ЖанSulu
Салон красоты
nazarovaak _
В восторге
Айым визажист өте қатты ұнады💕10/10😍😍😍өте сыпайы,жұмысы таза, тура қалағанымдай жасап берді,сөйлеу манерасыда өте әдепті,приятная екен өзі,өзім күндізгі жасаттым макияжды,жол жүрдік,биледік,түңгі 2,3 ке дин макияж өте жақсы тұрды😍жеңіл күндізгі макияж түрін жассатым сонда да макияж до конца тұрды🔥🔥🔥даже ұнағаны соншалық макияж жасаған косметиканың бәрін сұрап өзімде заказ беріп қойдым😂🫣оказывается қымбат,оригинал екен бәрі заказ беріп отырып көрдім😅 Маникюр Жәнерке , жақсы былай, бірақ сөйлеу манерасы ұнаған жоқ,біресе сен біресе сіз деп сөйлейді,өздерінің салон аккаунттарындағы маникюрді жасауын өтіндім бірақ 2 түрлі цвет жақты,және мен бұл цвет емес ғой десем сол сол деп мойындамады,соқыр адамға көрінеді ше анау түс мен сұраған более розовый ол кіссі коричневый жақты🤦🏻♀️ақыры өзім сұратқан түсті жаққыздым,но ол через не хочу жақты “уже бұл түсті алмайды,күліп екітүрлі боп жүресізба ендіі”деп,а хотя она сама виновата за это !!((
Symbat Baymurat
В восторге
Хочу оставить чистый отзыв ☺️ Вчера я была в салоне, там работает колорист по имени Сымбат, очень приятная 🤍 понравилось ее работы в инстаграме, по просила не сильно осветлять без вреда хотела сложное окрашивание, как видите результатом осталось очень довольна 😍 спасибо большое мастеру Сымбат
5 посещений
Nail Kim
В восторге
Приобрел сертификат девушке на 8 Марта, отдельное спасибо Назире за подробную и детальную информацию👍
АО
Ақерке Орынбасар
В восторге
Делала макияж в салоне zhansulu.Очень понравилась работа мастера — макияж получился нежный, аккуратный и подчеркнул естественную красоту. Всё сделали профессионально, атмосфера в салоне приятная. Обязательно приду ещё!
SM
Saida Mirzabekova
Мастер Сымбат👍👍 прям как хотела получилось 🤩🤩🤩
Ayaulym Serikova
В восторге
Очень понравился салон! Отличный сервис, вежливые мастера и приятная атмосфера. Обязательно приду ещё🥰😍🫶🏻
JJ
Jansulu Janibek