Наурыз
Кафе
3.5
3.5
Нұрбақ Саутбеков
Өте нашан кухня🥲 келмеңіздер лучше официант қыздар грубый 😶🌫️
Білдаш Ержанқызы
Тамақ ұзақ дайындалды ,ыстық емес ,күн суық болса терезе ашып қойған, жаурап отырдық ,қызмет көрсету өте төмен
Мейрбек Алимухамедов
Вкусно готовить
Динара Т
очень вкусная еда
MS
Manar Smagul
Ужасное обслуживание, кухня средняя! Қонақтарды күтуі төмен! Асхана орташа
Zh. Zh.
Скидку на д.р. по факту не делают . А когда звонили сказали делаем , приходите .
Арайлым Куаныш
Официанттары грубая всегда уктап журед сонща уакыт кутип отрасын аааа заказ бердинизба деп омир манырап журед 😡😡😡😡😡
ужасное обслуживание кухня не вкусная
Sadyrkhanova Aidiana
люблю ғой
Ержан Баратов
Тамағы жақсы, әжетхана сай емес, и официант қыздарды сәл тез тез деп қадағаласа бәрі жақсы болады
Aika Moldash
Вкусная кухня, вежливый персонал
Асет Майлыбаев
Өте дәмді тағамдары , официант қыздар керемет жұмыстарын атқарды
Bota Abdildina
Самсасы керемет
DA
Doniyar Abdullayev
Самсалары кушти
Малика Джанабаева
Тамақтары зың
Акнур Берикбай
Мә мен мұндай жиркеншті кафе көрмеппін . Админ жұмыс жасай алмайды . Тазалық жоқ . Мүлде ноль . Оффтары шаң сүртетін трявкамен кесені сүртіп тұр и ол оффтарға күн бермиді бастық сымақтары. Іштегі ластықты айьалмайм . Ол жерге баруға не советуйу .
Nargiza Karimbekova
Лагман не советую...
Baglan T
Прекрасное место, меню большое, доступные цены, офицанты професионалы своего дела
ДА
Динара Атаханова
Ужасныййй бастықтарыда офицанттарыда !! Бармаңдар бұл шайханаға
Данияр Келгенбай
Өте нашар бағасы сай емес тамағы палау дәмсіз піспеген жөндеп порциясы аз кішкентай бала отыратын орындық жоқ енді бармаймыз
Murat Ubaidanov
Тамақтары керемет, всем советую! Цены хорошие, по карману
MM
Muhaya Myltalipova
Хороший сервис,вежливый официанты! Блогадарим Наурыз кафе.
Самая Ибрагимова
Обслуживание ноль, столы грязные а вытирают еле как. Хлеб вчерашний, у шашлыка неприятный запах, в донере мяса очень мало, и то внутри вместо обычного мяса фарш по маленьким кускам, а лаваш очень сухой и ломкий. Не советую.
Қ
Қазыбек
Тамақтары дамды
Bakhdaulet Shalbayev
Шашлык жесткий не умеют готовить.
Aiaylu Amankeldi
Раньше это кафе мне очень нравилось — было уютно, вкусно, сервис на уровне. Сейчас, к сожалению, всё испортилось. Обслуживание не дотягивает даже до 10%. Заказала лаваш — начинки внутри были холодные, как будто только из холодильника. Цены при этом явно не соответствуют качеству. Очень жаль, раньше было намного лучше.
NN
NDD NDD
Барлығы жақсы👍 Тамақтары дәмді, қолжетімді баға.
