ROZY_TUR
Магазин цветов
SM
Shynar Muratkhan
Гүлдері ұнады, свежий жайқалып тұр!!! Анама сыйлаған едім, қатты қуанды. Доставка да тез, менеджер Аружанға көп рахмет!!!!
Бобур Абдураимов
красивые цветы! сервис 10/10 👍🏻👍🏻👍🏻
ГК
Гулжанат Кулбаева
Отличный магазин! Свежие цветы и приятный сервис.
Akzhan Ualikhankyzy
Подняла настроение подруге благодаря вашим цветам! Спасибо большое оператором🙏 Помогла подобрать цветы и доставила их своевременно) большой привет вам с города Шымкент
Мөлдір Абдразах
Өте қол жетімді дүкен екен жеткізу тегін,жауап беруі жылдам!!!Жұмыстарыңызға сәттілік! Аружан менеджерге алғысым шексіз!(Есімін өзім сұрап алып отырып жазып отырмын🥰)Тек алға!
Нұрдәулет Күнту
Аружанға ризамын, өте керемет қызмет көрсетті. Алдын ала ескертіп, барлық нәрсені біліп, айтылған уақытта жеткізілді. Қыздарыңыз риза болғанын қаласаңыздар, гүлді сенімді түрде Rozy_Tur-ға тапсырыңыздар.
Медеухан Шлекеев
Закрыт
AM
Aruzhan Mukhtarkyzy
Красивые цветы
Алина У
Менеджер Аружан апайға рахмет гүл ұнады әдемі болып келді анама заказ етіп едім күштіі ұнадыы😍❤️❤️
Айша Багдатхан
Заказала букет доставили свежим и аккуратным. Менеджер Аружан быстро приняла заказ. Букет получился шикарным. Спасибо!
Aruzhan Tazhen
всегда свежие цветы и отличный сервис. любимый магазин :)
ЕА
Ерасыл Адырбек
Сервис
𝑬𝒏𝒍𝒊𝒌 𝗡𝘂𝗿𝘇𝗵𝗮𝗻𝗸𝘆𝘇𝘆
Гүлдері вообще не свежий,дым ұнамады уже екінші рет😤басқа гүлді таңдайды бірақ басқа гүл салып жібереді🥴
zhanerke bektasovaa
продовецтері кіргенен жақсы күтіп алып гүлді соңына дейін таңдауға көмектесті рақмет🥰 анама гүлді үнемі осы жақтан аламын
ЖК
Жанбота Калдыбек
Инстадагы рекламага алданып бармандар. Отирик арзан прайс койып, барсан кымбатын корсетип турад. Еще бурынгы прайской деп.
Kuralai Moshkal
Свежие цветы, флористы очень вежливые. Все понравилось👍🏻
АХ
Арай Хамит
Оте адеми гулдер😍👍🏼
Дина Арапбай
Гүлдері өте керемет свежий уақытында жеткізді💋😍😍😍🌹🌹🌹
ЭЭ
Эсмира Эсмира
Керемет сапа!доставканы уакытылы жеткізеді😍
Akbota Karakhan
Красота😍
Айгерим Кеттебек
Керемет таңдаулар просто супер всем советую😍🙌🏻
Adelina Anuar
Осы жердин гулдери оте керемет👍
UJ
Ulbike Junusova
Осы жердің гүлдері свежый,әдемі болып келеді үнемі тапсырыс беремін👍
Нурлановна Нурлановна
Керемет
всегда свежие цветы
Арайлым Айдарбек
Әдемі гүлдер, сапалы қызмет😍Ұсынар едім 👍Қызметтеріңізге рахмет,істеріңізге береке тілеймін
Берік Абдрахманов
Гүлдері өте әдемі. Таңдау көп, әрі таңдауыңызға қарай әдемі етіп жинап, безендіріп береді.💐💐💐
AZ
Aisulu Zamanali
Өте керемет гүлдер желісі. Маған өте ұнады✨
Ayaulym Tursynbai
Осыдан бір апта бұрын құрбымызға гүл алғанбыз ,прям қатты ұнатты,бағасыда күшті ,рақмет 🫶🏻 ✨✨✨✨✨💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗✨✨✨✨✨✨✨💗💗💗💗💗💗💗
Нұрасыл Қонарбай
Куштыы 👍👍👍👍
N К
Очень классссные здесь цветы прям свежий 😍👍🏻
ЖА
Жансая Абдулла
Гүлдеріңіз супер, всегда свежый
АЖ
Аяжан Жорабекова
Недавно сделали заказ в этом магазине, всё понравилось, мы остались довольны. Цветы свежие, красивые! Обязательно закажу ещё раз.🥰
aimesh
Брала у них букет для подруги, доставили быстро и красиво оформили букет😍😍
Айдана Аманбекова
Прекрасные букеты и надежная доставка! Благодарю Вас, за то, что вы дарите радость и прекрасное настроение! Заказывали букет для подруги! Сервис отличный, букеты свежие и красивые!
Madina Abdrakhman
Осымен екінші рет тапсырыс беріп жатырмын.Өте әдемі етіп жасап береді,уақытылы жеткізілді,тапсырыс бергенде тез кері байланыс жасап отырады!Рақметттт қатты ұнады🤍
БО
Балжан Орынбекова
Хочу выразить огромную благодарность этому цветочному магазину! 🌷 Каждый раз, когда я обращаюсь сюда, меня радует идеальное качество цветов – они всегда свежие, красивые и стоят очень долго. Букеты оформляют со вкусом и любовью, видно, что флористы вкладывают душу в свою работу. 💐
Сардор Мухаммадов
BE
Baglan Ermyrza
Гүлдері ұнамады
Алдияр Кожагелдиев
Гүлдері ұнады, ойымдағын шығарып берді😍😍 красавчики
Айша-Бибі Тургынбай
Заказ оформила заранее, всё оплатила. В итоге привезли раньше времени, а букет — просто ужас: цветы вялые, несвежие, смотреть неприятно. Полное разочарование. За такие деньги — позорный сервис. Никому не советую.
Asel zhanaeva
Очен красивый букет
𝓴𝓪𝓻𝓲𝓷𝓬𝓱𝓲𝓴🎀
заказывала цветы не в первый раз, постоянно всё красиво, приятно. Доставка тез келед, цены выгодные
ЖА
Жаңылыс Асанова
Ужасно сервис вобще за доставку берут ещё больше от суммы ещё и не доставляют до двери ещё за это деньги берут вообще нету слов)))) ужасно сервис полный ожидани и реальность ))))
Kanato1va🇺🇸 .
Зор
Бахнур Турлыбекова
Өте нашар клетпен калай сойлесу керектыгын білмит дұрыс орап бермит бақырады клетке Дұрыс жауап бермиит
Милана Алешкова
Цветы ужасные , привезла почти дохлые не свежие цветы , персонал весь грубый , доставщик просто ужасный , во первый грубый , во вторых не хотел доставлять до квартиры, никому не советую , получите один негатив
ЛМ
Лана Мурат
Гулдеры оте адемы екен,конылымнен шыкты. Свежий,иысы де тамаша Менеджер Аружан,тез жауап береды😘😘💓💓💓
NN
Nurdaulet Nurmakhan
Нашар үмітіміз ақталмады алмауға кеңес беремін!!!