Aisha
4.4
4.4
J🧑
Jam 🧑🦯
Жақсы сатушылар астымдағылардың жаман пікірі өтірік өз дері солай арласқан соң сондай диді басқалар не деседе сатушылар жақсы
Частый гость
M7
Mars 70 75 legebda
Зор
MI
Meru Isa
Өзіміздің атамыздың магазині. Қызмет көрсетуі керемет. Үнемі осы жерден аламыз. Арзан баска магазиндерге караганда
Мммммм Ммммммм
Өте нашар срог откен тавар сатады ещё өзінше ұлтқа бөледі тіпті мадинетсіз👎🏻
MB
Make Begaliev
Ішінде бәрі бар күшті магазин
Y
Yerlan
Казактарга жаман карайды оте нашар сатушы
БА
Бақытгүл Ашимова
Өте нашар сатушы дөрекі мәдениетсіз жағымсыз адаммен сөйлесуді білмейді білімсіз
TA
Taufik Ashimov