Ару
Свадебный салон
Умит Жетписбайева
выбор коп, Аружан продавец кыз барлыгын жаксылап корсетеды обслуживаниесы кушты 🥹🥹койлектерынын бары адемы новыыыый сырга салугада ,узатугада,тойгада осы салоннан алдым 🥰
Ару 🤍
Условиесі күшті
Shugila Tazhimakhan
Прям куштыы барлығы өкінбейсіздер😘
m .
Өте керемет киімдер еш жерде жоқ ценалар Қызметтері өте керемет , сапалы киімдер Ең маңызды кунімді сіздерге сенім артып таңдағаныма өкінбеймін,Ең бақытты кунімді кушті киімдерңізбен сәндегендерңізге рахмет😘😘🫶🏻🤍
Акжибек Шырбанова
Очень замечательный салон! Несколько раз покупала платья — обслуживание на самом высоком уровне, мне очень понравилось. Свадебные платья эксклюзивные, в других местах вообще не встретишь. У них действительно отличный вкус🫶🏻
Кундыз Бактияровна
Оте жаксы кызмет корсетеды. Койлектеры таза.
NM
Nurai Malik
Ужасссный магазин именно аружан дитін ужассс артык акша алып калат ескертпей Өте нашар жұмыс жасайды