Jops optic
Салон оптики
SK
Symbat Kozhanova
Очки заказ бергенбиз,айткан уакыттарында дайындап берген жок! Обслуживаниелери оте нашар! Тиимди пакеттер деп усынганына алданбаныздар устине дополнительно акша косады аямай! Мулдем унамады баруга кенес бермеймин
16 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Бізге пікір қалдырғаныңыз үшін рахмет. Мәселені тезірек шешу үшін, өтінеміз, бізге ха…
T1
Tigr 1
Гаухар хорошо проконсультировала большое ей спасибо
16 февраля 2026, официальный ответ
Спасибо вам большое за такой приятный отзыв!!! Всегда вам рады ❤
Zhaks
Хорошие очки, идеально подошли и лучшая консультация
Здравствуйте, благодарим вас, что выбрали нас 😌 Рады сотрудничеству 💛
Gulnaz Abdiashim
Сервис өте жақсы, 15 жыл бойы очки киемін, осы жақтан алып отырамын. Көзді бесплатно тексеріп береді тағы бір плюс, кеңес беремін 😍
16 февраля 2026, официальный ответ
Қайырлы таң! Сізге қызмет көрсету біз үшін үлкен қуаныш, рахмет!
Айзере Мамахан
Пришла проверять свое зрение, проверили бесплатно! И купила очки по очень выгодной цене!!! И персонал вежливый, объяснили все хорошо.Все советуюю!!!
Айзере, здравствуйте! Спасибо вам, что выбрали нас 💛 Мы работаем для вас 😁
Мереке Тастемирова
Кайырлы кеш, оптикаға барып көзімді тегін тексертіп компьютерге арналған очки алдым, Врач көзімді жақсылап тексеріп берді рахмет🤗 істеріңізге сәттілік тілеймін
16 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз бізді қуантады, алдағы уақытта да сапалы қызмет көрсетуге тырысамыз!
Диана Жұпанбек
Обслуживание на высшем уровне. Девочки вежливые все детально объяснили.Очки супер качественные 💔
16 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Диана. Спасибо вам, что выбрали нас 😌 Мы стараемся.
Мадина Ибрагимова
Супер обслуживает😍😍😍😍🔥🔥🔥🔥Очки алдым. Өте ыңғайлы😊Дұрыс таңдау жасап берді
Здравствуйте, Мадина, благодарим, что выбираете нас. Рады были вам помочь 💛
Sana 🤍
Персоналы профессионалы своего дела, очень понравилось как они все делает индивидуально. Спасибо большое теперь буду постоянным клиентом
Добрый день! Спасибо вам большое за отзыв 😉 Всегда рады вам ❤
AZ
Angren Zhasmina
Көз тексеретін қызда, таныстыратын консултанттарыда күшті 🥰 бізге ұнады
5 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Әрдайым сапалы қызмет көрсетуге тырысамыз, алғыс білдіреміз.
НР
Нурдаулет Раткул
Тапсырыс берер кезде барлығы жақсы сияқты.Сервис нашар,дөрекілік бар.Тапсырыс дайын болғанын ескертпейді,қоңыраулар мен хабарламаларға жауап қайтармайды👎🏻
Аида Нуржанкызы
Жауапкершілік мүлдем жоқ,алдандарында тұрған затты дайын болғанын жазып жібермей ұмытып кеткенбіз ғой деп тұр,өз уақытысында жазылмаса сонда неше уақыт күтілуі керек?Адамдармен сөйлесулері де дөрекі
О
Омирзак
Өте керемет,қызмет көрсету сапасы да көзілдіріктері де...
Сәлеметсіз бе! Жоғары бағалауыңыз үшін көп рақмет 🤍
MB
Madina Baiymbetova
Өте ккремет, обслуживаүия на вышшем уровне!!!
5 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Әрдайым сапалы қызмет көрсетуге тырысамыз, алғыс білдіреміз
Zhanerke Alimkul
27 декабрь барып оплата жасап кеткенбыз, 30 декабрь дайын болады деп номер алып кагазды берип шыгарып салды, бугын барсак быз исти алмаймыз деп очкиды жасамаган) 3 кунде ескертуге болады исти алмайтынын, ал булар сол куны шыккан кыздар ескертпедыма деп быр бырыне сылтеды!
Аслима Касымбекова
жогары сапалы көзілдіріктерді осы дүкеннен таба аласыздар
МЕ
Мухтар Есмаханов
Кеш жарық! Jops Қызметі керемет менің көңілім толды. Көпшілік қауым кеңес беремін. Келсеңіздер болады. Өкінбейсіз, жұмыстарыңызға табыс тілеймін. Келе жатқан жаңа жыл мерекесі құтты болсын! Ең бастысы аман есен болыңыздар!
