Jops optic
Салон оптики
Asylzhan Munaytpas
В восторге
Спасибо девочкам,помогли с выбором, очень вежливые, обслуживание на высоте💗✨✨
baglanovna _
В восторге
оптика очень хороший здесь очень комфортно девочки вообще супер,особенно девочка по имени Гулсезим) помогла найти мне подходящий вариант очков очень благодарна🫶
30 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, baglanovna, большое спасибо за такой приятный отзыв! Ждём вас к нам за новыми покупкам…
ЭN
Эрнесто NotCheguevara
В восторге
Супер сервис Всегда отзывчивый персонал Подобрали мне хорошую оправу и сделали бесплатное обследование зрения Приятно знать что в Туркестане есть такая оптика Всем советую!!!
Большое спасибо за отзыв! Рады видеть вас снова 🤗
Shodyona Орынбасарова
Совсем не понравилось
Врач жақсы күшті тексеріп берді, бірақ выбор вообще жоқ дұрыс келетін көзілдірік тауып алу қыйын қыздар выбормен көмектеспеді
NS
Nurdaulet Sartay
В восторге
Бәрі жақсы! Сапасы керемет!
27 марта 2026, официальный ответ
Келгеніңізге рахмет! Әрқашан сізге қызмет көрсетуге дайынбыз 💫
MB
Madina Baiymbetova
В восторге
Өте ккремет, обслуживаүия на вышшем уровне!!!
5 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Әрдайым сапалы қызмет көрсетуге тырысамыз, алғыс білдіреміз
Baknur Tursynbai
В восторге
“Jops optic” өте керемет оптика. Жақсы сапалы очкилер іздесеңіздер “Jops optic”-тен алыңыздар. Бұл жердің қызметі бәрі жақсы және түсіндіріп қызмет көрсеткендері ұнады. Курьер маған очкиімді алып келем дегенше “Jops optic”-қызметкерлері менімен байланыста болды. Сапалы очки үшін рақмет, сәттілік🩷
4 апреля 2026, официальный ответ
Рахмет сізге! Әрқашан сапалы қызмет көрсетуге тырысамыз, сізді қайта көруге қуаныштымыз 😊
ДУ
Диана Усербаева
В восторге
заказала очки за 312 000 рецептурные, японские линзы и для дали и для близи , очень удобно стоят своих денег , спасибо Девочкам и врачу🙏
22 сентября 2025, официальный ответ
Диана, добрый день, огромное спасибо за такой приятный отзыв 😌 Мы работаем для вас!
Zhansaya Korganbay
В восторге
Я искала качественный магазин оптики в городе Туркестан, прочитала отзывы в 2ГИС и пришла в Jobs. Совсем не пожалела о своём выборе-осталась довольна проверкой зрения и большим выбором очков. Если не ошибаюсь, мне помогала консультант по имени Гулсезим очень умная и вежливая
30 декабря 2025, официальный ответ
Добрый день, спасибо большое, приходите, будем рады вас видеть 💛
AZ
Angren Zhasmina
В восторге
Көз тексеретін қызда, таныстыратын консултанттарыда күшті 🥰 бізге ұнады
5 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Әрдайым сапалы қызмет көрсетуге тырысамыз, алғыс білдіреміз.
Jalgas Maden
Совсем не понравилось
Өте нашар қызметтері , сатқан кезде жөндетіп береміз деп асырып мақтайды , жқндетуге барсақ , жаңасын ала салыңыз жөндеуге келмейді деп шығарып салды
ЕА
Ердаулет Амангелди
Қызмет көрсету керемет👍🏻
11 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Ердаулет, благодарим за доверие! Приходите в гости ещё 🤗
YZ
Yerzhan Zhanerke
В восторге
Ажар доктор өте керемет, жұмысын жақсы біледі❤️
Arayka .
В восторге
Диагностику провели качественно и быстро. Персонал вежливый, ответили на все интересующиеся вопросы. Очки хорошенькие ☺️
22 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Arayka! Спасибо большое за ваш отзыв 😉 Будьте здоровы 💛
Adil Tursyn
В восторге
Сервис +100 Маған ұнағаны: мамандардың жылдам әрі сапалы қызмет көрсетулері. Тұрақты кері байланыс үшін ерекше рахмет!
