Казпочта
RA
Rabiga Aidar
Безответственно
سوبخانبيردي ⠀
Ешкашан мына жерге заказ бермендер сагат 2 ге дейын деп тур мен сагат 1де Келсем уже жабык и то шарага какая то а не казпочта👎🏻
AM
Ali Makssutovich
Жумыс уакытында жабык турады постоянно уже 3-4 рет келдим , сагат 11::00 15:00 де , туснбедим калай Жумыс жасайтындарын , шли беспредел гой мынау , баримиздин уакытымызды алып
Мухаммедали Шері
Сенбі жұмыс жасамайды бұл пункті алып тастау керек лучше адамды әурелемей. Болатын жағына көшу керек. Басқа күндері де уақытылы отырмайды.
Айдана Абил
Суббота жумыс жасамайды график сагат 13:00ге дейін деп жазып қойган🤷🏻♀️Адам уакытын алып жумыс истемесе неге жазады жауапкершілік жоқ.Сонша жерден келгенде🥲Истемесе жаба салу кереккой
K A
Безответсвенно қарайды. Мен заказымды алуға келсем телефон шұқылап отр. Маған зат тауып берудің орнына,өзіме затты іздетті.Компьютер жасамаи жатр деп сылтау айтп.Ағай дөрекі. Ваше жауып тастау керек . Везотвенный и еше дөрекі
OA
Olzhas Aitimbetov
графикпен жумыс жасамайды
РК
Рахат Курманбай
Мына адрестегі почтаны вообще алып тастай салу керек мүлдем жұмысқа келмид 2 күн болды жүргенімізге ашпайды точкасын е номерлерін қалдырмаған
aidatursinbekova 🤍
өте нашар 13:00 ден 14:00 ке дейн түскі уакыт ол уакыттан асканнан кейын адам келып отыруы тиіс, жарты сагат болды алы жок .каншама адам болып күтіп отырмыз телефон номеріде жоқ жауапкершілік 0 ішіндегі адам өз уакытында келіп отыруы керек
LS
Love Shopkz
Посылку наложенным платежом CS082228052KZ клиент получил 13.06. Сегодня уже 17.06, прошло 4 дня, но в системе это до сих пор не отображено. ВЕРНИТЕ МНЕ МОИ ДЕНЬГИ !!!
Аруна М
Обед қашан бітседе ашылмайды🙎🏻♀️
ИС
Иса Сапаров
Адрес Абенова 38 Яндексте
Баглан Балташева
Сәлеметсіздерме ме!Менім Почта заказым сіздерде 23 майдан жатыр,неге телефонға жауап қайтармайсыздар?
Gaukhar Janibek
Өте нашар почта Менің затымды курер алып келлі деп тұр бірақ маған ешкім ештеңе алып келген жоқ
ZA
Zhuldyz Alipbaeva
Не могут дать нормальный ответ !
Ася З
жақсы келдім - затымды алып кеттім. ойлағаннан тез
Жасик Ильясов
4 келдым жабык тур 5 ке дейын куттым
Нурболат Досполов
Затым келді 4 кун болд әлі ожидает хранения деп тұр жұмыс істемейма бұлар немене бәле
Aiwa Bektasova
Субботта күні келдік обед 12:00-13:00 аралығы деп жазып қойған,күттік хотя 1ден соң ешкім есік ашпады, что за ужасный филиал,қашан келсек жабық тұрады,администрация почты если дұрыс жұмыс жасай алмасаңыздар жабыңыздар филиалды,оның алдындары да посылкаларымызды алуға келсек, то қаз барамын деп жоқ болады, то телефлн алмайды, посылкамыз осы почтаға келетін болған соң амал жоқ келеміз, вроде зп получают но не работают,жауапкершілік жоқ,міндетті түрде жалоба жасаймын әкімшілікке
Assel A.
Туткабаева деген адрестеги почта осы ма?
Bakdaulet Yerlanuli
Бүгін сағат 12 де келсем адам жоққ
TM
Tansholpan Mussilim
Суббота график работы с 9-00 до 16-00. Время 10.30 утра, они все еще закрыты. Беспредел.
Дина Галушкина
Я приехала на 1 день в Туркестан по делам, связанным с памятниками ЮНЕСКО. Даже не успела отдохнуть в гостинице, хотела отправить часть вещей домой почтой. Очень обрадовалась, когда нашла почту, которая работает. Взяла такси и по жаре после долгой дороге поехала... Закрыто. Висит телефон. Позвонила. Думала, что сотрудникам надо было срочно выйти. Такое бывает. Все мы - люди... К сожалению, я ошиблась. Мне посоветовали прийти щавтра. Зотя сегодня они - единственные, кто работал в городе. Зарплату тоже получают... А вот работы... Аоблокировала все номера. Не хотелось портить себе настроение. А вот сколько раз меня набирали (включая заведующего) - видно по скринам. Но я ушла. Спорить и доказывать никому ничего не намерена. Жалобу в центральный офис подам обязательно. Ну, а щавтра, вместо того, чтобы свое время до самолета потратить на хорошее лело максимально, буду бегать еще по городу в поисках... Ужас😔😔😔
k
kozinak
закрыто, хотя время 14:05
Айкерим Бауыржанкызы
Қайырлы күн! Уақытылы жұмыс істемейді екі ретткелдім екеуіндеде жабық! Картаға қарап келеміз уақытпен келсең жабық! Орын ауыстыруларыңызды сұраймын!!
NE
Nurbibi Ergeshbay
Сағат 17:00 дейін ашық дейді но жабық ерте кетіп қалған
MS
Malika Seyuban
Всегда барсак жабык 2-3 сагаттап кутип каламыз !!Бастык шакырган дейд сылтаулары битпейд омири !Карастыруызды сураймыз кызмет корсету оте нашар!!!!!
RK
Rakhman Kurmanbayev
Почта керемет жұмыс жасайды индексі 161209
Улсая Тойшыбай
Индекс қайдан білуге болады??
K 2
Нормально отлично нет такой проблемы
Аружан Турсынбек
Қызмет көрсетуі нашар, жұмыс уақытын жазған, бірақ ол уақытта жұмыс істемейді, көрсетілген уақыттан ерте жауып кетеді 😐
Arailym Umbet
закрывается рано