Medina gold
Ювелирный магазин
3.8
3.9
Алтын алу керекболса тек осы жерге келемын
Аруна Абай
Уже два года покупаю золото только в этом магазине. Качество изделий всегда на высоте, цены адекватные. Ни разу не было проблем поэтому смело рекомендую.
Айару Рахымбековна
Клиентпен жұмыс жасау білмейді, алтын таңдап көмектесема десен сотка шұқып дөрекі сөйлеп тұрды не советую лучше басқа жақсы түсіндіретін жақтан алған дұрыс! Алтынға выбор аз бағасы ууу, алсан ал алмасан қой деп тұрады.
AА
Admin А
Алтындары сапалы 👍 бағасы да тиімді екен 🤩 выбор өте көөөп. Қыздары таңдауға көмектеседі, сервисі керемеет 🔥 Рахмеет сендерге 🤝 Клиенттері де көп, адамдар біледі қай жер жақсы екенін 👍
Дауыл 396АYF
Ең керемет алтын магазин 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻❤️
Айым Абжал
Бағалары басқа жақпен салыстырғанда прям тиімді, и всегда выбор коп болады❤️
Алина Икрам
Самый большой выбор 😍😍😍 всем советую
Айдан Аскар
сапасыз алтындары алганыма 1 ай болмай узилди озимен ози бурын кулон алгандада сынык шыккан бир караганда билинбит екен😭
A A
требуют провести наличную оплату, а за оплату картой просят доплату, шарашкина контора, не советую туда обращаться!!
МШ
Молдир Шукирбай
Түркестандағы ең керемет алтын сататын дүкен және ломбард. Өзім тұрақты клиентпін.
HZ
Hanji Zoe