13 марта 2025, официальный ответ
Қайырлы күн , барлығы ойдағыдай өткеніне қуаныштымыз 😉💛
Амина Орынбай
Керемет,бізге ұнады!😍
5 марта 2025, официальный ответ
Қайырлы күн , барлығының ойдағыдай өткеніне қуаныштымын.
Бирганым Бакытжанкызы
В восторге
Недавно посетила эту оптику и осталась в полном восторге! Огромный выбор оправ и линз, а главное – невероятно приятная атмосфера. Особая благодарность продавцу Назерке! Она не только помогла выбрать идеальную оправу, но и учла все мои пожелания с максимальным вниманием и терпением. Очень профессиональный подход! Рекомендую эту оптику всем!
5 апреля 2025, официальный ответ
Добрый день , Бирганым, благодарим вас за добрые слова о нашей работе 😉 Всегда рады помочь.
nurilla 💋
В восторге
Жоғары сапа. Айтылған уақытында дайын болды. Клиеттерге қарым қатынастары сыпайы, әрі ұнамды. Рақмет!!🥰
5 марта 2025, официальный ответ
Қайырлы күн ,біздің оптикамыз жайлы пікіріңіз үшін рахмет.
AТ
Aдильбнк Толеген
В восторге
Аружан врач хорошо мне дала рецепт по зреню спасибо девочкам консультатам очен приятно , вежливо обслужило 😘
5 марта 2025, официальный ответ
Гулбану, здравствуйте, огромное спасибо за отзыв и оценку, всегда рады помочь 🌸
Асемай Сембек
В восторге
Бесплатная консультация, проверка на аппарате, уютный офис и очень быстрая доставка заказа — все это мне очень понравилось. Качество товара на высоте, а ассистенты вежливые и опытные. И, конечно же, огромное спасибо директору!😘👍
4 февраля 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Асемай! Большое спасибо, что выбираете нас 🙏👌 Ждём вас снова.
Айару Рахымбековна
В восторге
Jops ашылғалы тек осы жерден аламын очкиді, білікті әрі сенімді мамандар жұмыс істейді. Осы оптикаға келіп менің көзімде асстигматизм бар екены анықталып соған сай очки ұсынған содан бері тек осы оптикадан ғана сеніп очки аламын👍
Арайлым Абдукаримова
Совсем не понравилось
Неделю назад я купилк очки и ждала их готовности ещё одну неделю. Очки стоили 10 900. Когда я их получила, оказалось, что это брак — краска облезла. Когда я пришла обменять, мне сказали, что якобы очки за 10 900 не подлежат возврату и обмену. Сначала кассирша сказала, что заменит, но спустя полчаса заявила, что обмен невозможен.
НБ
Нагима Бердалиева
В восторге
3 жыл бұрын да осы жақтан очки алғанмын. Енді жаңасын да осы оптикадан алдым. Оптометрист Ажар Дүйсенәліқызы диагностика түгел жасап, сапалы, ең жақсы очки таңдап берді. Дискомфорт жоқ таққанда. Ұнады!
KK
Karamat Karamat
В восторге
Осы жерден ашылғалы очки аламын, маған қатты ұнайды, қыздарға рахмет, жапондық линзалар, сапасы керемет
азунян ㅤ
В восторге
отличное обслуживание, большой выбор 💕 обращаюсь в эту оптику всегда даже в другом городе, помогли выбрать красивые очки, дали скидку девушки которые работают тут очень дружелюбные и приятные в общении, очень благодарна за хорошее настроение и сервис, 10000/10
4 апреля 2026, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо большое, очень приятно получать обратную связь 😉 Обращайтесь!
Zhanek 💋
В восторге
Назерке есімді сатушы қыз сыпайы клентпен жаксы жұмыс істейді қатты ұнаы очкимызды ойдаыдай ауыстрды😍
27 марта 2026, официальный ответ
JU
Jon’y Ulman
Совсем не понравилось
Ақшасын төлеп болған соң, күнде “ертең кешке дайын болады” - деген сөзді есту сізге ұнаса - Jops optic дүгені сіздің таңдауыңыз. Бұл жерде сіз ақшаны бірден бересіз, ал көзілдірікті жалынып тұрып сұрайсыз. Ең үздік сервис, тез әрі жылдам жеткізу, қолжетімді баға бұның барлығы Jops optica ЕМЕС!