Adilet Sultanbek
Легендарный
MM
Moldir Mukhtar
Тамақты өте ұзақ күттік, тамақ суып қалған. Күткеніме арзымады. Тазалық жоқ, официантка қыздар дөрекі сөйлейді
ДБ
Динара Байсалбаева
Тамак тары дамди обслуживание высшим уровне
M7
Meirkhat 777
Приехали сегодня из другого города Заведение ужасное меню отвратительно повар не умеет готовить совсем!!! Даже я по интереснее приготовлю Обслуживание хромает
KS
Khan Sultan
Өте нашар ет емес сіңір қосып берген пловқа итке бергендей
Бейбит Исентемиров
Ақтау қаласынан келіп осы Наурызға кірдік, палау, лағман және шашлыкқа тапсырыс бергенбіз. Палау әкеліп берді, бірақ ол суып қалған. Қазанның түбінен салдық, жылытатын свет жоқ деді. Жеп отырғанда одан бір шықты. Лағманнан шыбын шықты. Администратор шақырсақ, дөрекі сөйлеп уже жеп қойдыңдар, төлеңдер ақшасын деді. Өте төмен деңгейде екен
Ақтолқын Сүлеймен
Оте жаман кафе ,шаш шықты тамагынан,2-рет жареный лагманнан.Столды суртип бериниздер десек,озимизге дореки жауап Берди,шынайы отзыв! Енди келмеспиз,окинип калдык келгенимизге . Соз жок,тандау коп кезде неге мундай жерге келдик деп окиндик артынан,отбасымызбен келген едик 👎👎👎👎 Обслуживание оте долго,тазалык жок деп ойлаймын,мулдем
AM
Aizada Mukhsinova
Всё было вкусно! Нам всё понравилось!
Amina Yermek
ожидание узак
mm. bbb
Пиццалары оте катты ищё 1 сагат куттик сол катты пиццаны ужас 2900 тенгеге жалко
SO
Shapagat Ospan
Қызымет көрсету өте нашар👎🏻👎🏻👎🏻 1 тамақты 40-50 минут күтіп уақытым кетті, 15 минутта дайын болады деп👎🏻👎🏻👎🏻0 қоятын едім
Айгера .
Не раз посещали, вкусно и недорого
nazeka 🤍
Отбасымен келгенге өте ыңғайлы, уютный жер екен. Таза, тағамдары дәмді әрі тез дайын болды. Тапчандары бар аяқты созып отканға. Бағасы да қолжетімді👍🏻 Туркестанға келгенде осы жерге келетін болдық)
Dilara Ди
Очень вкусно
Роминя kantosh
Все было очень вкусно. НО, но, обслуживание желает всего наилучшего. Нас тут обслуживает одна девушка и тут, к ней подходит другая девушка, начала ругать ее перед нами. Чуть ли не подрались тут. Это во первых. Во вторых, мы одну лагман уже 5 раза заказывали и в итоге, наш официант забыла про него летая в облаках. Хорошо, нам его принесли только под конец. когда все уже поели! А также во третьих. Это что за обсурд, официанты даже базовую русский язык не знают. Это ТУРИСТИЧЕСКИЙ город. они обязаны были знать и кз и русс ну, или хотя бы иностранный!
Абилхайыр Ажибек
Наурыз мейрамханасы өте керемет,жайлы,тыныш жер.Үлкен көшенің бойында орналасхан,тағамдары қол жетімді,әрі дәмді,келушілерде аз емес екен,сыртқы террассада бар.Кемшіліктері анау айтатындай көп емес сынған пепенца және стол аяққа кедергі қылады.Ыдыс-аяқ таза,қазақша музыка.Дәл кешке келетін мейрамхана.👍🏻 Бұл жерге көптен-көп жетістік,табыс,берекесін тілеймін.
SU
Sberid User
Наурыз кафесі тағамдары дәмді. Ас даярлау уақыты 20 минуттан аспайды.Сусындардан шәйлары мен "От Барно" деген квастары керемет, дәмі балдай.
Ardasha Tazh
Ужасно грязно, официанты очень грубые
Alik 🫦
Айбарс 2220
Тамақтардыңішінде куштісі бешбармақ👍🏻 Офисанттардың куштісі Айсулу 😍 🤣🤣🤣
ДА
Диана Абдуллаева
Были 29.03.2025 после соревновани. Очень плохое обслуживание еда остывша не соответствует меню. Жаль фото не сделала. Пришли заранее заказали место. К приходу наше место заняли другие. Администратор пересодил в ужасную кабинку. Пиццу ждали большое часа раз десять подходили к офицантам просили наш заказ на что они друг на друга все перекладывали. Не советую никому это место.