T.S
АЗС
ШБ
Шахноза Бахтияровна
Ужасные сотрудники, вчера 23.02.2026 в 21:20-21:25 мы там остановились и заправились, я взяла сок Piko морс, цена на витрине была 875 тг, на кассе мне кассирша заявляет что сок стоит 1100 тг, я ждала чек, она мне дала чек от бензина а на сок говорит что чек не печатается, я требовала чек она отказалась мне его предъявить, ещё плюс она нагрубила мне, если начальство АЗС видит этот отзыв то надеюсь вы предпримете какие то меры, делайте проверку типа тайного покупателя чтобы улучшить качество сервиса 👎🏻👎🏻👎🏻
ШК
Шохан Кенесбек
Отличная заправка
Бекзат Ордабаев
TS жанармай бекеті жақсы сапасыда жақсы Қызметкерлеріде еңбекқор жылы қарсы алып шығарып салады 👍🏻👍🏻👍🏻
КО
Кайрат Орынбаев
TS заправкалары Түркістан каласының қолайлы жерлерінде орналасқан
Аянчик Бауыржанұлы🌟
Айгерім әпке керемет жұмыс жасайды екен адамен сөйлесу мәнері күшті екен👍🌹🥰
NN
NMN NMN
Очень хороший заправка, бензин качественный сотрудники очень вежливый
Nurtass ☑️
Пистолеттери атпайды полный бак десең сыртқа тасып кетеді,жауапкершилик жоқ
ME
Muhammedali Ergesh
Ержанның қатыны Айгерім молодец жақсы жұмыс жасайды 👍 күшті жұмыс атқарады іш сырт таңдамаит
Shakh Rakhim
Кiрiп шығу қиын
NZ
NURHAN ZHORAHAN
Норм
Н
НҰР
Өзім кіріп көрген жоқпыз, бірақ коментарий оқып АЗСтің жаман екенін түсіруге болады. Тек 1 және 2 мамыр күндері өздерінің таныстары жақсы отзывтар қалдырған. Көз бояушылық деп айтады бұндайды
ЖБ
Жансұлу Биржан
Ужасно элементарно не могут нормально отправить бензу на колонки относитесь к работе с ответственностью!
D
Daniyar
Касирдың қолында телефон адамды елемейді
Полный бакта абайландар пистолет стоп болмайды бензин сыртка агып тура берет.
Дәулетхан Оспан
Бензин и Сервис өте керемет! Кассирлер и Пистолеттегі аға бауырлар өте пысық әрі ұқыпты, тамаша
OE
Olzhas Esirkep
Постоянно заправляюсь здесь,обслуживание на высшем уровне
DA
Davlat Abdurazakov
Сотрудниктар нашар
FK
Farkhad Karimzhanov
Барлығы жоғары сапада қызмет көрсетеді Рахмет👍
Bobur Rajametov
Супер заправка
EA
Eroma Aseje
Лучи кассир
Muhammadjan Ahmedov
Әйгерім мықты
Фаррух Эргешбаев
Постоянно осы заправкадан құям бензин жақсы👍🏻👍🏻
Hursand Atajanov
Кассирша дорекi сойлейдi.порожняк Кассирша
Altosh Mudjaheed🖤
Мопедым карбюраторын толтырып клапанымды агартыыып жберды 95 куймандар джиги мопедке
СД
Серик Джангалиев
обслуживание ноль. әрең сөйлеп отыр әйел кісі. пистолет ұстайтын жұмысшы орнында жоқ өзің салып кел дейді.
БС
Бахтияр Сапаров