16 марта 2026, официальный ответ
Қайырлы күн ! Сізді осындай жағдай да қалдырғанымыз үшін кешірім сұраймыз . Бізде жеткізу қызметіне…
SK
Symbat Kozhanova
Совсем не понравилось
Очки заказ бергенбиз,айткан уакыттарында дайындап берген жок! Обслуживаниелери оте нашар! Тиимди пакеттер деп усынганына алданбаныздар устине дополнительно акша косады аямай! Мулдем унамады баруга кенес бермеймин
16 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Бізге пікір қалдырғаныңыз үшін рахмет. Мәселені тезірек шешу үшін, өтінеміз, бізге ха…
Gulnaz Abdiashim
В восторге
Сервис өте жақсы, 15 жыл бойы очки киемін, осы жақтан алып отырамын. Көзді бесплатно тексеріп береді тағы бір плюс, кеңес беремін 😍
16 февраля 2026, официальный ответ
Қайырлы таң! Сізге қызмет көрсету біз үшін үлкен қуаныш, рахмет!
Айзере Мамахан
В восторге
Пришла проверять свое зрение, проверили бесплатно! И купила очки по очень выгодной цене!!! И персонал вежливый, объяснили все хорошо.Все советуюю!!!
Айзере, здравствуйте! Спасибо вам, что выбрали нас 💛 Мы работаем для вас 😁
Мереке Тастемирова
В восторге
Кайырлы кеш, оптикаға барып көзімді тегін тексертіп компьютерге арналған очки алдым, Врач көзімді жақсылап тексеріп берді рахмет🤗 істеріңізге сәттілік тілеймін
16 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз бізді қуантады, алдағы уақытта да сапалы қызмет көрсетуге тырысамыз!
Sana 🤍
В восторге
Персоналы профессионалы своего дела, очень понравилось как они все делает индивидуально. Спасибо большое теперь буду постоянным клиентом
Добрый день! Спасибо вам большое за отзыв 😉 Всегда рады вам ❤
НР
Нурдаулет Раткул
Совсем не понравилось
Тапсырыс берер кезде барлығы жақсы сияқты.Сервис нашар,дөрекілік бар.Тапсырыс дайын болғанын ескертпейді,қоңыраулар мен хабарламаларға жауап қайтармайды👎🏻
Аида Нуржанкызы
Совсем не понравилось
Жауапкершілік мүлдем жоқ,алдандарында тұрған затты дайын болғанын жазып жібермей ұмытып кеткенбіз ғой деп тұр,өз уақытысында жазылмаса сонда неше уақыт күтілуі керек?Адамдармен сөйлесулері де дөрекі
Zhanerke Alimkul
Совсем не понравилось
27 декабрь барып оплата жасап кеткенбыз, 30 декабрь дайын болады деп номер алып кагазды берип шыгарып салды, бугын барсак быз исти алмаймыз деп очкиды жасамаган) 3 кунде ескертуге болады исти алмайтынын, ал булар сол куны шыккан кыздар ескертпедыма деп быр бырыне сылтеды!
МЕ
Мухтар Есмаханов
В восторге
Кеш жарық! Jops Қызметі керемет менің көңілім толды. Көпшілік қауым кеңес беремін. Келсеңіздер болады. Өкінбейсіз, жұмыстарыңызға табыс тілеймін. Келе жатқан жаңа жыл мерекесі құтты болсын! Ең бастысы аман есен болыңыздар!
Пікіріңіз біз үшін өте маңызды! Алғыс айтамыз
Jansaya Nurasyl
В восторге
Джобс дүкенінде жапондық сападағы көзілдірікке тапсырыс берген болатынмын, сапасы өте керемет екен көңілімнен шықты, менеджерлер де өте керемет, сапалы қызмет үшін көп рақмет❤️
Aidana Islambai
В восторге
Очень понравилось обслуживание! Приятная девушка Гулсезым объяснила все четко, помогла подобрать оправу идеально под мой стиль😍🔥
30 декабря 2025, официальный ответ
Огромное спасибо, что оценили 🔥 Приходите к нам почаще!