Jansaya Nurasyl
Джобс дүкенінде жапондық сападағы көзілдірікке тапсырыс берген болатынмын, сапасы өте керемет екен көңілімнен шықты, менеджерлер де өте керемет, сапалы қызмет үшін көп рақмет❤️
Бахтияр Джанзаков
Альфия Гулсезим еки қызға алғыс билдиремин Вежливость прям кушти🫰🏻 Истерине саттилик тилеимин
Aidana Islambai
Очень понравилось обслуживание! Приятная девушка Гулсезым объяснила все четко, помогла подобрать оправу идеально под мой стиль😍🔥
30 декабря 2025, официальный ответ
Огромное спасибо, что оценили 🔥 Приходите к нам почаще!
Altyn AII
Очкилери унады 👍🏼👍🏼👍🏼 Сапасы керемет👍🏼👍🏼👍🏼 Алуга кенес беремин! Сатушыларыда өте сыпайы конилимнен шыкты! Очкиди тек осы жерден алуга кенес беремин!😍👍🏼Молодцы! Клиенттерин коп болсын!!👍🏼
MK
Merey Kastenke
Jops көзілдірік дүкеніне үлкен ризашылығымды білдіремін. Көру қабілетімді кәсіби деңгейде толық тексеріп, барлық нәтижені асықпай, түсінікті түрде түсіндіріп берді. Линзаларды таңдауда жеке ерекшеліктерімді ескеріп, маған ең қолайлы нұсқасын ұсынды. Оправа таңдауы өте жақсы — классикалық та, заманауи үлгілер де бар, әр адам өз стиліне сай көзілдірік таба алады. Қызметкерлері өте сыпайы, ашық-жарқын, клиентке көңіл бөле біледі. Сервис сапасы жоғары, атмосферасы жағымды. Көрсетілген қызметке толықтай көңілім толды, сеніммен ұсынамын.
Аяулы Мурат
Бұл магазиннен көзілдірікті уже 3-рет алып отырмын. Әр келген сайын көру қабілетімді тексеріп береді, бәрін кәсіби түрде түсіндіреді. Қызмет көрсетуі өте жақсы, очки сапалы әрі ыңғайлы. Сенімді түрде ұсынамын! ⭐⭐⭐⭐⭐
Q.
Qazaqstan .01
Шыны керек өзім бұл оптикамен жұмыс жасап көрмедім өзімнің ескі көзілдірігімді оңдатуға тапсырдым іштегі қыздардың қызмет көрсету сапасы ұнады көзілдірікті жөндеген мастермен сатушы қыздардың жұмысы👍🏻
Маржан Калыбек
Очччень понравилось Очки очень качественные, врач топ. Назначили специальные очки от астигматизма
Маржан, добрый день. Большое спасибо, что выбираете нас ❤ Всегда вам рады 🙏🏼
LL
Lili Lu
Грубый персонал. Разочаровалась очень сильно (
30 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо, что сообщили о ситуации. Нам важно качество обслуживания. Пожалуйста, уточнит…
Perizat Allanazarkyzy
Барлығы ұнады Гүлсезімге ерекшеее алғыс 😍❤️❤️❤️❤️
Dqnq 🤎
Jops Optic лучший салон оптики, хочу отдельно отметить консультантку Гулсезим. Она сразу поняла, что мне нужно, дала примерить несколько моделей и помогла выбрать самый удачный вариант. Всем рекомендую!
30 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо большое за ваш отзыв и оценку 🙏👌 Ждём вас к нам за новыми покупками ❤
Kausar Gazhaip
Гүлсезім деген консультантқа рақмет, өте жақсы түсіндіреді, көмектесіп бәрін дұрыстап айтып берді. Қызметі ұнады,рахмеет🫶🏻jops ішінде бәрі уютно әдемі жасалған
Aruzhan Kuandyk
Самая лучшая консультантка Гулсезим— профессионал с большой буквы: внимательная, добрая и всегда на высоте. Она умеет делать так, чтобы каждый клиент чувствовал заботу и внимание. Рекомендую от всего сердца!
30 декабря 2025, официальный ответ
Aruzhan, здравствуйте! Благодарим, всегда рады помочь.
Zhansaya Korganbay
Я искала качественный магазин оптики в городе Туркестан, прочитала отзывы в 2ГИС и пришла в Jobs. Совсем не пожалела о своём выборе-осталась довольна проверкой зрения и большим выбором очков. Если не ошибаюсь, мне помогала консультант по имени Гулсезим очень умная и вежливая
30 декабря 2025, официальный ответ
Добрый день, спасибо большое, приходите, будем рады вас видеть 💛
Асель Куандыкова
Всегда думала, что мне не идут очки, оказалось до этого меня неправильно консультировали. Благодарю работницу по имени Гулсезим, помогла мне выбрать подходящую оправу, чтобы я могла уверенно носить. Думаю еще вернусь за новыми очками:)
Здравствуйте, Асель, спасибо вам за ваш отзыв 🙏👌 Приходите ещё ❤
Динара Изатуллаева
Самая лучшая консультант Гулсезим. Она очень вежливая и прекрасно обслуживает клиентов🙌🏻😚
30 декабря 2025, официальный ответ
Добрый день! Огромное спасибо за высокую оценку! Всегда рады вам!
