Яссауи
Филиал временно не работает
В здании
4.4
Асылбек Серіков
Самый ХУДШИЙ кафе в Туркестане проверенно Администратор не работает Обслуживание 0
NO
Nurlan Omirzak
Жақсы тамақтану орталық, пловы күшті
AB
Aigul Berkimaikyzy
Грязновато, были проездом, быстро хотели поужинать. Еда невкусная, обслуживание не очень.
NT
Nurila Tolegen
Телефонға жауап бермейді 12.07.2025 ж.Бірақ тағамдары өте дәмді бағасына сай ! Қолайлы бағалар қойған Даяршылары да мәдениетті киім үлгілері керемет
Anna Astarta
Меняю отзыв, спустя полгода (14.06.2025) - специально ехали в этот ресторан, проезжая мимо Туркестана. В этот раз остались крайне недовольны посещением данного заведения. Выходной день, время после 18:00. Практически на все, что пытались заказать - один ответ официанта - нет. В меню с азиатским уклоном есть только 4 вида пиццы, картошка фри и лепешка из тандыра. И да, пицца не понравилась. Над столами сухи летают. Дети остались голодными, мать злой. Лучше бы поели в кафе на трассе. Больше сюда ни ногой.
Нургул Серкебаева
Өте нашар қызмет көрсету тамактарыды піспей калган
NA
Nurzina Algabekova
Өте нашар сервис тамақтары піспей қалған лагмандары .Басқа кафе жоқтай түркістанда. 40 минут күттік заказды қабылдамаган еще
ЕЛ
Еркемай Лепесова
Оте нашар тамактары Бешбармактын тузы жок Кызмет корсетуи орташа Алматыдан келгенбиз кыдырып Тамактары дамсиз екен
NK
Nurila Kurmanbek
Оте жағымсыз иіс шығады еще вентиляция не работает, кондиционер не работает, терезе ашылмайды, вилкалар кир кир, терезе хотя бы ашылатн кылып кою керекко, кухня болган сон, арен отрдк, енди келмеспин, хотя бы 1 вентилятор табылмадыгой, дала 40°С ыстык. Салақ кафе екен. Бастығы ақша алуды біледі бірақ жағдай жасалмаған, қайда қарап отыр бәрі. Администраторда кайда карап отыр. Разы болмадым шыны керек, мүлдем унамады, топпен келген соң амал жоқ отрдк
АЖ
Адльбек Жалмагамбетов
Самый лучший ресторан😋
ӘӘ
Әлібек Әділханов
Тамақтарының дәмі жоқ адамдарды жасын сұрамай жатып қабылдап шақырады сосын жасыңыз жетпиди диди Админдеріне жалоб ауысу керек.
Давронбек Каюмов
Самсаларының іші толықтай пиязбен еті жоқ вобше самса жегендей болмайсың
Э
Элбек
Пияз самса жеп отсам ет шығып қалды👎🏻
Moldyr Karina
Сервис отличный 👍🏻👍🏻👍🏻🙌🏻
AT
Aslan Tungushbaev
Ассаламуалейкум Яссауи кафеге келіуге кеңес беремін тамактары дәмді тез дайын болады офицанттарда жақсы кызмет етеді жалпы бәрі ұнады рахмет✊️✊️
ЖЖ
Жанерке Жанибекова
Түскі 3:30 келдік, 2 столда ғана адамдар бар еді. Официанттар отыр бір-бірін жұмсап. Қызмет көрсету жағы өте әлсіз
КД
Куат Джадыраев
Меню стало дороже
Б
Бакдаулет
Қызметкерлері жақсы, тамақтарыда тез келеді әрі дәмді офицанттарда жаксы кызмет корсетеді!
ZA
Zhassulan Abdullaev
Не советую здесь не вкусно шашлык очень жесткий!!!
Мася Кот
Еда не вкусная очень долго везли даже не вкусная
Абдул Азиз Даулетбек
Подача ужасная, со стола убирают ужасно, пол меню нету, еда не вкусная
B B
Қызмет көрсетуі жақсы, бірақ тағамды дәмді емес,қызметкерлер ескерітпейді просто навязывает еду. Повара не умеет готовить "казан кебаб" принесли варенный мясо, а должен о быть жаренный мясо!
Сейіл Н
Ужасная еда, плохое отношение официантов
Nigara Yusupovaa
Ужасная кухня,пишут что уйгурская кухня но не знают что такое аткан чай🤦🏻♀️ Лагман толстый,перец нарезан огромными кусками
0w1 .
