Айнур Айдосовна
Донерлері керемет! Барлық филиалы жақсы👌
Аяжан Иланбай
жақсы
Merey Erbo1ovna
Совсем не понравилось
Обслуживание 0 өте нашар, чикен алғанбыз ішінен шаш шықты, еще өз винасын біліп тұрған жоқ сотрудниктер
Кайсар Рыскулов
Адемі донен ұнады 👍🏻
Albikosh ….
Совсем не понравилось
Өте нашар обслужка ужас донер ішінде шаш суйек жур
Аян Шадыбеков
В восторге
бугын келдык достарыммен ишы прям идеалный сотрудниктерыде жаксы жаксы кыздар🥳🥳🥳🥳
КЖ
Канагат Жатканбай
В восторге
Донерлері өте дәмді. Заказымды уақытылы әрі дәмді қылып ітеп берді, рахмет.