Қожа Ахмет Ясауи Кесенесі
Мавзолей
Аккенже Жумабековна
В восторге
Түркестанға бірінші рет келуім.Алла жар болсын! Қатты ұнады табиғаттыда көрінісіде тамаша🙏🤝Аллам тілегін оқыған дұғамды қабыл етсін🙏🤲🏻
해수 김
Понравилось
Красиво!
Айсу Амирулдаева
очень красиво и спокойно!!🙌🏻
В восторге
Ең әдемі жер күшті екен іші өте әдемі
Niaz Dauken
В восторге
Түркістандағы ең көрікті жер.
ЖБ
Azad
Жақсы
NA
Nurgazy Agabekov
Понравилось
Е65е65
ШМ
Шолпан Махатова
Совсем не понравилось
Я полностью разочарована, мало того что вход в алею сделали платным так в добавок всё было закрыто, смотреть было нечего, просто интересно за что платить?! Наша Цитадель в Шымкенте во 100 раз лучше, вход 500 тен.по праздникам бывает безплатным
Дарын Абумуталлап
Luna ❄️🖤
Совсем не понравилось
С каких пор вход в аллею стал платным?? Раньше только за вход в мавзолей платили а сейчас и плюс за вход отдельно. Как обычно и теперь здесь начали делать деньги. Позор, туристам 2000???🤦🏼♀️
АО
Алдияр Озбек
жабык
Dr. Nurmanova.
В восторге
самый красивый мавзолей очень красиво и интересно! хочется снова поехать и посмотреть было весело!
N.
Nazz .
🤍
Err .
Красивейший мест из 🇰🇿🇰🇿🔥
AR
Aisha Rzl
В восторге
Мавзолей бойынша керемет экскурсия үшін гид Нұрсаяға алғысымды білдіремін. Барлық қызметкерлерге көмек, қамқорлық және айналадағы әсем атмосфера үшін үлкен рахмет!
Nurdaulet Bazarbai
Понравилось
Зың зың
Nesibeli Bakhtiyar
В восторге
Любимое место в этом городе!😍
JB
Joltai Bakirov
Совсем не понравилось
Нашар, адам ниет етіп құран оқып келетін жерде ақылы қылып қойған, бизнес лавка ретірде қолдануда, ата бабадан қалған діни әрі рухани мұраны, ақылы болғаның өзінде турникет адамдары отношениясы грубый, дұрыстап түсіндіріп жеткізбейді, үлкен жастағы кісілер турникеттің не екенін білмейді, бұлар өздерінің шешелерімен жастағы кісілер айқайлап сөйлеп тұр
alimovva_v 💚
sandu 𝓔𝓻𝓰𝓪𝓵𝓲𝓴𝔂𝔃𝔂
В восторге
керемет жер бырак коп жеры жабык болгансон дурыс коре алмадык
Санжар Қали
Ремонт
ToysTV Dias
В восторге
Красивое место,много всего внутри и снаружи мавзолея,есть даже место где показан старый вид стены мавзолея. Очень красиво снаружи в мавзолея есть люди которые могут объяснить что где,но только вход стал платным
Sekubay Seka
Асхат Амиров
Әжетхана ақылы, ұят
Ляззат Олжакеш
Понравилось
Керемет жер. Өзіміз бүкіл жақсылықты құртамыз. Кіргенде кассаны алып тастап qr-ды неге қоймайсыздар? Бәрі бір сонымен төлейміз ғой
Амир Сах
В восторге
Сюда тоже возили в детсве. Щас там делать нечего
Меруерт Борисова
Совсем не понравилось
неге 19:00 деп коясыздар если 18:00ге дейн болса жумыс уакыты. Сол Кесенені көру үшін келгенде жабық дейді ито 18:00 болмай жатып. Туристтер тек кесенені көріп кету үшін келгенде көре алмай кеткен 👎🏻
Rakhat Kokteubai
Жазда керемет көрініс
Досжан .
В восторге
Когда первый раз приехал на Түркістан вид был очень другим это был красивым
Кайрат Ибраев
Понравилось
Әрине, керемет жер. Бірақ Қазақстан азаматтарына неліктен кіру билетін 1000 теңгеден қойған? Білемін, ол деген ішкі құрылысын жаңартуға жұмсалатын шығар, бірақ 500 теңге қылмаса, елге ауыр. Студенттерге тіпті тегін қою керек. Мавзолей 2 жылдан асты, іші әлі жабық, соны да тезірек ашқанын қадалау керек.
tlepbergenovaa
Кайп
horlan sain
Совсем не понравилось
Сделали вход платным, теперь из за этого некоторые студенты не смогут выполнять свои задания. Сама учусь в Туризме и у нас многие задания связаны с посещением мавзолея. 2 года бесплатно заходили а тут деньги просят за билет.
РМ
Рустам Мурзалин
В восторге
Был дважды, историческое, значимое место, очень впечатляет архитектура.
Gayupova Bahar
Akerke Balmyrza
Крутооо
Инна Михайленко
В восторге
Прекрасное место! Величественный памятник, мавзолей музей известного суфийского учителя и тюркского поэта Ходжи Ахмета Яссауи. Особенно поражает красотой огромный купол цвета неба!!
A
Каракат Ергешбай
Өте әдеміі🔥
asylkhanova ±
В восторге
очень красиво, особенно в закате
rakhimzhanova :)
🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻
ША
Шалкар Азтай
В восторге
Кесене қыс айында жасай береді ме?
Константин Рябцев
👍👍👍👍👍
R raimxxkk
Понравилось
Экскурсия по территории мавзалея