ЗыңFood
4.1
4.1
. mus1imoovva🦥
Совсем не понравилось
уужасс жеу невозможно фрилері турып калган
16 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет. Мұндай жағдай болғанына өкініш білдіреміз. Сапа біз үшін өте м…
aru
Понравилось
емаа чашкалар зор екенн😂 сәл қымбат негізі
Аяулым Ергалиевна
В восторге
Отличное место! Очень вкусная еда, всё свежее и быстро готовят. Особенно понравились донеры и пицца - сочные и сытные 🔥 Персонал вежливый, обслуживание на уровне. Чисто, уютно, приятно проводить время. Обязательно буду приходить ещё и рекомендовать друзьям!
Raqwis raayfkaa
Совсем не понравилось
Вообще офигели нам за 6000 тысяч дали два донера две колы и две фри мы заказывали совсем другое пришло другое
20 марта 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікір қалдырғаныңыз үшін рахмет. Тапсырысыңыз дұрыс келмегені үшін кешірім сұраймыз…
baqdatovna d
Не понравилось
Обслуживание на низком уровне! Оффы очень грубые и высокомерные, фри не прожаренный и без вкуса! Разочарована очень
13 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Нам искренне жаль, что у вас остались такие впечатления от посещения нашего кафе. Прин…
SB
Shyrailym Bakytkyzy
Совсем не понравилось
30-35минут күттік заказды,и осылай күйіп келді хабарласам какая-то хамка хамит мне ужас просто
MI
Marzhan Inst
В восторге
Кіріп лаваш алдым 😄 тез жасап берді, вкус вообще зор. Ет жұмсақ, соусы жақсы сіңген, нақты зашло
Алина Кадырова
В восторге
Дәмі зор ,қанша донер жеп көрдім но бұл ерекше екен 😍
РТ
Рамиля Тохтыбакиева
В восторге
Брала чикен осталась довольна! Очень вкусный, мягкий внутри, хрустящий снаружи
Данияр Аргын
В восторге
Өте тез дайындалады донер енді ұнады келгенімме өкінбеймін 👍
AL
Anel Ly
В восторге
Донер алдым, дәмі зор екен ♥️ Еті жұмсақ, соусы да жақсы
Айбар Садыков
Впервые попробовала чикен с фирменным соусом)) Это топ! рекомендую 🔥🔥🔥
Anara Pear
В восторге
Хороше место, советую!Вкусно готовят курицу😘☺️
КШ
Кулагер Шорманов
Донер и крылышки👍👍👍👍
КП
Ким Паб
В восторге
Очень вкусный донер, не дорого, вежливый кассир
baydenovaa_ 📍
Ұнады 01.12.2025 түнле бергем уакытылы келді оператор Дана👍 ракмет
nr
nadezhda riminskau
В восторге
Очень понравилось обслуживание — всё быстро, аккуратно и с улыбкой. Лаваш вкусный, свежий.Чисто, уютно и приятно находиться. Обязательно приду ещё и порекомендую друзьям!
Даукаш🦅 .
Нан донер вкусно
5 посещений
🙆🏿♂️
В восторге
Самый лучший донер в городе
Aibol Baidyisenov
Не понравилось
Донер жаксы бирак шумно екен
Erekengoi ...
В восторге
Лаваштары зор заказ тез келеді
АЖ
Амина Жексенбиева
Совсем не понравилось
Сетьпен екі донер заказ бердік бір донердің ішінен пакет шықты жазсақ ответ қайтармады. Сондағысы бір донердің ақшасын қайтара салыңдар десек алып кеттейік барып дейді. Адаммен жұмыс істеуді білмейді бұл бірінші рет болып тұрған жоқ.
Адина Туленбаева
Совсем не понравилось
Өзіме осы жақтың бургер ұнайтын еді бүгін заказ 02:32 бердім 03:31 әкеп берді суып наны тас болған двойной чизбургер заказ берсем 🤷♀️ сыр қайда түсінбедім мақұл бәрін қойш мына нанымен адам басын жарасын қаттылығымен алдында осындай қаттты болып еді 😭 енді заказ бермеймін рақмет 😒 суреттен көрініп тұрған шығар наның қаттылығы нан қатты десе басқа тағам беретін едім гой
Nusratullaeva 🤍
Совсем не понравилось
Тамақ өте нашар дайындалған, бәрі күйіп кеткен. Дәмі де, иісі де күйік. Мұндай сападағы тамақты клиентке беруге болмайды. Тамақ күйіп келгенін айтқанда, қызметкер дөрекі жауап берді. Клиентпен дұрыс сөйлесу мәдениеті жоқ. Сапасына да, қарым-қатынасына да көңіл толмады.
