Ақмарал
3.1
ТОО Ақмарал
3.1
Moldyr Karina
Ужасная клиника В 7 кабинете сдавала кровь на анализ , на пофиг делают свою работу Я думала у меня уже без руки останусь 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 больше ни ногой Талгат айналайын екен Сижу ожидаю огромный синяк Нереально больно
Г
Галымжан
Мен Бекмурзаев Ғалымжан, Түркістан қаласындағы "Ақмарал" клиникасына рахметімді айтамын, оның ішінде 13 аймақ дәрігері Мырзараймов Батыр, мед брат Хасанов Шерзод өз істерінің маманы екен! Мені тіркеуге алып, барлық жағдайымды жасауда. Ерекше Дина Асқаровнаға мың алғыс!
Qoja Islam
Слишком долгая очередь, грубят как могут 👎🏻👎🏻👎🏻
ШИ
Шахсанам Исмайлов
Хабарлассам Адам сияқты сөйлемейді трубканы қоя салады. медсестраларыда бір директор сияқты. 1 жұлдыз қоюда жалко
Айнур Айнур
Хоть и старая больница, зато очень чистая. Врачи очень хорошие, внимательные. Абуов и Абдиев профессионалы своей работы. Грамотно подбирают лечение. Медсёстры очень приятные. Вообщем, всему персоналу огромное спасибо за ваше труд и терпение. Лично я подлечилась и благодарна. Еда вкусная как дома.
Н
Ная
Ақмарал болницада невропатолог эпилептолог Эляр Бахтиярович күшті доктор екен, бір қаралғаннан результат таң қаларлық👍👍👍 білімі күшті еще керемет түсіндіреді ауруыңды. Сол докторға баруды советую! Одан асқан доктор жоқ Түркістанда
Berkut .
Хороши болница
U
Uno
Бағасы қымбат. Сапасы нашар, ескі аурухана! Емдейтін не маман жоқ, не анализ алып емдейтін қызметі жоқ. Өте нашар!!!