Altyn AII
В восторге
Очкилери унады 👍🏼👍🏼👍🏼 Сапасы керемет👍🏼👍🏼👍🏼 Алуга кенес беремин! Сатушыларыда өте сыпайы конилимнен шыкты! Очкиди тек осы жерден алуга кенес беремин!😍👍🏼Молодцы! Клиенттерин коп болсын!!👍🏼
Пікіріңіз біз үшін өте маңызды! Алғыс айтамыз
MK
Merey Kastenke
В восторге
Jops көзілдірік дүкеніне үлкен ризашылығымды білдіремін. Көру қабілетімді кәсіби деңгейде толық тексеріп, барлық нәтижені асықпай, түсінікті түрде түсіндіріп берді. Линзаларды таңдауда жеке ерекшеліктерімді ескеріп, маған ең қолайлы нұсқасын ұсынды. Оправа таңдауы өте жақсы — классикалық та, заманауи үлгілер де бар, әр адам өз стиліне сай көзілдірік таба алады. Қызметкерлері өте сыпайы, ашық-жарқын, клиентке көңіл бөле біледі. Сервис сапасы жоғары, атмосферасы жағымды. Көрсетілген қызметке толықтай көңілім толды, сеніммен ұсынамын.
Аяулы Мурат
В восторге
Бұл магазиннен көзілдірікті уже 3-рет алып отырмын. Әр келген сайын көру қабілетімді тексеріп береді, бәрін кәсіби түрде түсіндіреді. Қызмет көрсетуі өте жақсы, очки сапалы әрі ыңғайлы. Сенімді түрде ұсынамын! ⭐⭐⭐⭐⭐
Q.
Qazaqstan .01
В восторге
Шыны керек өзім бұл оптикамен жұмыс жасап көрмедім өзімнің ескі көзілдірігімді оңдатуға тапсырдым іштегі қыздардың қызмет көрсету сапасы ұнады көзілдірікті жөндеген мастермен сатушы қыздардың жұмысы👍🏻
Пікіріңізге рақмет! Сізге қызметіміз ұнағанына қуаныштымыз 😊
Dqnq 🤎
В восторге
Jops Optic лучший салон оптики, хочу отдельно отметить консультантку Гулсезим. Она сразу поняла, что мне нужно, дала примерить несколько моделей и помогла выбрать самый удачный вариант. Всем рекомендую!
30 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо большое за ваш отзыв и оценку 🙏👌 Ждём вас к нам за новыми покупками ❤
Kausar Gazhaip
В восторге
Гүлсезім деген консультантқа рақмет, өте жақсы түсіндіреді, көмектесіп бәрін дұрыстап айтып берді. Қызметі ұнады,рахмеет🫶🏻jops ішінде бәрі уютно әдемі жасалған
Aruzhan Kuandyk
В восторге
Самая лучшая консультантка Гулсезим— профессионал с большой буквы: внимательная, добрая и всегда на высоте. Она умеет делать так, чтобы каждый клиент чувствовал заботу и внимание. Рекомендую от всего сердца!
30 декабря 2025, официальный ответ
Aruzhan, здравствуйте! Благодарим, всегда рады помочь.
Асель Куандыкова
В восторге
Всегда думала, что мне не идут очки, оказалось до этого меня неправильно консультировали. Благодарю работницу по имени Гулсезим, помогла мне выбрать подходящую оправу, чтобы я могла уверенно носить. Думаю еще вернусь за новыми очками:)
Здравствуйте, Асель, спасибо вам за ваш отзыв 🙏👌 Приходите ещё ❤
Samal Bazarbai
В восторге
Очень довольна работой Гулсезим! Красивая, вежливая и профессиональная девушка 😽Обслуживание на высоком уровне. Однозначно рекомендую
30 декабря 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Благодарим вас за высокую оценку ❤ И, конечно же, ждем вас снова 🤝
revoria 0
В восторге
Хорошая оптика. Продавцы знают свое дело👍 Продавец Альфия очень помогла с выбором и быстро все обьяснила👍 Спасибо
30 декабря 2025, официальный ответ
Revoria. Благодарим за отзыв 🙏👌 Рады видеть вас снова.
Асем Мади
В восторге
Көзімді тегін,от и до қылып,қыздар тексеріп берді.Сервис өте жақсы.Қыздарға рахмет!Қыздардың арқасында,Өзімнің бет әлпетіме келетін көзілдірікті әдемі бағада алдым,және сіңілімде алды қызығып.Выбор өте көп екен.Жұмыстарыңыз алға баса берсін🔥
Akbota Yerezhep
В восторге
Сервис өте жақсы!Выбор өте көп Гулсезім деген қыз басынан аяғына дейін бәрін түсіндірді.Таңдасуға көмектесіп қасымда жүрді Jops optic рахмет.Маған ұнады 🫶🫶
Пікіріңізге рақмет! Сізге қызметіміз ұнағанына қуаныштымыз 😊