Индира
Частные детские сады
Амина Аширбековна
В восторге
Балам осы балабақшаны бітіріп шықты. Кішкентайымды да бердім, Түрлі-түрлі ісшаралар ұйымдастырып уақыттарын жақсы өткізеді. Тағамдарыда дәмді, тазалық жағыда өте жақсы.
Mayra Ulankizi
В восторге
Өте керемет балабақшаға, тазалық жағынан, тағам жағынан болса да, барлығы керемет. Апайларының бәрі мейрімді, тартымды🤗 балаларға қолайлы, ынғайлы жайлы балабақша деп білемін.😍😍😍
НЕ
Надира Ережепова
В восторге
Ен катты унаган балабакша осы болды. Бизге унады, балабакша иши таза, тамактары жаксы дамди.
Арай Мараткызы
Самый лучший садик🤍😍
??? ????
Самый лучший садик!
Werxapee 🐾
Не понравилось
10/10 но учителья не очень ,много болтает , ещё балаларга урысады асірессе динара апай 🙌🏻. Розвозкасы кымбат сен садикке бармассаңда акшасын төлеуің керексің вообщем еда супер пупер , інім сабакты жаксы окиды тамактарыда күшті но один минус это - учителья🙌🏻🤘🏻
ИЕ
Ихтияр Ерметов
В восторге
Садик өте керемет. 3 жас балам барып тез үйреніп кетті.Апайын мақтап келеді.Сабақтарын қызықты қылып өткізеді. Бастысы тармақтары мен тазалық күшті
БА
Бегімай Айдарбек
В восторге
Балабақша күшті екен, жақын туыстарымның балалары, іні-сіңілілерім, баратын садик, апайлары да жақсы түрлі іс шаралар ұйымдастырып уақыттарын жақсы өткізеді.😍
ДУ
Дина Утебаева
В восторге
Бұл балабақшаға барғалы ұлыммен қызым көп нәрсені үйренді: сөйлеген сөзі анықталды, өзіне сенімді бола бастады. Тәрбиешілердің жылы қарым-қатынасы мен көңіл бөлуі ерекше ұнайды. Осындай ортаны жасағандарыңыз үшін рахмет!
ЖС
Жания Сыздыкбаева
В восторге
Керемет балабақша! Тамағы, тазалығы жоғары деңгейде! Меңгерушісі де, қызметкерлері де қарапайым , жақсы жандар! Кеңес беремін 👍
Азамат Бейсенов
В восторге
Трое моих детей оттуда выпустились, как подрастёт младшая тоже отдадим в этот прекрасный детский сад, ИншаАллаһ
vsolnox t
В восторге
балабақша өте кермет) бүкіл туыстарымның балалары барып жүр,тамағы,воспитательдері,және балабақшанын өзі әдемі🌹🌹🌹
Urazbakovvv _
В восторге
Балаларға жақсы қарайды, тамақтары жақсы. Развозкадағы апайына сөз жоқ бәрі керемет😍
ЖА
Жанибек Айдаров
В восторге
Менің немерем осы садикке барып жүр. Жақсы садик барлық жағынан ұнады. Кеңес беремін 👍
AN
Aigerim Nurgali
Совсем не понравилось
Самый ужасный садик ишинде сырость стеналар тусип калган за 25 тыс не стойт во первых а во вторых хозяйка индира ужасное отношения с родителями свою зав й присылают скажи так сделай так а сама типа наблюдает всех ерунда моего ребенка избили такой скандал был замечание айтсан забери ребенка деп жеке айтат группада олай айта алмайт потому что бари алып кетсе за такое отношения в общем я заявление написала скоро решу проблемы я так просто не оставлю же
Самат A
В восторге
Балам барады, жақсы барлығы, тамағы, тасымалдауы, апайлары. Түрлі қойылымдар ұйымдастырылады, әрбір мереке кеші безендірулермен күшті өтеді.
AN
Aigerim Nurgali
Совсем не понравилось
Мал садик екен 1 ай бардык урыспаган адам калмады меңгерушісі вообще адам емес акша только
БК
Бакытжан Келгенбай
Инста барма ?
Zeynep K
Было средне
При садике всего одна урна, поставьте больше. Игровая площадка тесноватая конечно, но не в этом проблема, а в том что там надо бы вместо асфальта положить специальную мягкую поверхность, которую ложат на всех игровых площадках, чтобы дети не получили травмы.
??
???????? ???????
В восторге
👍🏻👍🏻👍🏻У меня у самой там двое детей