Royal city
Бильярдный клуб
3.1
3.1
Аян Амангелді
Туалет сасық кассир нашар қашан көрсең карта ойнап отырады дұрыс қызмет көрсетпейді келуге совет бермеймін
Мирас
кассир өте қатал сыпайлық дитн жоқ кийлар нашар келуге окінесін
МН
Мухаммадали Назаров
Кассир қатын өзіне көп алады екен Ауыстыру керек столдарыда болмайд ваще
Kuan1sh .
Нашар жағдайда
Rolan-
Кассиршанв аустырындар калай калай сойлейди гостьпен
S
Sake
Жалпы барып ойнауға не стоит кассадағы қызыда дұрыстап есептемит на осы нөмердегі операторларыма кім екен блмим клиент пен қалай сөйлесу керек блмит бармаңдар воопше сендер клиентпен жұмыс істеп блмисндер жауып тастап жатсаңдарш үйлерінде
Bidaulet Janabaev
Зорына зор бірак кассадағы қатынды ауыстырындар
ao
arsen ospan
зор
НО
Нур Оспан
Кассирдегі қатынды ауыстыру керек
007 ✓
Кассадағы әйелді ауыстыру керек адамға қоқаң лоққы көрсетіп, күш көрсетеді
m
meirambek
🎱🎱🎱🎱
NN
Nurasil Nurasil
👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Нашар
Бексултан Мелдибек
Кассирша дөрекі,клиентерге дұрыс обращение жасамайды,енді келмитін болдық.Кассир қыз қазақша білмиді орысша түсінбимін.Сдачамнын жартысын қайтармады
Д
Диас
Жездухамен от души ойын
ЖС
Жандосбек Сейтбеков
Уютно, как дома! Приходите, рекомендую!