Обслуживание 0
B
Bekzhan2010
Готовка долгая цены дорогие вода не работает
YD
Yerlan Doszhanov
Обслуживание 0
PG
Puppy Gg
С Астаны приехали посоветовали данное заведение, нам все понравилось кухня, обслуживание, порции не маленькие вкусно,гостям города Туркестан советуем посетить данное заведение кстати и цены приемлимые.
ГР
Гульмира Ратовна
Первый раз приехала в Туркестан. Очень понравилось. все вкусно и оперативно быстро накрыли, рахмет. Локация супер.
Нурлыбек Кошкинбай
Уютное место❤
Monty Zhanaliyeva
👎🏻
JM
Jomart Makhanov
Тамактары жаксы бәрі тамаша
Абай Кыдырбай
Тамақ тары тез келеді әрі дәмді
Azat Omarbek
Әкімшілік адам өте қатал. Қоңақжайлық өте төмен. Қазақшаны түсінбейді. Мәзір қазақ тілінде жоқ.
МН
Мағжан Найманбай
кафенын ышы таза обслуживание на высшем уровне
Алёка Байзакова
Побывали в данном кафе вчера, забыла сфоткать но могу сказать что это было Очень Вкусно, спасибо за теплый прием и быстрое обслуживание 👍🏻 порции большие не ожидала что за такую цену можно получить такую огромную порцию. Однозначно рекомендую
Шыңғысхан Әділхан
Алиянын қызыметіне алғысымыз шексіз! Көп көп рахмет👍
NK
Nurlybek Kazaly
Тамақтары өте дәмді. Қызмет көрсету сапасы өте жоғары деңгейде. Әлия есімді даяшы қарындасымыз тапсырысымызды 3 минуттың ішінде әкеліп, сервистің потологын қойды 👍👍👍
AT
Anvar Turysbekov
Кухня в Туркестане, приятно удивила! Также пообедали в Кафе Яссауи, остались довольны быстрым обследованием и качеством блюд. Благодарю Акерке, очень приветливая, вежливая и обаятельная девушка. Спасибо за обед и приятное обслуживание!
АЕ
Ануар Ермек
Доброго времени суток ! Мы с коллегой приехали в этот необычайно красивый город с Алматы, в рамках служебной командировки! Сегодня удосужились отобедать в таком классном заведении, все очень понравилось, вкусно, быстро и нельзя оставить без внимания вежливое отношение работников, которое заслуживает самой высокой похвалы! Особенно хотелось бы отметить поваров кафе Яссауи, а также очень красивую официантку по имени Акерке. Она очень вежливо и оперативно обслужила наш столик!!! Определенно рекомендую к посещению данное заведение как жителям г.Туркестан, так и Всем гостям города !!!👍👍👍
ББ
Баке Баке
Тағамдары өте керемет дәмді. Түркістан қаласына келген қонақтарға осы дәмханадан дәм татуға кеңес беремін. Қызмет көрсету жағы супер.
ЕЖ
Ерлан Жарменов
Шарапат молодец жаксы оте керемет кызымети, тагамдары дамди
Гульжан Шакеева
Тамақтары өте керемет! Супер! Ернұр деген офицант жігітке рахмет! Обслуживание өте жақсы
Жамила Латипова
Саламатсыздарма. Кафе Ясауиде болдық керемет тағамдар, кішіпейіл офицант жігітер Ернұр,Әділет. Істеріне тиянақты, кішіпейіл қызыметтерін жақсы атқарады. Үлкен рахмет.
Алмат Дуйсенбек
Барлығы керемет Әлия деген официантка қызға рахмет, сосын раннерлеріде жақсы екен🫰🏻
Заведение ооотее керемет🔥обслуживание де тамактары да оте керемет таза әрі жылдам ең бастысы халал,үнемі келіп тұрамын,кабина тегін,обслуживание алынбайды супер😍😍 отбасымызбен келіп турамыз🥰
Samsung Galaxy
Дурыс қызмет көрсетпейді барлығы кісі одан жанындағы ресторан дурыс
АО
Агагагкг Оуоуоулул
Самый лучший кафе
Asan Nurtas
22:00 келдік 3 адам болып Жабылуға 1 сағат қалғанда деп заказ алмайды официанттар грубый заказ алмайды бір біріне сілтеп
Нурдаулет Нуртаев
Мясо в тандыре идеально 👏 рекомендую