Проспект Жамбыла, 49
4.3
В здании
Службы
Nurlanov1ch .
Плохое качество у аккумуляторов не уважают клиентов работают плохо и не качественно не советую покупать у них..!
ЫС
Ыдырыс Стамқұлов
Жаксы акумдар бар багасы жуиели скидка мен берди ✊🏼✊🏼✊🏼
Ерсултан Сайрамкул
жаксы жер скидкасы бар👍
JU
Jasik Usenali
Сапасы өте жақсы 👍👍👍
Мусаев Бекзод
Самые лучшие аккумуляторы всем советую грамотно быстро обслужат вас большой выбор вообщем 5/5всем советую
QB
Qanat Bekbolatov
Керемет жаксы сапасы мыкты
МТ
Магжан Талгатулы
Выбор коп аккумулятор жаксы кеңес беремін
Ерғазы
Жігіттерге рахмет_Осы жерден акумлятор аламын Тексеріп қызмет көрсету сапасы өте жақсы👍__Қол жетімді əрі сапасы жақсы_Көлігім оталмай қалған жігіттер уйіме келіп ауыстырып берді рахметт жігіттерр👍👍👍👍
Айгуль Бекбергенова
Хороший магазин всегда у них покупаю аккумуляторы, всем советую
ТО
Таншолпан Октембаева