Beauty Zari
Магазин косметики, парфюмерии и сумок
Dariya Taspolatova
Заридің өзі консультация берді. Бірақ тым қымбат
аб
аааа бббб
Самая лучшая мир косметики 😘🫰🏻 Сиздерге унамаса барлыгына унамайды деген емес недеген коре алмаушылык сиздердики айналайндар унамаса алмангыздар лично узиме ундайды бул магазин енг керемет магазин осы туркестан бойнша
Diana Asan
Самая ужасная магазин косметики зашли с девочками даже не поздаровались сама хозяйн стоит и грубить нам сказала чтобы нам выйти и не хотять нам ничего продавать для нашего возраста ничего нету когда просто разговоривали с девочками просили выйти из магазина нас нормально не обслуживали сами попросили подходит !!!! Не рекомендую этот магазин все грубияны
AI
Amina Ibragimova
Никому не советую закупаться в этом бутике. Никакого уважения к людям. Колхозникам не продают оказывается косметику. Позор и только. Откуда вы вышли сами ненормальные 💩
Бұлбұлназ Өмірзақ
Қызмет көрсету нашар, Заринада қыздары да грубый !
Beksultan Kaipbek
Рабочий уакыт телефон алмайды мулле безответственно магазин
rayana 🩷
к клиентам проявляется неуважение, продавец грубый!
Молдир Сагитова
Ен нашар косметика дукени!Қызмет көрсету төмен,заттарын дұрыс таңдай алмайды! Маған қанша танысым айтты барма деп,неге деп ойлайтын едім енді көзім жетті,нашар дүкен екен.Қыздары дөрекі кекірейіп тұрады!
Адик Адиков
Жесть не умеет работать.
GS
Gulaina Sattarova
👎🏻
Akniyet🤍 Kazhymukan
Доставка берейін деп едім! удаленное оплата жіберіңіз десем наличка перевод деп тұр? Сонда мен қалай доставка ала аламын? Ответ тым кеш қайтарады? Клиенттерге немқұрайлы қарайды! Барынша жағдай жасалмаған!
Gulnur Issayeva
Ужасное обслуживание
ЛЖ
Ляззат Жамшитқызы
Бүгін онлайн түрде осы дүкеннен заказ бермек болдым,бірақ жауап алу үшін 3 сағат күттім.Оның өзінде тек сұрақ белгісін қойып жазған соң ғана жауап берді.Клиентке деген мұндай салғырт көзқарас түсініксіз.Егер жеткізу қызметін ұсынып отырсаңыздар,байланысқа жылдам шығып,нақты ақпарат берген дұрыс қой.Өкінішті,бірақ мұндай сервистен кейін бұл жерден тапсырыс бергім келмейді.
MN
Makpal Nurmasheva