Samal Bazarbai
Очень довольна работой Гулсезим! Красивая, вежливая и профессиональная девушка 😽Обслуживание на высоком уровне. Однозначно рекомендую
30 декабря 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Благодарим вас за высокую оценку ❤ И, конечно же, ждем вас снова 🤝
baglanovna _
оптика очень хороший здесь очень комфортно девочки вообще супер,особенно девочка по имени Гулсезим) помогла найти мне подходящий вариант очков очень благодарна🫶
30 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, baglanovna, большое спасибо за такой приятный отзыв! Ждём вас к нам за новыми покупкам…
НМ
Нурболат Мырзахан
көзілдіріктері жақсы 👍
revoria 0
Хорошая оптика. Продавцы знают свое дело👍 Продавец Альфия очень помогла с выбором и быстро все обьяснила👍 Спасибо
30 декабря 2025, официальный ответ
Revoria. Благодарим за отзыв 🙏👌 Рады видеть вас снова.
Асем Мади
Көзімді тегін,от и до қылып,қыздар тексеріп берді.Сервис өте жақсы.Қыздарға рахмет!Қыздардың арқасында,Өзімнің бет әлпетіме келетін көзілдірікті әдемі бағада алдым,және сіңілімде алды қызығып.Выбор өте көп екен.Жұмыстарыңыз алға баса берсін🔥
Akbota Yerezhep
Сервис өте жақсы!Выбор өте көп Гулсезім деген қыз басынан аяғына дейін бәрін түсіндірді.Таңдасуға көмектесіп қасымда жүрді Jops optic рахмет.Маған ұнады 🫶🫶
YZ
Yerzhan Zhanerke
Ажар доктор өте керемет, жұмысын жақсы біледі❤️
Акбота Аташбек
Сервис ұнады, выбор көп. Тегін тексеруден өттім от и до бәрін тексеріп айтып берді😍 Линзалардың сапасы да күшті екен өзіме компьютерный защита очки жасаттым, маған ұнады рахметт🤗
Жанерке Сагындыкова
Продукция оптики мне очень понравилась! 😍 Качество отличное, зрение с ними стало намного комфортнее. Спасибо, Гульсезим! За отличный сервис и качественную продукцию. Очень приятно было у вас обслуживаться! 👌✨
30 декабря 2025, официальный ответ
Жанерке, спасибо за приятный отклик 💛 Рады были вам помочь!
ЭN
Эрнесто NotCheguevara
Супер сервис Всегда отзывчивый персонал Подобрали мне хорошую оправу и сделали бесплатное обследование зрения Приятно знать что в Туркестане есть такая оптика Всем советую!!!
Большое спасибо за отзыв! Рады видеть вас снова 🤗
Shodyona Орынбасарова
Врач жақсы күшті тексеріп берді, бірақ выбор вообще жоқ дұрыс келетін көзілдірік тауып алу қыйын қыздар выбормен көмектеспеді
OA
Olzhas Arysbek
Өте жақсы оптика дүкені.Ассортимент, линзаның сапасы.Ажар деген офтальметролог қыз премияға лайықты,өз жұмысын жақсы біледі. Сәттілік 😊✨
10 ноября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін үлкен рақмет. Қуаныш сыйлағаныма қуаныштымыз!
AY
Ansagan Yerkebai
клиенттермен жақсы жұмыс жасай алады екен, оправасына скидка берді. Ыдысын подарокке тегән берді өте тамаша😍😍❤️🔥❤️🔥❤️🔥
10 ноября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Рақмет сізге жылы пікіріңіз үшін. Сізді күтеміз!
Саддам Умаров
Обслуживание топ 👍🏻 Процветания вам 👏🏻👏🏻👏🏻
11 октября 2025, официальный ответ
Саддам, добрый день! Спасибо вам большое за такой приятный отзыв 🤗 Ждем вас в гости снова и снова ❤
D
Dariya
Отличная оптика! Очки сделали быстро и качественно, консультанты всё подробно объяснили и помогли подобрать то, что нужно. Осталась довольна.Спасибо ❤️
16 марта 2025, официальный ответ
Добрый день , Dariya! Спасибо вам большое за добрые слова!!! И, конечно же, ждем вас снова ❤
ЕА
Ердаулет Амангелди
Қызмет көрсету керемет👍🏻
11 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Ердаулет, благодарим за доверие! Приходите в гости ещё 🤗
ДУ
Диана Усербаева
заказала очки за 312 000 рецептурные, японские линзы и для дали и для близи , очень удобно стоят своих денег , спасибо Девочкам и врачу🙏
22 сентября 2025, официальный ответ
Диана, добрый день, огромное спасибо за такой приятный отзыв 😌 Мы работаем для вас!