Sultan Flowers
Цветочный магазин
4.3
4.3
Гулнафис Ахмаджанова
Цветы очень красивые и доставили быстро .😍
Aliya Ubaidullaeva
флористтеры от кой 🔥🔥🔥
Болыс 🐉
Я покупал цветы оно уже завтра вымерла
НА
Нурбек Абдулла
Букеттері тамаша,қызмет көрсету сапасы жоғары маған ұнады және жұмыс жасап жатқандарына біраз жыл болды.
Ai I
Нурислам флорист👍👍👍 Букетты 5 минутта орап берді😻
Kasim Sagin
Күшті
а💤
амина 💤
Очень не понравилось, цветы просто ужас. обслуживание плохое. грубые, и отношение к клиентам просто на нуле. не советую тут покупать.
СО
Садокат Омарова
Самый ужасный цветочный магазин
Марал °
Қызмет көрсетуі өте керемет,Флорист және менеджері өте сыпайы және керемет!3 жылдан астам жұмыс жасап тұр!Мен үшін Кентау қаласындағы ең мықты цветочный магазин
Gulnur Kaiytbek
Букеттері өте әдемі,гүлдері жақсы және қол жетімді бағада!Гүл дүкені өте әдемі,жаңарған
SN
Shugyla Naimanbay
Ең күшті гүлдер осы жерде, адамдарыда өте керемет сыпайы❤️
Adilet Kamalbek
Гүлдері өте күшті
Аяжан Асылханқызы
Я купила здесь цветы, они пришли в отличном состоянии. Менеджер очень хорошо общается с клиентами. Спасибо, что собрали букет именно так, как я хотела
Рамазан Ербол
2жылдан бері тұрақты клиентімін м Өте уақытылы жеткізеді Нурислам флорист өте күшті орайды Және клиенттермен мәдениеті сөйлеседі Өкінбейсіздер Өз істерінің маманы
MM
Malika Mamirova
Гүлдері маған қатты ұнады әр бір жұмыстарында ұқыптылық бар доставка уақытылы жеткізілді
ДА
Дилафруз Абдулла
Гүлді алдым ешқандай кемшілік жоқ ,жауапкершілік мол әр істеген жұмыстары ұқыпты гүлдер супер әсіресе голландский розалары ваууу N°1😍❤️
Акниет Жумадилла
Номер 1 в Кентауе Гүлдер свежий.Оформление просто топ😍 Клиенттермен күшті сөйлеседі
ТА
Төке Арын
өте керемет 👍
Meruert Kamalbek
Цветы очень красивые 😍😍😍 Хорошо общается с клиентами
Allu allu
Всем советую , не пожалел что взял у них
КД
Куралай Дюсебаева
Не покупайте здесь цветы,ужасное отношение и цветы не свежие
Luizka ‘
Цветы ужасные просто нет слов, Алдап сатады клиентпен дөрекі сөйлеседі
Karakat _
Өте нашар цветочный, клиентпен жұмыс жасай алмайды, алмаңыздар ужас просто, жоқ гүлді бар деп алдап басқа арзан гүлді ұсынады.Клиентке дым сыйластық жоқ,бірінші жағдай емес.Қанша мәрте қайталанды,кешіктіреді өмірі!
Asel Absattar
Обращение к клиентам плохое.
Жания Калымбетова
Гүлдері әрқашан керемет свежий
SA
Sultan Abdula
Всегда хороши цвети
KN
Kalbek Nurak
Всегда здесь беру флорист Нурислам лучший))))👍👍👍
NurBo
Кентаудағы ең күшті гүлдер сындым