Туркестанская Городская Поликлиника
Поликлиника №1
Aruzhan Ussen
113 аймак Торгаева Айгерим оте биликти маман👍🏻 жумсак адаммен тилдесуи оте жаксы.
Ақтолқын Дербис
Медсестра Назерке апайға және Доктор гинеколог Қайыпова Райхан акушер Ұлжан апайларға алғысым шексіз🫶🏻👍🏻 өз жұмыстарын өте жоғары деңгейде істейтін мамандар❤️
Аружан Бейсенбай
Отырып алып анда бар мында бар деуден басқа ешнәрсе білмейді. Өтеееее нашар! Просто ужас! Адам емдегілер келмейді, даже если приемға қабылдаса ахілеп ухілеп әрең істейді ӨЗДЕРІ ЗАРПЛАТА АЛЫП ОТЫРҒАН ЖҰМЫСТАРЫН! Үстілерінен министерство здравоохраненияға жаздым, до того довели человека! Жұмыс жасағыларың келмесе орынды босатпайма не деген бетімен кеткен бұлар! Өлтіредіғой сау адамды мыналар!!!!
Y
Yerkinay
Проблемы с интернетом! Нәтижесінде таңғы 8.00 бастап анализ уақыты біткенше күтумен отырасың да “кейін келесің енді, біздің кінәміз жоқ” - деген сөзбен қайтасың! Кім жауапты сонда?
Eliza N.
3 жылдан бері осында қаралып жүрміз, дәрігерлер де, медбикелер де жақсы, сыпайы, білікті. Үлкен рақмет!
Imangali Qudaibergen
4 Этажда болдым өте жақсы қарады бәрі сыпайы Тамақтануға,дәрі ішуге шақырады қолдары жеңіл 😁🔥
KO
Kura Ongaro
Ең нашар поликлиника қызмет көрсетуі өте нашар халықты адам екен демейді
L
LIKKICH
Хочу оставить отзыв о своём опыте в стоматологическом кабинете этой поликлиники. К сожалению, он был крайне негативным из-за отношения одного из врачей. Во время приёма я столкнулся с грубым и неуважительным поведением. Врач позволял себе насмешки и уничижительные фразы, например, делал замечания по поводу запаха изо рта и говорил: «Ты чё, девочка что ли? Терпи давай». Это было не только обидно, но и совершенно неуместно в ситуации, когда пациент испытывает боль и стресс. Кроме того, мне не была введена анестезия, или она была введена неправильно — боль была сильной, а на мои жалобы реакции не последовало. Всё лечение прошло в атмосфере страха и давления. Такое поведение абсолютно не соответствует профессиональным стандартам врача. Отдельно хочу отметить, что ранее в этой же поликлинике работал другой стоматолог, который, несмотря на указания моего отца удалить зуб, отнёсся ко мне по-человечески: аккуратно и незаметно ввёл анестезию, чтобы я не чувствовал боли, и сделал всё быстро и спокойно. К сожалению, этого врача уже уволили. Очень жаль, потому что именно такие специалисты и должны работать с пациентами. Надеюсь, руководство поликлиники обратит внимание на уровень обслуживания и сделает выводы. Уважение и профессионализм — это минимум, на который имеет право каждый пациент.
Алтынай Камалова
Жұмыс жасаулары өте нашар. Тәртіп жоқ. Врачқа пациент кіргеннен кейін, 100 адам келіп, кабинетке кіріп-шығып, жұмыстарын бітіріп кете береді. Пациентке құрмет жоқ. Врачтың кабинетіне пациент кіргеннен кейін басқа ешкімді кіргізбеу керек ғой. Жоқ, 100 адам келеді, 100 адам шығады. Врачтың алдында отырған пациентпен жұмысы қалады. Сол себепті 1 пациентті 1 сағат қабылдайды. Одан қалса врач кабинеттен кетіп қала береді. Жұмыс істеу тәртіптері нашар. Тәртіп жоқ! Ужасный! Врач-терапевт туралы айтып отырмын.