23 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет. Мұндай жағдай орын алғанына өкініш білдіреміз. Тағам сапасы ме…
mereyy zholdasbekoovna
Совсем не понравилось
уважение вообще нет.поступки вообще,они толька ругаться умееть
Kamshat Abdinabi
Совсем не понравилось
Чикендері дұрыс еді, екі рет байқадым чикендерін, бүгін берген чикеніміз қап қара ұны сыртына шығып тұр, жей алмайсыңда🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Дұрыстап жасаңыздарш❗️
Bt
Bopeshhhhhh tlbvnaa
Совсем не понравилось
Заказ бермеңіздер. Ужасно,ужасно,ужасно адамдармен жұмыс жасай алмайды, айқайлааап берекетті алды, өздері дұрымтап алып келмейді, еще атылады адамға қарай🤦🏻♀️ Лаваштары суып қалған, дым дәмсіз, фрилері нан болып кеткен, АДАМДАРМЕН ЖҰМЫС ЖАСАЙ АЛМАЙДЫ МА,ЖАСАМАСЫН. Бүгін заказ бердік сағат 14:30(27.09) да алып келді! Телефрнңа жауап беретін қыз, МҮЛДЕМ КЛИЕНТТЕРМЕН ЖҰМЫС ЖАСАМАЙ-ақ ҚОЙСЫНШЫ! Перец қосылады деген ол да жоқ, салфетка да жоқ🤦🏻♀️
27 сентября 2025, официальный ответ
Пікір қалдырғаныңызға рахмет. Сізде жағымсыз тәжірибе болғанына біз шынымен өкініш білдіреміз. Тағам…
nurs .
чикен маган унады ото
Дастан Кулмаханов
Не понравилось
Заказ узак кутесин бир куриный десен говяжий салп береди
DS
Куттыкыз Махамбеталиева
Лаваштар қаладағы номер 1
Факе Туркистан
Совсем не понравилось
Никому не советую этот фаст-фуд. Наш лаваш готовили целых 50 минут. Спрашиваем у админа когда будет готова 0 реакции. И админ и официант на телефоне зависают.
Алия Абу
Совсем не понравилось
Оператор лар телефонда ойнап отырады, заказ алгысы келмиды. Конырау шалсан алмайды, Кери кайтара тек гудок тастайды артынша звондасан ешкандайда алмайды!!! Жаксы отзывты операторлар , кызметкерлер оздери жазады!
Takosh .
В восторге
Сочное мясо, свежий лаваш и идеально сбалансированный вкус. Все было горячим и очень сытным. Спасибо за качество и быструю доставку — теперь это мой любимый фастфуд!
Дәулетбек Қалдыбек
Еті қатты
ED
Esenzhol Dabyl
👍🏻
Камилла Жусипова
В восторге
Өте дәмді чикендер! Ет шырынды, ингредиенттері свежи. Қызмет көрсету де тез әрі жақсы. Тағы міндетті түрде😘 келемін!
Alima Abd
В восторге
Донер алып кеттім 🔥 бәрін аккуратно орап берді, ештеңе төгілмейді. Дәмі керемет, тойымды, бағасы да норм. Рекомендую 👍
Azat Khan
В восторге
Бірнеше рет осында донер жедім.Әзірге ең дәмді донер осы жерде. Қызметкерлер сыпайы, көңілден шықты.Әрқашан осылай сапалы болсын деп тілеймін
Айгерим
Совсем не понравилось
К сожалению, осталась недовольна визитом в ZynFood. Персонал шумный, разговаривают громко. Официантка подошла, жуя жвачку — это выглядит неуважительно по отношению к гостям. Хотелось бы более профессионального обслуживания. 18.03.2026
ST
Sanjar Tajihanov
В восторге
Очень вкусно. Обслуживают на все 100. Кассир разговаривает очень вежливо. Официанты предоставляют меню быстро и вежливо берут заказ. Место хорошее и чистое.
УУ
Улан Улан
Совсем не понравилось
Пр 1:30 минутта келди суып калган чикин сурты тола камыр истесендер дурыс истенднр шеролар малга берип жаткан жоксындар
28 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рақмет. Тағам сапасына көңіліңіз толмағаны үшін шын жүректен кешірім с…
Auayka.S❤️ ❤️
Понравилось
Донер вкусный и сытный: сочное мясо, свежие овощи и ароматный соус. Отличный вариант для быстрого перекуса.
ZA
Zhannur Ahmetzhan
Совсем не понравилось
Обслуживание жаман,сдачы дурыстап кайтаймарды,чек бермеды Жане дурыс есептеми алмайды , кассир клиентке дауыс котерды.
6 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікір қалдырғаныңыз үшін рахмет. Сізге көрсетілген қызмет сапасына байланысты туында…
Bek Utembai
В восторге
Керемет озым жиі жеймін донер Инсталарын жаксы жүргізеді👍🏻👏
Asëka ❤️
Совсем не понравилось
ужс прям чикен заказ берсек тұрып қалған окорочка да ескі майыда ауыстырылмаған ескі май лоқсисын жеу мүмкін емес иісі де дәміде бар бұрын жақсы еді