Эйкос
Центр профессиональных шин
4.4
4.4
Arsen Myrzabai
Всё понравилось,шины качественные, обслуживание на высоком уровне, выбор хороший,отличный сервис, лучший шинный центр.
ZA
Zhanna Arynbayeva
Благодарю за обслуживание, шины хорошего качества!!!
Азамат Коданов
Жыгыттер молодец. Дурыс балонды усынып отырад
Ваш Друг
Нашар қызмет көрсету,выбор жоқ, не советую
Н
Нурсултан
Өте нашар!👎👎👎
5к Четам
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Amankhan Oralzhan
Жақсы қызмет көрсетеді. Дөңгелекті жуып, бәрің аккуратно істеп берді. Енді тек сіздерге келемін.
Айбек Мамадалиеа
Бул фирманы тусинбедик. Бугин служебный машиналарды балонын ауыстыруга балдарды жибергенмин. Бал фирма фирманын атынан наличный расчет жасаймыз акт выполненных работ жасап чекти бурышына илип бериниз десек жок фирма болса тек безналичный расчет и доверенность пен келесиз деп кайтарып жиберди. Алдымызда 3 машина бар еди соны кутип уауыт жолаттык бириншиден. Екиншиден фирманын атынан наличный расчет жасауга болады бул кисилер налоговый кодексти бузып отыр ушиншиден Бабыр деген администраторымен мен жеке сойлестим допеки турде баска жерде жасатабериниз деп айтканымды тусинбеди. Бул калай клиентоориентированность? Сумдык нашар гой сервистери