DB
Dasha Bilialova
5 звезд за педиатра Мерей,а остальным пора на переквалификацию,Клара медсестра очень вежливая,когда к тебе относятся с теплотой особенно когда болеешь как то исцеляет даже слова,остальные хамки учитесь у них.Невропатолог женщина ее вообще нужно уволить и взять врача котор есть желание работать а таких много👍И установите интернет нормальный,а то жалко сотрудников,людей которые ждут часами когда этот kon4eny интернет заработает,и где процедурная уберите горку,либо поставьте качественную а не для галочки и отчетов.Еще проверяйте ногти и волосы(голову) у некоторых врачей грязные халаты,мусор под ногтями и волосы грязные могли б собрать в пучок нет наоборот всем над показать и трогать этими грязными ногтями.Девушки на ресепшен профессионалы ответят на все вопросы со спокойствием🌷а вот секретарше глав.врача стоит вести себя попроще и официальнее,и меньше подлизываться лучше научитесь грамотно разговаривать.подтяните свой деловой казахский вы не хостес в каком то уличном баре а лицо поликлиники а так всем добра 👍
УК
Улжан Карим
Ужасная медсестра 112 участка
Акбота Тлеген
Почему телефон регистратуры не отвечает? Либо напишите правильный номер!
Здравствуйте, женщина которая работает в прививочном кабинете очень грубая, имя я не смотрела. Но ооочень грубаЯ. Не знает как с пациентами работать! Исправьте пожалуйста! Сары келген улкен айел.
MA
Merey Amantaeva
Местный Медсестрамыз фильтрге барыныз температура га деп 18;57 де есыгын каксам жабык тур Ашпайды Айналып охранага барсам Охрана : Кетып калган бары деп Неге кетеды сагат 20:00 дейын гой десем и жаза беред Булар деп Ужас кадымгы Фильтрге 20:00 ге дейн деп ишиндегылер отырмайды вообще ! сонда баланды тексерту ушин Обьязательно скорый шакырып больницага тусу керекпыз Фильтр дегендерынды жауып койындар онда
EB
Elvira Berlik
Көрсетілген телефон номері істемейді
Динь Динь
Выпал снег. Пандус сделан из кафеля!!!коляска скользит!!! обувь по кафелю в снегу скользит!!! Почему ни чем не обрабатываете? Или не постелите какое-нибудь покрытие поверх?! Как по-вашему людей на инвалидной коляске поднимать, если сама на своих двух скатываешься, не говоря уже о колесах? Предпринимайте меры!!!
Акнур Ибадуллаева
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
fJ
face Joha 008
Емханаға келіп қаралатын халық көп , соның арқасында кезек көп, СЕБЕБІ --білікті де білімді дәрігерлер емханада жеткілікті👍⭐⭐⭐⭐⭐
НЖ
Наргиза Жиенбаева
Поликлиника очень хорошая, добродушные сотрудники отдельная спасибо врачу Наргиз Абдукаримовне за высокий профессионализм доброту сердца👍
ЗА
Abdihalik Janserik
врач нефролог очень грамотный, спасибо
ДӘ
Дана Әлішерқызы
Установите нормальный интернет врачам. Огромная очередь только из-за того, что врач не может записать к приему из-за плохой связи 🤦🏻♀️ стыд и позор…
Nazym Nurazhidin
Өмірімде көрген ең нашар поликлиника ! Еще ақылы түрде келіп тұрып,қызмет көрсету деңгейі —О ! Детский хирург алдына кіру үшін сағат 11:00 ден 14:17 ге дейін күттім және кіре алмай кеттім (АҚЫЛЫ ТҮРДЕ!)Поликлиникаға кіргенде ешкім маска тағу міндетті екенін ескертпеді ,және хирург ханымның өзіде алдын ала ескерткен жоқ,түскі үзіліске дейін неше пациентті маскасыз қабылдап болып,түстен кейін маскасыз қабылдауға болмайтыны есіне түскен екен!3 сағат күткендегі кезегімді маска алып келемін деп тағы жіберіп коя алмаймын ғой?!Еще такая грубая!Дәліздегі кезек күтіп тұрған пациенттер саны шексіз.Маскалы режим не қатаң сақтаңыздар ,немесе мүлде алып тастаңыздар,естеріңізге түскенде ғана қолданбай құрметті ақ халатты абзал жандар!Поликлиниканың әкімшілігіде бұл мәселелерге бей-жай қарамайды деп сенем!
