Энергопоток
1.9
1.9
Нур Нур
Совсем не понравилось
Жаңа қалада вечно свет өшеді ,бұларды түсінбедік,Жаңадан салынған домдарға барлығы жаңадан орнатылады емеспе,неге жарық өшіп қала береді? Аваринный ситуатция дейді болды оператор ешқашан телефон алмайды,алсада бір ауыз сол баяғы әңгімесін айтады,112ден күнде смс келеді желдің алдын ала ескертілуі деп сонда осы свет(жарықта) істейтін қызметкерлерге бармайдыма ол СМС соған қарап алдын алып Қарапайым халыққа жағдай жасалуына ықпал етуге болмайдыма? Обезательно бірден Бүкіл дом светсіз қалу қажет сосын барып жұмыс жасайдыма?
Мадияр Бақтияров
Совсем не понравилось
Алдын ала ешқандай ескерту жоқ пазорсыңдар адамның уақытын алғаннан басқа дым жұмыс бітірмиді👎
Aslan Samarkanov
Совсем не понравилось
Был небольшой долг и отключили свет в квартире. Мы оплатили долг. Говорят чтобы обратно включить свет надо ехать в сам энерго центр и надо написать заявление. Очень неудобно и плохо все сделано! В наше время цифровизаций они живут в каменном веке!
Едил Кентаев
В восторге
Супер
Алтынбек Алтынбек
Совсем не понравилось
Невозможно дозвонится почему телефон не отвечает? Отключили вчера свет по какой причине? Ежемесячно оплачиваем да же ещё в каспи счет не вышел за этот месяц с грудным ребёнком не могу выехать😡 8777-660-10-13 позвоните!!!
ГЗ
Гаухар Зейналиева
В восторге
Ай сайын төлеп отырсақта өшіріп кетеді, еще ҚЫСТА!!!! Не деген сұмдық , телефонға ешкім жауап бермейді!!!!!😡😡😡🤬🤬🤬
Елдос Фасад Алюкобонд Туркестан
Не поднимают трубку
Даурен Абдуллаев
Телефон не берут
Ainash Dallas
Совсем не понравилось
Каждый день отключаетсч свет, не могу дозвониться неделю не беру телефон вобще