Казпочта
2.7
2.7
SK
Sandugash Kuandyk
Ужс өтте дөрекі міндет қабылдағандары
Нургуль Сейдахметова
5номердегі апайға затым салғанмын 2-3апта бұрын,қазір неге клиенттеріме бармады десем грубо жпуап беріп шешіп ал деп отыр неге? Бұған жауап ьеретін адам жоқпа сонда?Дұрыс сөйлесу білмейсіздер,ұнамайма орындарыңызды босатыңыздар
Inka .
Вообще ужас, сотрудники грубы!!!
UM
Usen Musabek
Товарды ұқыпты жеткізді, еш нарсе жыртылып сынған жоқ
Байрамали Аманов
Вы планируете сотрудников менять? Товар не забрал в день прихода всё, лежит где попало 1 раз нашел вообще в другой полке.
RU
Rauwan Usenov
Доставкадағы апай аспанды тіреп тұрғандай шіренеді ше өте дөрекі. Осы шағымды оқып нәтиже шығуын қадағаласын
касии
Грубо сойлейды, еще клиентпен дурыс жумыс жасамайды
FAMILY DENTAL CLINIC стоматология Стоматолог●ТУРКЕСТАН●брекет•винир•цирконий•имплант•
👌
Ерке Кенесбай
Кызмет көрсету өте нашар ,өте дөрекі,жоктан баска нарсе естимейсин жумыс жасагылары келмейди,шагымданып ретке келтирмесе оз оздеримен жумыс жасамайды!
Aizere Darkhankyzy
клиентпен дурыс сойлеспидыы
RK
Ramz Kaprizov
Ужасный персонал, грубое обращение и ведут себя будто дети, противно даже
PeeP SouL
Өте нашар бұл жерден вообще заказ берменыздер рабочийларыда котакта жасамайды колыма жетылген затты табалмайсын шешенын амысгеин крч вообщем вообще затты сол жерге заказдаманыз !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ИТО СОЛ ЖЕРДЕГЫЛЕР НЕДОВОЛЬНЫЙ БОЛЫП ЖУРЕДЫ АУМИН АЛЛАГЫМ ЕРТЕН СОЛ ЖЕРДЫ ЖАКСЫ ТАСТАШЫЫ 🤲 АУМИН!!!!!!
Акерке Мансур
Жұмытары нашар. Қолыма тимеген затым досталено болып тұр.
Sahobat Ysupova
Адамдары жіркеп жауап береді ! Сөздері грубый! Қызмет көрсеткендері өте нашар ! Барынша бұл почтаға посьлка салмаңда!
Мисс Малышка
Что за обслуживание в почте? Тихо работают, грубят клиентам, мы им тихо а они подождите за дверью не видите товар пришел не успеваем. А то что они бросают товар,ложат не по ячейкам которое к нам приходит в телефон. Не нравится так уволняйся. Своим родственникам или знакомам дали товар вышли какие то узбеки разве так можно нации делить. Сама выходит тихо так а еще говорит что на обед идет
ББ
Беш Бармак
Өте нашар қаз почта сотрудниктердің барлығы қалай болса солай сөйлесет
Nuraiym Nurbolatovaa
заттарды орнына койп обедке кетп калад адам турысына карамай
ДА
Диана Аргынтай
Нет ответсвенности. Посылка должна была приехать в город Кентау. Они там у себя в Туркестане держали 2 недели. Каждый день каз почте звонила, они от них ответа так и не получили, пришлось самой ехать и забирать И вообще не в той ячейке лежит вещь
TТ
Tolganai Толғанай
Кіре берістегі қыздың қызметі не екен өзі,жауап та бермейді отырады шеттерінен кісі болып.Не воспитанность деп білемін ол әрекетті Обслуживание 0% Мененджерлар таныстарына ғана тез жұмыс жасайды и без очереди ортаға қосып жібереді,барған адамдарды алдына отырғызып өз шаруаларын жасайды,1посылка салу үшін 50минут отырдым мен барған мененджерда очередь болмады соның өзінде сонша уақыт!
Орик А
Өте нашар қызмет көрсетуіде қызметкерлеріде
Даурен Зятхан
З
Зари
Обслуживание не очень
Saul Goodman
Посылка пришла в целости и сохранности но, у работников маленькая зарплата или почему они вечно сидят такие недовольные? Ладно если бы они просто сидели недовольные, но они буквально прыскаются ядом, особенно девушка на пункте выдачи посылок, сидит вся такая важная и хамит всем
Mira Rabieva
Очень грязный, как будто исторический место, обслуживание ноль, не онтекватны люди работать, этика эстетика нету,
m
meirambek
Индексі қандай
Индира
Самое богом забытое почтовое отделение которое я видела. Старое здание, грязное, с неприятным запахом. Обслуживание 0, грубые, недовольные. Если вы живете в Жана Кала, то на 11 улице есть новая Казпочта.
abacenter_chudo_deti коррекционный центр
Грубо, сөйлей алмай отырады жауап беруге қиналып, әр барған сайын сөзге келіп қаламыз.
Sabyr
Ұнады ішіндегі қызметкерлері жақсы👍🏿 Бірақ салған посылкаңның жағдайы да жақсы болып барадыда[керісінше]🤣😌
Жасия Нуржанқызы
унеми база жасамайд
ГП
Галым Пазилбаев
Кызметкерлерди ауыстырындар, жумыс жасагандары ешкимге миндет емес. Акесинин почтасында отырган жок Кызымет корсету сапасы -0
Алтушааа Beibit0vaa
Сотрудниктері грубо сөйлейді,қызмет көрсету сапасы нашар 0
ДА
Диана Абсаттарова
Қазпочта қызметкерлері өте нашар қызмет көрсетеді клиентпен қалай сөйлесу керектігін білмейді маған ұнамады уважения деген 0 прям
УК
Обслуживание просто отвратительная
Myrzabek Amanzholov
Хороший обслуживание
Meyirlan Boranbai
Адамдарды түсінемін , очередь көп екен , посылканы кіргенде сол жақта 1 минутта алуға болады) бұл жақта кредит алуға болатынын білмеппін
🎀O
Guldana Issa
сотрудники нагрубили
YJ
Yalqin Jalil
индекс кандай калай білуге болады
Aktilek Otegen
нуу қызметкерлерге отпуск керек сияқты
Gulnaz Asadullaeva
Не отвечают на звонки
KY
Kuat Yeskendirov
Ноль сервиса, видно что это Туркестан))
Ramzan Kadyrov
мда сервис оте томен салемдесуді білмид, улкен болсакта амандассак жауап кайтармайды, сурак койсак вообще, колга алатын адам бар ма осы маселені, живой очередь, казір дамыган заман, талон ноль атымен жок, во время работы тамак ишип отырад, посылка алуга барсан куте турыныз дид кулкімді келтіріп
МЖ
Марат Жанибек
Операторлар өте дөрекі. Адамдармен жұмыс істеуді білмейді.Пошта басшылары шара колданыздар.