A A
Никогда не дозвонишься по указанному номеру. Или снимают телефон и уходят
Молдир Ауелбек
Неге жумыс жасайтын номер коймайды регистратурага звондап алалмайсың бардак.врачка звондап алалмайсың.ким жауапты басшылык қолға алу кереккой.заведующига барсаң олар ештеңе решать ете алмайды.бир бирине лактырып отырады.
ЖЕ
Жанерке Ергешева
Регистратура вообще не подпимает телефон . А когда поднял тупо игнорят , молча сидят
BA
Bagdat Absadyk
Ішінде 1 хирург бүкіл Түркістанға, рентгенде парақтары жоқ, условиялары нашар
Ардак Берденова
Ужасно культура сотрудников ноль!
Арайлым Орынбасарова
Вообще телефон котермейди((( калай хабарласамыз?
Ahmad Zohir
Все было супер прошли на ура быстро качественно без лишних слов и напрягов.
MM
Mishka Meru
Ужасная поликлиника! Не могут даже на звонок нормально ответить!
Айгуль Абаева
Укажите номер регистратуры, как мы должны туда звонить?
Алия Умарбаева
Почему не указан номер регистратуры?
НН
Назым Назым
Ужасная поликлиника!Ақылы түрде емделуге барып дәрігер алдына кіру үшін 2 сағат күттім !Еще екі сағат күткендегі дәрігерімнің қарым қатынасы өте төмен дәрежеде!дұрыстап Тексерместен дөрекі қарым қатынас жасап дәрілер жаздыда жаздыда жібере салды(ол дәрінің маған жағымды дағымсыз екендігіне бәрібір).Ең ашуыма тигені ұлтқа бөлінгені!Өз қазағымның жерінде тұрып ,қазақ болғаным үшін дұрыс қарым қатынас жасамағандығы!(жалғыз мен емес елдің бәрі біледі екен.Врач қазақ болмаса дұрыс қарамайды дейді)🤦🏻♀️Еліміздің Денсаулық сақтау заңы бойынша аяғы ауыр әйел-келіншек кез келген медицина мекемесінде ешқандай мәселесіз дәрігер көмегін ала алуы қажет.Ал бұл поликлиникадағы кезек күтем дегеніңше толғағың келетін уақыт болады (ақылы түрде болсада кезек күту шарт).Сонымен қатар осы емханадағы невролог ханымның “басқа қалада жүктілік бойынша есепте тұрсаң мұнда не үшін келесің” деген сұрағы?не үшін барсамда ақылы түрде келіп тұрмын ,неге дәрігер деген атына сай жұмыс жасамайды(сол күйі қанағаттанарлық жауап ,кеңес ала алмай кеттім 2 сағат күткенмен)(аты жөнін білмеймін ,бірақ қабылдауында болдым,6 кабинет) балалар неврологының алдындағы кезекте ұзын-сонар .Емхана жаңа болғанымен іші тым ыстық.Ем іздеп барған адам керісінше шаршап қайтады!Емхана басшылығына ұсынысым қызметкерлеріңіздің қызмет сапасынмен жұмыс жасасаңыздар!Камераға түсіп қалмас үшін емес ,шынайы адамгершілік үшін және өзінің алып отырған жалақысының есесі үшін халыққа қызмет жасаса!
Zeynep K
Находится в районе Жаңа қала, шнос. Имеется парковка. Мы стали на учёт сами через приложение egov mobile,но детей надо в самой поликлинике добавлять. Обратились к лору, так как ушко закрылось из-за пробки у ребёнка, заплатили деньги, так как к 18.00 поликлиника закроется, а мы к 17.15 пришли и еще ребенка не прикрепили (хотя расстроились,так как я то через егов прикрепилась, почему за приём пришлось и прочистку платить)...А так пока там были вроде показалось, что в здании чисто, аккуратно, на ресепшене всё помогли решить.