Проспект Толе би, 75
В здании
Службы
ИТ
Инжу Тагайбек
Спасибо большоооее нам очень понравился и вкус торта и внешне Всё очень понравилось❤Всем тоже советуюю🌝
𝓩𝓱𝓪𝔃𝓲𝓻𝓪 𝓐𝓼𝓴𝓪𝓻𝓸𝓿𝓪🤍
Өте күшті торттары, әдемі болып шығады. Ойдағыдай келді😘🤗😊
ЖН
Жибек Нагашбек
Бірінші рет заказ бердім ойымдағыдан да керемет шықты дәмін енді айта алмаим өзім тәтті жи бермим бірақ бұлай ұнатып жим деп ойламаппын рахмет көп көп тағыда міндетті турде заказ берем
Tanya Bolatbek
Заказала торт цена выгодно. Приятные сотрудники очень дружелюбные ! Это торт за 10000 тг цена нормально 🙂
Акжаркын Мынбол
Үнемі осы жақтан заказ беремін. Торттары , бентосының өзі өтееее дәмдіііі . Кремнің дәмі вообще білінбейді. Ауызда ериді. Осы жерден заказ беріңіздер. Самый тоооппп топ топ😋😋😋😋😋😋😋
sezimxyz
өте куштиии😍😍😍
Я уже не первый раз покупаю у них, и каждый раз остаюсь очень довольна! Брала у них уже много раз — всегда всё свежее, вкусное и качественное. Видно, что делают с душой ❤️ Однозначно рекомендую, буду заказывать ещё!
Гулшат Женис
Всегда все вкусно 🤤
ЭС
Эмма Сади
Ұнады вкусно и милый оформление ☺️
Асел ❤️
Үш күн бұрын заказ бергенмін басқа қаладан барамын дайындап қойыңыздаршы деп таңғы сағат 9-10ға десем, торт дайын емес жазылу керек сөз жазылмаған көңілім қалды
Jannur Maksatkyzi
Өте күшті торттары рахмеет көп қатты ұнады 😍😍😍🔥☺️☺️☺️
Зарина Махамбет
Оформление өте күшті дәміде күшті бізге қатты ұнады
Uldana Suendikova
Очень советую,персонал очень вежливые и милые.Торты очень нежные,насыщенный вкус и очень нежный/легкий крем,аккуратное оформление,всем очень понравилось
А🤍
Аида 🤍
Негізі өте күшті жер көп рет заказ бердум бірак кейде жаубын 10минуттай кутп каламын атак бари отлично спасибо вам❤️
AIGERIM BAIMURAT
Всегда сіздерден алам осындай тұрақты сапа мен жылы қызметтеріңіз үшін үлкен рахмет❣️
Прекрасное место, торты восхитительны и очень вкусно, ответственный персонал. Обязательно берите на заметку 👏🏻❤️
ЗБ
Зинара Бекназарбекова
Очень красивое оформление, во время и вкусно. 🌹
SK
Sanya Kozhabekova
Консультант Қуандыққа рахмет
СБ
Сулукуль Бердибекова
👍👍👍👍
EI
Erlan Iskakov
Консультанттар жақсы жұмыс жасайды, сұрақтардын бәріне толық және анық түсіндіреді
ФК
Фариза Кожалимова
Консультанттары керемет ! Әрдайым жақсы көңіл күймен қабылдайды. Жылдам әрі нақты жауап алуға болады💐